Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Akşam yemeği planımda küçük oğlan babasının evine gideceği için değişiklik oldu
Pirinç pilavı tavuk incikleri ve mercimek çorbasının birazını ona ısıtıverdim bugün niyetlenmemiş

Kendime
Mercimek çorbası biraz bulgur pilavı vardı yanına tavuk taşlık ve kabak sote yaptım

Hesaplayabilirsin yürüyüş olarak var hafif ya da tempolu puan seçeneği

Eliptik iyiymiş gerçekten kullananlar baya memnun istediğim evi alabilirsem alacağım ilk şey
Ahh o istediğimiz evler nasipse bizde ya alıcaz yada alt kattaki daireyi döşicez tez zamanda inşallah ya. Sabır sabır beklemek yorucu. İnşallah istediğin eve kavuşursun. Eşim bir iki aya kadar alırız demesinin üstünden 3 ay geçti alıcak hala
Hesaplayabilirsin yürüyüş olarak var hafif ya da tempolu puan seçeneği
Tamam kaptanım. Teşekkür ederim

Bir kaç arkadaşımın menüsüne daha yeni bakabildim. Kusura bakmayın.
sabah 1h yumurta 2 zeytin 1d ekmek Akşam 1/2 kase çorba, 1yumurtadan kıymalı omlet
Su 2 lt
1281 adım 38puan
Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2838538

İkinizin menüsü bana çok az geldi arkadaşlar nasıl hissediyosunuz kendinizi? Yada nasıl hissettniz dündü sanırım bunlar.

Eliptik iyiymiş gerçekten kullananlar baya memnun istediğim evi alabilirsem alacağım ilk şey

Eliptik mi yuruyus bandi mi,
Benim tercihim eliptik olurdu sahsen, ama tek basina kucuk cocuk odasını doldurur yani, gerek var mi diyorsun

Eve alacagim ancak kucuk seyler olur ki aslında onlarla daha fazla sey yapilabiliyor.

Ip
Hulohop
Kucuk dumbell lar
Elastik bantlar
Yoga kemerleri
Step tahtasi
Kaydirmaz mat
...

Yeter da

Bizim evde doldu
Tasiniriz diye aldim hala ev ariyoruz
Gerci istedigim birsey yok daha

Bizim evde doldu
Tasiniriz diye aldim hala ev ariyoruz
Gerci istedigim birsey yok daha

Ay benim turkiyedeki evimde yok yoktu.
Tasinirken esyalarin bazısıni satmama ragmen suan neredeyse tum akrabalarimin evinde benim evden bir iki esya var.

Simdi sifirdan ev kurarken tamamen minimalist takiliyorum. Bir seyi alirken cok düşünüyorum. Ama daha guzel, cok sade evim. Temizligi de kolay

Harika menü 1 ekmek bir dilim di mi
Sporun zaten müq
Minimalizmin gözünü seveyim

Menün de sporun da harika olmuş

Biran önce bitmesi temennimiz inşallah 2.doz aşılardan sonra bu duruma son verilir ve normalleşmeye döneriz.Hepimizin Allah yardımcısı olsun

Bu nasıl bir spor aşkıdır bravo helal olsun

Kizlar yurume bandi almayi dusunuyorum. Ama elim gitmiyor en azindan bos vakitlerde yururuz. Hem ben hem kizim. Varmi alan? Pisman olan?
Bende vardı sattım valla sevemedm ayaklarımı acıtıyordu.Eliptik olan bence daha iyi şunu istiyorum bende

Eklentiler

• 95FF876A-6F5D-41AD-8ABA-9B0486170075.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…