Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy masallah sana da ben kahvaltı isini yeni hallettim daha eve girisemedim dün tüm kışlık kazakları yikamistim onlaei kaldırıp yazlıkları çıkaracağım falan benim de işim cok artik başlayayım.. hepimize kolay gelsin

Suyumu tamamladım adım sayımda yatmadan 8bin olmuş ama şimdi mesajları okuyunca bizimki adım mı diyesim geldi benimde 30 bin adım dedin çok hırslandım
30binmii. Uula laaaa. Listeye girdigimizde 1. Olamda seni es olarak seceyim guzel bi teklif ederim sana insallah kabul edersin

Bende buna benzer bi set alıcam trndyoldan. Nasip. Ben hergün gece yüzüm gıdık için sabit hareketler olsun için die sormuştum. Hergün ayrı bi seans beni yorar kendisinin bu konuda benden daha fazla bilgisi olduğunu düşünüyorum.mutlaka bildiği bir video vardır Arrietty_ kaptanımınAraştırıyorum bnde bulabilirim ama bu konuda kendimden daha çok kaptanıma güveniyorum . Yaşım 25 daha bu yaşa gelmeden yaşlılık fobisi vardı bende. Ama daha yeni yeni kendime bakım uygulamaya başladım

Cok guzel bi yasta basliyorsun. Bakimin yasi yok kuzum. Bak bana 39 dan sonra bir ben oldugunu farkediyorum

sedulu canım,
100 jumping jack yaptim = 50 puan.

(Corek otlu tahta:164 kalori
30 gr avokado:48 kalori
Yarim su b. süt: 60 kalori)
birini aksam, digerini gece yemeseydim iyiydi
Kalori limitim de dolmustu cunku.
Kalori limitim doldu dediğin için hemen kestim ceza yoksa avokado yemişsin süt içmişsin ama olsun bak hareket oldu

Sporuna bayıldım ama az yemişsin sanki
Şahane menü
sabah
1h yumurta
2 zeytin
1d ekmek

Akşam
1/2 kase çorba
1 tabak tavuk yemeğii
1/2kase salata

Su 2 lt

1858 adım 55puan

Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2837646
Menü şahane adım sayına bayıldım
Merhabalar
Sahur
2 dilim peynir
3 zeytin
Ispanaklı yumurta

Iftar
Mantarlı tavuk sote 1 tabak
Salata ve yoğurt

Suz: 2.5 litre
Spor: 8752 adım 262 puan
Arrietty_ @sedulu @neutral
@Asi Matmazel
Menüm çok güzel
Menün çok iyi
Menün de adımın da çok iyi
Eki Görüntüle 2838372

30 dk Leslie: 90 p
30 dk Leslie boosted: 120 p
10100 adım: 303 p
Toplam: 513 p

Su: 2 litre

Arrietty_ sedulu @neutral
Sporun şahane canım
Güzel menü
Afiyet olsun güzel menü
Menü de adım da güzel.
Güzel menü olmuş
Menün gayet güzel canım adımın da öyle
Afiyet olsun dengeli olmuş
Arrietty_ sedulu @neutral

30 dak yuruyus videosu 75p
60 dak yoga 120p
18bin adim 540p

Toplam 735 puan

Su baya oldu ya, mineralli su ictim bugun en az 1 lt. 1.5 lt su. Cay kahve....

Eki Görüntüle 2838459
Adımlarının hastasıyım

Eki Görüntüle 2838483
Afiyet olsun güzel menü olmuş
Sporlarım

Chloe 40 dk 400p
10.026 adım 300p
Toplam 700puan
5 dk chole yaptım 50puan cezam. Chloenin sonuna ekledim.
sedulu @neutral
Sporun şahane
Sahur
1 yumurta
1 kepekli galeta
5 Zeytin
Peynir

Aksam
2 içli köfte
Tarhana çorbası
Ayran

2 kasik (balla tatlandirdigim) sütlaç

Spor
6195 adim 185 p
20 dk dans 60 p

2 litre su
Suyu daha cok icemedim
sahura kadar 1 lt daha icicem
Güzel menü olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun eşim güzel menü ve şahane spor
akşam biraz fazla gibi geldi ama Ödülün varmış afiyet olsun spor şahane
Pilavla patates biraz fazla olmuş sanki canım

Cok guzel bi yasta basliyorsun. Bakimin yasi yok kuzum. Bak bana 39 dan sonra bir ben oldugunu farkediyorum
Yaş aldıkça yada göre göre tecrübe ettikçe insan kendini tanıyor değiştiriyor. Ben hiçbişi için geç olsun istemiyorum. Pişmanlık duymakda istemiyorum çünkü çoğunlukla yapmadığım için pişmanlık duyuyorum. İnşallah böyle sağlığıma sporuma bakımıma ve eğitimime istikrar sağlarım. Umarım ben de 40lı yaşlarımda istediğim bi insan olurum.
Teşekkür ederim

Bizde herkes kendi belirliyor ne zmn calismak istediklerini. Ben 06.00-12.00 kadar calisiyorum hep. Tr ve bura farkli galiba.
Çok iyiymiş seninki. Nerede yaşıyorsun?
Burada da aslında herkes normal çalışıyordu ama covid önlemi diye saçmasapan uygulamalar yapıyorlar şu anda ve 1 yıldır devam ediyor maalesef.

Woouuuuwwwww şahane noram boşuna ekolüm demiyorum bildiğin kas yapmışsın kuzu
Çok sağol kuzum
Şimdi benim bu hafta bir ödül hakkım daha ml var kaptanım? Hem adımda hem de bireysel sporda ilk 3teyim. Bugünde çok spor yaptım. Lütfen olsun çünkü.
Çok sağol canım. Benim de vardı göbeğim. Zaten 71-72 kiloydum ben aralıkta. Tam Aralık 18’de diyete başladım. Spora da Mart’ta başladım. Başka da spor geçmişim yok. Yani azmeden herkes yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…