Supersin tsklerZıplamadan yapılan jj var.
Sen bunu yap bak. Bu zor değil.
vakvaka dvm ozmn. Ama biseyler yapmaya calisiyorum yinede. 2 gundur iyi olmama ragmen aktifim. Bakalimmm@Onlymemeself bence 100 kg barajina kadar yürüyüş yapsin sadece,
Yani ben olsam oyle yaparim.
Gunluk 20 bin hedeflesen mesela???
Karatay hocam fazla kilolarda ilk spor yuruyus diyor, takipcisi olarak ben de öyle diyorum
Gecmis olsunSelam kizlar
Migrenim tutru
Birde tansiyonum normalde dusuktur. Suan yerlerde
Darkqueenn Bende yeni yeni yapiyorum yuz yogasini. Pek bilgili degilim
asena87 e basvuralim bence
Soguk sIkIm yag ile tercih edin diyorlar yaparken.
Eş olunca da yarışmıyoz muBen es olalim diyorum sen kapisalim diyorsuniyi oyle olsun hıh
Tesekkurler usenmeden yazdigin icinUzmanlari yaparken serum ve yag kullaniyor genelde,
Hyaluronik asit serumu,c vitamini gibi...
Uzum cekirdegi yagi da oneriyorlardi.
Yuz icin zeytinyagi ve hindistan cevizi yagini onermiyorlar gozenekleri tikadigi icin.
Benim elimde shea butter oldugu icin onu kullaniyorum.
Instada asiri memnunlardi, ben bi numarasini gormedim ama tedavi edici oldugundan leke,egzama vs iyi geliyormus.(figenyilmazwellness unlu yapti bunu biraz)
Yine de cok cok az sadece yogunlastigim yere dokunduruyorum ben- o da masajla kuru kuru deforme olmasin diye...
Bedra ile yuz yogasi, nihanbuyukaksu,gamzegunay,zeynepsensoy vs benim takip ettiklerim.
Tesekkur ederim canimSupersin tskler
vakvaka dvm ozmn. Ama biseyler yapmaya calisiyorum yinede. 2 gundur iyi olmama ragmen aktifim. Bakalimmm
Gecmis olsun
ben yuzyogasi yapmadan before cektim. Bakalimmmm
ES olunca spor ve saglikli beslenmek icin tesfik ediyorsunuz birbirinizi.Eş olunca da yarışmıyoz muyanlış mı anladım küsme hemen ya
Yaa evet yapnları görüyorum valla intagramda birsürü sayfa var koca koca göbeklilerde bitane göbek kalmıo. Bana geliyoki sanki bn ne kadar yapsamda gitmicekmiş gibiÇok sağol kuzum
Şimdi benim bu hafta bir ödül hakkım daha ml var kaptanım? Hem adımda hem de bireysel sporda ilk 3teyim. Bugünde çok spor yaptım. Lütfen olsun çünkü.
Çok sağol canım. Benim de vardı göbeğim. Zaten 71-72 kiloydum ben aralıkta. Tam Aralık 18’de diyete başladım. Spora da Mart’ta başladım. Başka da spor geçmişim yok. Yani azmeden herkes yapar.
Yaa biliyosun zannettm. Bi arkadaş 5aydır yaptığını söylemişti sen yazınca geldi aklıma. Engin bilginlerinden yararlanalımSelam kizlar
Migrenim tutru
OyyEş olunca da yarışmıyoz muyanlış mı anladım küsme hemen ya
Canım akıllı bilekliğim yok, alacaktım ertelemem gerekti. Tlf ile sayıyorum ama. Bi de kesinle falan yapıyorum boosted mesela 4 mil yazıyor ben 4 milde 10 bin adım atıyorum normalde. Ama telefonla yapmadığım için onu ekleyemiyorum.aedenli illa dışarıda adım atman gerekmez. Evde de gayet güzel 30 bin adım yapılıyor dans ederek yürüyüş videolarına eşlik ederek. Daha önce çok defa yapan arkadaşlarımız da var. Bende dışarı çıkmadan evde rahatlıkla günde 10 bin adımı geçiyorum. Sadece azim başka bir şeye gerek yok
Yarışma olursa konu her şeyi yaparımOyyBeraber obur ciftlere karsi yarisiriz kizz. Bu hafta vakvaka agirlik verecem Alys dedigi gibi 20bin
Ooo neyaptın kuzu yaptıklarına bakayım ona göre yarışa gireyimYArış arkadaşlarım çok pis fena spor yaptım. Benimle yarışacak olan var mıdır?
Olduğun yerde zıplama 8 tane 1 puanİpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
bunların aradındaki fark nedir kaptanımArrietty_
Bugün aklımda temizlik yapmak yoktu ama sabah pek bi sıcak oldu nevresimleri değiştirdim yazlık kışlık temizledim montları yıkayıp kaldırdım falan derken kendimi istemsizce temizlik içinde buldumsonra oğlanın ve kocamın saçlarını kestim falan epey bi vakit geçmişti. Bugün anca jj yaptım bir de reverse sit up yaptım 5 tur ama kesmedi sanki akşam bi 5 tur daha yapıp üzerine biraz hoplar zıplarım dedim
Orada havalar nasıl?
Çok gecmiş olsun kaptanımSelam kizlar
Migrenim tutru
Geçmişe bakamamıştım çocukları bahceye indirdim beni alıntılayanlara bi baktim acele acele. mesajını görmemişim kusura bakma şimdi okudum. Ekran görüntüsünü aldım rahat bi zmnda dedijlerine bakarım teşekkür ederimUzmanlari yaparken serum ve yag kullaniyor genelde,
Hyaluronik asit serumu,c vitamini gibi...
Uzum cekirdegi yagi da oneriyorlardi.
Yuz icin zeytinyagi ve hindistan cevizi yagini onermiyorlar gozenekleri tikadigi icin.
Benim elimde shea butter oldugu icin onu kullaniyorum.
Instada asiri memnunlardi, ben bi numarasini gormedim ama tedavi edici oldugundan leke,egzama vs iyi geliyormus.(figenyilmazwellness unlu yapti bunu biraz)
Yine de cok cok az sadece yogunlastigim yere dokunduruyorum ben- o da masajla kuru kuru deforme olmasin diye...
Bedra ile yuz yogasi, nihanbuyukaksu,gamzegunay,zeynepsensoy vs benim takip ettiklerim.
OyyBeraber obur ciftlere karsi yarisiriz kizz. Bu hafta vakvaka agirlik verecem Alys dedigi gibi 20bin
Kizlar yurume bandi almayi dusunuyorum. Ama elim gitmiyoren azindan bos vakitlerde yururuz. Hem ben hem kizim. Varmi alan? Pisman olan?
Ip atlamak da pek iyi değilim ama yapacağım biselerYarışalım bak tamam dersen hemen ip atlayacqgimYaris deyince bana bir şeyler olur
Canım derken kaptanım yaniCanım akıllı bilekliğim yok, alacaktım ertelemem gerekti. Tlf ile sayıyorum ama. Bi de kesinle falan yapıyorum boosted mesela 4 mil yazıyor ben 4 milde 10 bin adım atıyorum normalde. Ama telefonla yapmadığım için onu ekleyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?