Evde olduğu kadar, şimdi ben de yasak dinlemeyip atacam kendimi dışarıAfiyet olsun.ben de yasakta adim atamadim azicik dans ettim
Başarabiliriz eşimenim hedefim 68i görmek haftaya
Ooo mis afiyet olsunKeki beğendim canım 2 elma yi rendeleyin içine tarçın biraz su ile pisiriyosun 2 yumurta 3 kaşık yulaf unu 1 kaşık kakao ve elmalı harcı içine ekleyip yağlı kağıt serdigin kaba koyuyorsun fırına bi 20 dk da filan pisti tadın da güzeltahin e gelince yok susmadım ama gece 1.5 lt su içiyorum belki de ondan gayet tok tutuyor bide hoşuma gitti bu tarif de
Kolay gelsin canımGunaydin beybiler
Kahvalti oncesi ip atlama ve yogami yaptim.
Saglam bir kahvalti sonrasinda
Simdi evi temizlemeye niyetlendim
Calin bana muzik basliyorum
Kolay gelsin canımAyy masallah sana daben kahvaltı isini yeni hallettim daha eve girisemedim dün tüm kışlık kazakları yikamistim onlaei kaldırıp yazlıkları çıkaracağım falan benim de işim cok artik başlayayım.. hepimize kolay gelsin
O kadar farkedecek bir kilo farkı yok bence. Kilodan ziyade spora alışık olmakla alakalı. Spor yaptıkça hareketleri daha kolay yapıyorsun kaslandığın için. Benim 45 kilo kuzenim kolunu kaldıramaz hantallıktan.Cok isterdim ama kilom yakin biri olsun da istiyorum...Sen zayıfsın hafifsin cok hareket edersin kuş gibiBen ağır siklette yarisiyorum
Ne bileyim korktum sendenO kadar farkedecek bir kilo farkı yok bence. Kilodan ziyade spora alışık olmakla alakalı. Spor yaptıkça hareketleri daha kolay yapıyorsun kaslandığın için. Benim 45 kilo kuzenim kolunu kaldıramaz hantallıktan.
Hadi olsun kız seni mi kiricam diyetine ve sporuna sadık gidiyorsun ama bak abartmak yok ona göreÇok sağol kuzum
Şimdi benim bu hafta bir ödül hakkım daha ml var kaptanım? Hem adımda hem de bireysel sporda ilk 3teyim. Bugünde çok spor yaptım. Lütfen olsun çünkü.
Çok sağol canım. Benim de vardı göbeğim. Zaten 71-72 kiloydum ben aralıkta. Tam Aralık 18’de diyete başladım. Spora da Mart’ta başladım. Başka da spor geçmişim yok. Yani azmeden herkes yapar.
Ah ya bugün kendimi temizliğe vurmasam fena gelirdimYArış arkadaşlarım çok pis fena spor yaptım. Benimle yarışacak olan var mıdır?
Çok teşekkür ederim canım.
O yüzden yarışalım diyorum, maksat kazanmak değil maksat hareket. Bu işte kaybeden tek şey yağlarımızNe bileyim korktum sendencok aktif spor yapiyorsun bana ben gibi ağır biri lazım
Yok kaptanım azıcık sütlü tatlı yiyeceğim. Akşam menüm 1 kase çorba ve bok yeşil salata yani hafif. Teşekkür ettim.Hadi olsun kız seni mi kiricam diyetine ve sporuna sadık gidiyorsun ama bak abartmak yok ona göre
Ben hollandada yasiyorum. Normalde 500 kisiyken simdi max. 150 kisiyle calisiyoruz coronadan dolayi. Yatanlar normalde tum gun istedikleri an bahceye cikabilirdi ama corona yuzunden bi saatlere izin veriliyo. Az kisi calistigi icin. Bizde mesela su da var. 5 gece calisiyorsan 5 gun izinli oluyorsun.Çok iyiymiş seninki. Nerede yaşıyorsun?
Burada da aslında herkes normal çalışıyordu ama covid önlemi diye saçmasapan uygulamalar yapıyorlar şu anda ve 1 yıldır devam ediyor maalesef.
Senin nirmal gunune yetisemiyoruz bide bugun yarisacaz he?YArış arkadaşlarım çok pis fena spor yaptım. Benimle yarışacak olan var mıdır?
Ben senin kilonda birini sirtimda tasiyorum 24 saat kuzumCok isterdim ama kilom yakin biri olsun da istiyorum...Sen zayıfsın hafifsin cok hareket edersin kuş gibiBen ağır siklette yarisiyorum
Yarın rest günüm sevgili kaptanım. Pertim çıkıyor çünkü.Ah ya bugün kendimi temizliğe vurmasam fena gelirdimyarına yapalım mi bugün benim sadece bölgesel oldu sporlar vaktimin kalanını temizliğe harcadım çünkü.
Zıplamadan yapılan jj var.Ben hollandada yasiyorum. Normalde 500 kisiyken simdi max. 150 kisiyle calisiyoruz coronadan dolayi. Yatanlar normalde tum gun istedikleri an bahceye cikabilirdi ama corona yuzunden bi saatlere izin veriliyo. Az kisi calistigi icin. Bizde mesela su da var. 5 gece calisiyorsan 5 gun izinli oluyorsun.
Senin nirmal gunune yetisemiyoruz bide bugun yarisacaz he?
Ben senin kilonda birini sirtimda tasiyorum 24 saat kuzumnasil ziplim ben
Mesela ben gerçi sen zayıfsın benim yanımda amaNe bileyim korktum sendencok aktif spor yapiyorsun bana ben gibi ağır biri lazım
Zıplamadan yapılan jj var.
Sen bunu yap bak. Bu zor değil.
O kadar bilgili değilim canım. İyi ki söyledin. Yanlış yönlendirmek istemem@Onlymemeself bence 100 kg barajina kadar yürüyüş yapsin sadece,
Yani ben olsam oyle yaparim.
Gunluk 20 bin hedeflesen mesela???
Karatay hocam fazla kilolarda ilk spor yuruyus diyor, takipcisi olarak ben de öyle diyorum
Ah ya bugün kendimi temizliğe vurmasam fena gelirdimyarına yapalım mi bugün benim sadece bölgesel oldu sporlar vaktimin kalanını temizliğe harcadım çünkü.
O kadar bilgili değilim canım. İyi ki söyledin. Yanlış yönlendirmek istemem
Bugün aklımda temizlik yapmak yoktu ama sabah pek bi sıcak oldu nevresimleri değiştirdim yazlık kışlık temizledim montları yıkayıp kaldırdım falan derken kendimi istemsizce temizlik içinde buldumYa aynen,
Allahtan sabah biraz spor yaptim.
Temizlik anca bitti ki daha mutfak duruyor.
Mutfagi esime birakip aksam yemegi hazirliklarina girisicem.
Arada bir kahve molasi verdim, vir de bir iki buraya ugradim o kadar.
Yarışalım bak tamam dersen hemen ip atlayacqgimMesela ben gerçi sen zayıfsın benim yanımda amabu ara ramazan dan dolayı sporu boşladım iyice sadece adım ve leslie yapıyorum ama ramazan bitince chloe ye geri başlayacağım
Uzmanlari yaparken serum ve yag kullaniyor genelde,Selam kizlar
Migrenim tutru
Birde tansiyonum normalde dusuktur. Suan yerlerde
Darkqueenn Bende yeni yeni yapiyorum yuz yogasini. Pek bilgili degilim
asena87 e basvuralim bence
Soguk sIkIm yag ile tercih edin diyorlar yaparken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?