Çıkarılmışım ben şimdi görüyorum ne diyelim sizlere başarılar dilerim hoşçakalın
Aynen bende yaEliptik iyiymiş gerçekten kullananlar baya memnun istediğim evi alabilirsem alacağım ilk şey
Aynen bende yaönce büyük eve geçmem lazım evimiz küçük biz zor sığıyoruz
Bizde de durumlar aynıAhh o istediğimiz evlernasipse bizde ya alıcaz yada alt kattaki daireyi döşicez tez zamanda inşallah ya. Sabır sabır beklemek yorucu. İnşallah istediğin eve kavuşursun. Eşim bir iki aya kadar alırız demesinin üstünden 3 ay geçti alıcak hala
Tamam kaptanım. Teşekkür ederim
Aynen kuzu önce geniş ev sonra gelsin spor odasıAynen bende yaönce büyük eve geçmem lazım evimiz küçük biz zor sığıyoruz
Amin inşallahBizde de durumlar aynıalıcaz demesinin üzerinden 2 ay geçti bikaç ay daha beklemedeyiz bakalım hepimiz için hayırlısı olsun istediğimiz evler nasip olsun
Diyete başladığımda 78 di diye hatırlıyorum bel ölçümü. Benim hep bel ve göğüsten gider önce.
Bence incecik olmuşsun artık. Alt göbek için sezeryan göbeği videolarına ağırlık ver yeter.
Genç kız gibi, taş gibi demek
En son sorunlu bölgeler gidermiş. Bel çalışmaya devam et sonuç alacaksın kesin.
İnstada benim gibi bacaktan problemli bir hatun vardı. 50 li kilolara inmişti ama bacakları hala kalındı. Takibi bırakmıştım geçende baktım onlarıda baya baya inceltmiş. Umudum var hala
Onun kolayı var silikonla taş gibi oluyorlar
Ben çokta dert etmiyorum füze gibi gösteren sütyenler iş görüyor.
Spora mı başladın, bizde kapandı sizde açıldı demek.
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah patoloji sonucuda iyi çıkar.
Evdekiler kendilerine makarna yaptılar. Ondan yememek için yulaf lapası yaptım bende. Malum yerleşemedim daha kolay şeyler yapmak zorunda kalıyorum.
Talep etmezsen düşünmezler canım. Erkek milletinden incelik beklemeyeceksin. Ama bir cinnet bir süre rahat ettiriyor.
Dün siteden bir arkadaşda aynı şeyi söyledi. Şimdi siz yazınca motivasyonum geldi yine. Bana incelmiyor gibi geliyor ama gözle görülür fark etmiş demek ki. Şu işleri halledeyim deli gibi bacak çalışıcam
Önceden cok yardim ederdi. Artık yaşlanıyoruz herhalde is yapmak pek istemiyor. Bol bol oyuncak topluyor sagolsunHerkese günaydıı
Bu fotoğrafını şimdi farkettim harika olmuşsun ya bayıldımay inşallah bnde böyle olurum. Darısı hepimizin başına. Göbeğim gitsin istiyorum artık
Eşler bazen gerçekten hiç umursamıyor. Bnmkmden allah razı olsun bazı erkeklere göre bi tık iyi ama okadar değil. Onun mantığı bn dışarda çalışıyorum sende evde işleri öyle bölüşmüşüz ona göre güyaaneyseki şu süreçte evdede sıksık çene yapıyorum azarlıyorum böyle böyle olcak herhal. Gerçekten anlamıyolar basit gelio onlara ev işi çocuk vs. Bide bu işleri yapıp kıymet değer saygı sevgi bilmeyen erkekler var o daha fena. Bmmki oyle değil en azından herşey için bi teşekkür minnet besliyorda insan mutlu oluyor.
Bu tarifi kaydettimgüzel görünüyor. Ramazandan sonra öğlen ikindi çayın yanına yerim valla. Bnde ramazan bitince ara öğünümde doyurucu ne yesem die düşünüyodum çok iyi oldu. Teşekkür ederim
Ohhmasallah tam hayal ettiğim gibi yaşıyorsun. Isler bitmiş kitap okunmus. Ve anneme yakınmışim gidip gelmişimHayırlı sabahlar hanımlar
Saat 9 olmadan uyandım
Hemen sabah sabah yapılması gerekenleri yapmaya koyuldum
Balkonumu yıkadım
Çamaşır yıkadım
Bulaşık makinasındakileri yerlerine yerleştirdim ortalığı toparladım
Akşama yemeğim hazır
Mercimek çorbası
Oğlana pirinç pilavı bana bulgur
Dünden kalan tavuk incik
Oğlan isterse yanına birkaç köfte pişirebilirim
Kefir
Maden suyu
Su
Canım isterse kabak sote de yaparım sebze yemiş olmak için
Belki birazdan dün yürüyüş amacıyla anneme gittiğim gibi giderim en azından 3000 adımdan fazla adım atmış olurum
Ama öncesinde serin balkonda oturup biraz kitap okumayı düşünüyorum
Bende yapamıyorum canım. Gobek lop löp ediyorKizlar eva yapmaya calistim ama 15 dk zor dayandim. 15 dksini simdi obur 15 dkyi sonra yapsam olurmu?
