Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zıplamadan yapılan jj var.
Sen bunu yap bak. Bu zor değil.
Supersin tskler
@Onlymemeself bence 100 kg barajina kadar yürüyüş yapsin sadece,
Yani ben olsam oyle yaparim.
Gunluk 20 bin hedeflesen mesela???

Karatay hocam fazla kilolarda ilk spor yuruyus diyor, takipcisi olarak ben de öyle diyorum
vakvaka dvm ozmn. Ama biseyler yapmaya calisiyorum yinede. 2 gundur iyi olmama ragmen aktifim. Bakalimmm

Selam kizlar
Migrenim tutru
Birde tansiyonum normalde dusuktur. Suan yerlerde

Darkqueenn Bende yeni yeni yapiyorum yuz yogasini. Pek bilgili degilim
asena87 e basvuralim bence
Soguk sIkIm yag ile tercih edin diyorlar yaparken.
Gecmis olsun
ben yuzyogasi yapmadan before cektim. Bakalimmmm

Tesekkurler usenmeden yazdigin icin
Ben kiehls den serum aldim. Onunla yapacagim

Supersin tskler

vakvaka dvm ozmn. Ama biseyler yapmaya calisiyorum yinede. 2 gundur iyi olmama ragmen aktifim. Bakalimmm

Gecmis olsun
ben yuzyogasi yapmadan before cektim. Bakalimmmm
Tesekkur ederim canim
Bende serum ile baslayinca foto cekecegim

Alys in dedigi gibi yuruyus e agirlik vermen guzel olur. Bence leslie iyi bir secim. Gerci acik hava her zaman en iyi secim. Orda Yasaklarda yok ne guzel

Yaa evet yapnları görüyorum valla intagramda birsürü sayfa var koca koca göbeklilerde bitane göbek kalmıo. Bana geliyoki sanki bn ne kadar yapsamda gitmicekmiş gibi ama bırakmıcam bu sefer.
Selam kizlar
Migrenim tutru
Birde tansiyonum normalde dusuktur. Suan yerlerde

Darkqueenn Bende yeni yeni yapiyorum yuz yogasini. Pek bilgili degilim
asena87 e basvuralim bence
Soguk sIkIm yag ile tercih edin diyorlar yaparken.
Yaa biliyosun zannettm. Bi arkadaş 5aydır yaptığını söylemişti sen yazınca geldi aklıma. Engin bilginlerinden yararlanalım asena87 geçmişe dönük yazıları okumadıysan sorum olucaktı

Canım akıllı bilekliğim yok, alacaktım ertelemem gerekti. Tlf ile sayıyorum ama. Bi de kesinle falan yapıyorum boosted mesela 4 mil yazıyor ben 4 milde 10 bin adım atıyorum normalde. Ama telefonla yapmadığım için onu ekleyemiyorum.

Hava yagmurluydu da bugun acti pek guzel, ama bende derman kalmadi.
Temizlik bana her seyden zor

Mesa
Geçmişe bakamamıştım çocukları bahceye indirdim beni alıntılayanlara bi baktim acele acele. mesajını görmemişim kusura bakma şimdi okudum. Ekran görüntüsünü aldım rahat bi zmnda dedijlerine bakarım teşekkür ederim

Oyy Beraber obur ciftlere karsi yarisiriz kizz. Bu hafta vakvaka agirlik verecem Alys dedigi gibi 20bin

O zaman pazar ve pazartesi 2 gunluk yuruyus maratonu yapalim mi.

Sabahtan taytimizi esofmanimizi cekeriz, 20 bincik yapariz 2 gun de. Duruma gore sali rest yapariz

Kizlar yurume bandi almayi dusunuyorum. Ama elim gitmiyor en azindan bos vakitlerde yururuz. Hem ben hem kizim. Varmi alan? Pisman olan?

Ben pek evde tercih etmiyorum ya, minimalist takiliyorum. Ip atlama ipi alirken bile dusundum cok simdi daha da spor salonlarini acmazlarsa hulohop alicam ama mayista acicaz dediler bakalim.

Canım derken kaptanım yani sedulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…