Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O zaman pazar ve pazartesi 2 gunluk yuruyus maratonu yapalim mi.

Sabahtan taytimizi esofmanimizi cekeriz, 20 bincik yapariz 2 gun de. Duruma gore sali rest yapariz
Pazartesi ve sali olsun. Yarin dinleneyim pazartesi ve saliya varimmm
Ben pek evde tercih etmiyorum ya, minimalist takiliyorum. Ip atlama ipi alirken bile dusundum cok simdi daha da spor salonlarini acmazlarsa hulohop alicam ama mayista acicaz dediler bakalim.
Ipi de aldim az once

Canım leslie boosted da 4 bin adım falan oluyor. O 4 mile etkili kalori yakimi demek. Leslienin hepsini yaptım ortalama adım sayılarını biliyorum. Mesela leslie orjinal 3 mile yaparsan da 45 dk lik program onda 5 bin adım falan oluyor yani 10 bin adım leslie de kolay olmuyor.
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan

bunların aradındaki fark nedir kaptanım Arrietty_
Ziplama falan yaparsan ip atlıyormuş gibi o 8 tane 1 puan
Eğer elinde ip varsa ve öyle atliyorsan 3 tanesi 1 puan
İp atlamayla ziplama arasında kalori yakim farkı var. Birinde kollar falan daha iyi çalışıyor

ay ben düz mantık düşündüm demek ki

Kız canım dedin diye yemem korkma
Caaaanım kaptanım.

ay ben düz mantık düşündüm demek ki

Caaaanım kaptanım.
Sorularınıza cevap vermek için buradayız leslie uzun süredir yapmadım ama boosted güzel 30 dk da iyi terletiyor. Bir hafta falan boosted yapıp sonra 3 mile yapmayı deneyebilirsin 45 dk o da.

Sorularınıza cevap vermek için buradayız leslie uzun süredir yapmadım ama boosted güzel 30 dk da iyi terletiyor. Bir hafta falan boosted yapıp sonra 3 mile yapmayı deneyebilirsin 45 dk o da.
Çok teşekkür ederim cansınız iyi ki varsınız
Geçen sene 3 mil yapıyordum ama sıkıcı geliyordu, boosted i geçen gün keşfettim hem süresi az hem de daha hareketli olması tercih sebebim oldu. Vücudum alışsın debbie de eklemeyi düşünüyorum o da iyi Ramazan sonuna alışırım herhalde

Adımlarım hizaya girdi artık

Kizlar yurume bandi almayi dusunuyorum. Ama elim gitmiyor en azindan bos vakitlerde yururuz. Hem ben hem kizim. Varmi alan? Pisman olan?
Ben aldım bir iki kullandım sonra sattık oysaki almak için çok uğraşmıştım. Şimdilerde eliptik almayı düşünüyoruz o daha iyi deniliyor yürüme bandından.

Ben aldım bir iki kullandım sonra sattık oysaki almak için çok uğraşmıştım. Şimdilerde eliptik almayı düşünüyoruz o daha iyi deniliyor yürüme bandından.
Evet crosstrainer. O cok zor ya ama internetten baktim yurumek en iyisi. Bu eliptik zor. Bi hafta sonra ben yuzune bakmam bunun

Arrietty_ sedulu kaptanlarım Dün bir saat evin içinde normal yürüdüm ara ara hızlandımda bugünde aynı şekilde bahçede biraz akşam iftardan sonrada biraz yürücem adımları tamamlamak için yürüyüş puanı olarak hesaplıycakmıyız. Sonuçta 45 50 puanda puandır yani

Evet crosstrainer. O cok zor ya ama internetten baktim yurumek en iyisi. Bu eliptik zor. Bi hafta sonra ben yuzune bakmam bunun
Kiz ben aldim
Xiaomi nin walkingpad
Hem katlaniliyor az yer kapliyor. En yüksek hiz 6
Ben memnunum.
Eliptik almistim. Resmen toz topladı
Aldigim fiyata sattim az Kullaninca

Evet ayri hesapla yuruyus diye :)

Biz daha önce yürüyüş bandı alıp yüzüne pek bakmadığım için eşim bidaha alalım bu dönemde hareket ederiz dedi bende eliptik iyidir onu alalım dedim kararsız kalınca köyümüzde spor hocasına sorduk eliptiği önerdi bize. Evet zor ama alışılır ben yine bakmam belki bir iki hafta sonra belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…