Afiyet olsun güzel menü
Menü biraz az geldi canım banaMerhaba,
10:00 1 bardak süt, domates, salatalık, 1 kk peynir, 2 dilim ekşi mayali ekmek, 4 zeytin
14:00 1 bardak kefir, dereotlu çoban salata
17:00 1 bardak süt, 1/2 avakado, 2 tk labne peynir, 1 etimek
18:00 1 elma
2 litre su, 1 maden suyu, 2 fincan yeşil çay
Spor bilgilerini daha sonra paylaşayım.
Arrietty_ sedulu H3RA_
Menü de spor da çok güzelMerhabalarrrr
Kahvaltı
Omlet(dereotu corekotu biber) 2 yumurtadan
1 dl ekmek
Domates salatalık kirmizi biber
Peynir
Ara
1 yeşil elma
Aksam
Ispanak kökü çorbası
Ton balıklı salata
yarim dl ekmek
300 ip atlama 100p
12000 adım 360 pEki Görüntüle 2839026
Ekmeksiz de doyuyor insan, ben de iki haftadır yemiyorumSahur 03.30 civarı
Kaşarlı bir tane kaz yumurtası
2 dilim kaşar peyniri
3 tane top peynir
3 siyah zeytin
3 tk süzme yoğurt
1 tk çemen
İftar 20.00 civarı
2 kepçe mercimek çorbası
Bol bool morlahana salatası-bitmedibikase kaldı
1.5 kepçe yahni
3-4 kaşık yoğurt -
3 hurma
Farkettinizmi bilmem bir haftadan fazladır ekmek tüketmiyorum. En son galeta yemiştim.
3litre su
Sporlar sonra
Arrietty_ sedulu
Kızlar nasılsınız ben bugün iftar yemeği dışında hiç birşey yapamadım. Elim kolum kalkmıyor, mutfağı toplamak bile çok zor geliyor. İnanılmaz halsiz hissediyorum kendimi. Sinirlerimde yıprandı artık hem fiziksel hem zihinsel çok yorgun hissediyorum kendimi.
Mibandın şarjı çıktı sonunda, yarın adımlarımı saymaya başlarım.
Valla ben uzun zamandır makarna yememiştim bir makarna delisi olarak benim için büyük başarıBir kaç arkadaşımın menüsüne daha yeni bakabildim. Kusura bakmayın.
İkinizin menüsü bana çok az geldi arkadaşlar nasıl hissediyosunuz kendinizi? Yada nasıl hissettniz dündü sanırım bunlar.
Gerçekten çok zor senin işin kaptanım bu süreçte çok yıprandın. Keyfini sürmene az kaldı ama bitirene kadarda yorgun olursun çok yorma kendini bence yavaş yavaş yaparsınKızlar nasılsınız ben bugün iftar yemeği dışında hiç birşey yapamadım. Elim kolum kalkmıyor, mutfağı toplamak bile çok zor geliyor. İnanılmaz halsiz hissediyorum kendimi. Sinirlerimde yıprandı artık hem fiziksel hem zihinsel çok yorgun hissediyorum kendimi.
Iyiyim canım kendi adımaKızlar nasılsınız ben bugün iftar yemeği dışında hiç birşey yapamadım. Elim kolum kalkmıyor, mutfağı toplamak bile çok zor geliyor. İnanılmaz halsiz hissediyorum kendimi. Sinirlerimde yıprandı artık hem fiziksel hem zihinsel çok yorgun hissediyorum kendimi.
O zaman darısı başına olsun diyelim canımOhhmasallah tam hayal ettiğim gibi yaşıyorsun. Isler bitmiş kitap okunmus. Ve anneme yakınmışim gidip gelmişim
Önce buraya yaz sen bi gözün doysun
Kuzucum şimdi gördüm mesajını, yazıcam şimdi spor yerine. Çok Yorgunum ama daha da kolumu kaldırmam.Ooo neyaptın kuzu yaptıklarına bakayım ona göre yarışa gireyim
Hiçç yeter de artar bileEliptik mi yuruyus bandi mi,
Benim tercihim eliptik olurdu sahsen, ama tek basina kucuk cocuk odasını doldurur yani, gerek var mi diyorsun
Eve alacagim ancak kucuk seyler olur ki aslında onlarla daha fazla sey yapilabiliyor.
Ip
Hulohop
Kucuk dumbell lar
Elastik bantlar
Yoga kemerleri
Step tahtasi
Kaydirmaz mat
...
Yeter da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?