Pazartesi ve sali olsun. Yarin dinleneyimO zaman pazar ve pazartesi 2 gunluk yuruyus maratonu yapalim mi.
Sabahtan taytimizi esofmanimizi cekeriz, 20 bincik yapariz 2 gun de. Duruma gore sali rest yapariz
Ipi de aldim az onceBen pek evde tercih etmiyorum ya, minimalist takiliyorum. Ip atlama ipi alirken bile dusundum coksimdi daha da spor salonlarini acmazlarsa hulohop alicam ama mayista acicaz dediler bakalim.
Canım leslie boosted da 4 bin adım falan oluyor. O 4 mile etkili kalori yakimi demek. Leslienin hepsini yaptım ortalama adım sayılarını biliyorum. Mesela leslie orjinal 3 mile yaparsan da 45 dk lik program onda 5 bin adım falan oluyor yani 10 bin adım leslie de kolay olmuyor.Canım akıllı bilekliğim yok, alacaktım ertelemem gerekti. Tlf ile sayıyorum ama. Bi de kesinle falan yapıyorum boosted mesela 4 mil yazıyor ben 4 milde 10 bin adım atıyorum normalde. Ama telefonla yapmadığım için onu ekleyemiyorum.
Ziplama falan yaparsan ip atlıyormuş gibi o 8 tane 1 puanİpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
bunların aradındaki fark nedir kaptanımArrietty_
Kız canım dedin diye yemem korkma
Ya burası bildiğin yaz moduna geçti havuz olsa girecektimHava yagmurluydu da bugun acti pek guzel, ama bende derman kalmadi.
Temizlik bana her seyden zor
ay ben düz mantık düşündüm demek kiCanım leslie boosted da 4 bin adım falan oluyor. O 4 mile etkili kalori yakimi demek. Leslienin hepsini yaptım ortalama adım sayılarını biliyorum. Mesela leslie orjinal 3 mile yaparsan da 45 dk lik program onda 5 bin adım falan oluyor yani 10 bin adım leslie de kolay olmuyor.
Caaaanım kaptanım.Kız canım dedin diye yemem korkma
Sorularınıza cevap vermek için buradayızay ben düz mantık düşündüm demek ki
Caaaanım kaptanım.
Pazartesi ve sali olsun. Yarin dinleneyimpazartesi ve saliya varimmm
Ipi de aldim az once
Çok teşekkür ederim cansınızSorularınıza cevap vermek için buradayızleslie uzun süredir yapmadım ama boosted güzel 30 dk da iyi terletiyor. Bir hafta falan boosted yapıp sonra 3 mile yapmayı deneyebilirsin 45 dk o da.
Adımlarım hizaya girdi artıkAdimlar sahane olmus
Menude begendim cunku tek ogun
su miktarida sahane
Afiyet olsun . Begendim senin menuyude :)
Yogurt mantisi ödül olmus :))
Afiyet olsun
Sporlar güzel
Suyu tamamliya bildin mi
Ah Lazanya. Cok severim
Canim istedi :))
Afiyet olsun canim
Nasilsin simdi?
Su az olmus . Umarim biraz daha icebilmissindir
Afiyet olsun. Begendim menuleri.En cokda icli kofteyi
Afiyet olsun
Adimlar guzel bugun
Cok az yemissin
Bugunden mi basliyor tasinma telasi?
Tüh kotu olmus ss almayi unutman
Afiyet olsun
Ben aldım bir iki kullandım sonra sattıkKizlar yurume bandi almayi dusunuyorum. Ama elim gitmiyoren azindan bos vakitlerde yururuz. Hem ben hem kizim. Varmi alan? Pisman olan?
Bi bakayim o nedirBen aldım bir iki kullandım sonra sattıkoysaki almak için çok uğraşmıştım. Şimdilerde eliptik almayı düşünüyoruz o daha iyi deniliyor yürüme bandından.
Evet crosstrainer. O cok zor ya ama internetten baktim yurumek en iyisi. Bu eliptik zor. Bi hafta sonra ben yuzune bakmam bununBen aldım bir iki kullandım sonra sattıkoysaki almak için çok uğraşmıştım. Şimdilerde eliptik almayı düşünüyoruz o daha iyi deniliyor yürüme bandından.
Tmm kuzumTamam yarin rest ise 10 bin atarsin.
Sali aksami 50 bin yapmis oluruz totalde
Anlastik beybi
Yapabilen 20bin yapsa digerleri 10bin. Ozaman varya 1. Oluruz heeeTamam yarin rest ise 10 bin atarsin.
Sali aksami 50 bin yapmis oluruz totalde
Anlastik beybi
Kiz ben aldimEvet crosstrainer. O cok zor ya ama internetten baktim yurumek en iyisi. Bu eliptik zor. Bi hafta sonra ben yuzune bakmam bunun
Biz daha önce yürüyüş bandı alıp yüzüne pek bakmadığım için eşim bidaha alalım bu dönemde hareket ederiz dedi bende eliptik iyidir onu alalım dedim kararsız kalınca köyümüzde spor hocasına sorduk eliptiği önerdi bize. Evet zor ama alışılırEvet crosstrainer. O cok zor ya ama internetten baktim yurumek en iyisi. Bu eliptik zor. Bi hafta sonra ben yuzune bakmam bunun
Tüh iki gündür hesaplamıyodum. Bugüne katsam mı puanlarımıEvet ayri hesapla yuruyus diye :)
Böyle bişi. Hem oturarak yapıosun hem ayakta tercihine bağlıBi bakayim o nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?