Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çıkarılmışım ben şimdi görüyorum ne diyelim sizlere başarılar dilerim hoşçakalın

Canim o hafta sedulu seni tablolardan cikardi, takimdan cikmak ayri bir sey.
Sen mazeretini yazdin zaten, o yüzden sorun olacagini sanmiyorum.
Yine de kurallara uygun degilse bile o baska bir durum yani.

Bizde de durumlar aynı alıcaz demesinin üzerinden 2 ay geçti bikaç ay daha beklemedeyiz bakalım hepimiz için hayırlısı olsun istediğimiz evler nasip olsun

Önceden cok yardim ederdi. Artık yaşlanıyoruz herhalde is yapmak pek istemiyor. Bol bol oyuncak topluyor sagolsun

Ohhmasallah tam hayal ettiğim gibi yaşıyorsun. Isler bitmiş kitap okunmus. Ve anneme yakınmışim gidip gelmişim
Kizlar eva yapmaya calistim ama 15 dk zor dayandim. 15 dksini simdi obur 15 dkyi sonra yapsam olurmu?
Bende yapamıyorum canım. Gobek lop löp ediyor

Afiyet olsun güzel menü
Menü biraz az geldi canım bana
Menü de spor da çok güzel
Ekmeksiz de doyuyor insan, ben de iki haftadır yemiyorum
Menün gayet iyi

Kızlar nasılsınız ben bugün iftar yemeği dışında hiç birşey yapamadım. Elim kolum kalkmıyor, mutfağı toplamak bile çok zor geliyor. İnanılmaz halsiz hissediyorum kendimi. Sinirlerimde yıprandı artık hem fiziksel hem zihinsel çok yorgun hissediyorum kendimi.
Mibandın şarjı çıktı sonunda, yarın adımlarımı saymaya başlarım.

Ay yat dinlen beya, pazartesi de is guc yok mu zaten, tasinmak kolay mi.
Dinlen sen. Kendini iyi hissedersen de evin alt katindan en ust katina cik in bir iki kez yeterli spor olacaktir

Bir kaç arkadaşımın menüsüne daha yeni bakabildim. Kusura bakmayın.

İkinizin menüsü bana çok az geldi arkadaşlar nasıl hissediyosunuz kendinizi? Yada nasıl hissettniz dündü sanırım bunlar.
Valla ben uzun zamandır makarna yememiştim bir makarna delisi olarak benim için büyük başarı 1 tabak yiyince acayip midem ağrıdı maden suyu içtim baktım olacak gibi değil olduğum yerde zıpladım sonrada halsizlik çöktü uyudum yani bana iyi gelmedi diyebilirim az olduğu için değilde daha çok yaptığı şişkinlikten

Gerçekten çok zor senin işin kaptanım bu süreçte çok yıprandın. Keyfini sürmene az kaldı ama bitirene kadarda yorgun olursun çok yorma kendini bence yavaş yavaş yaparsın

Iyiyim canım kendi adıma
Bazen olur insanda tükenmişlik duygusu uyuyabiliyorsan yat dinlen canım kendini çok fazla üzme

Only_Eylul haftalık menü takip tablosundan çıkarıldın yani bu hafta menü ve sporlarını saymıyorum. Bu takımda bir kural 3 gün menü ve spor takibi yapmayan tablodan çıkarılır aynı durum tekrar ederse diskalifiyeye gider. İlk sayfada takım kurallarında ve menü takip spor sayfasında yazıyor.
Peki senin bu durumun bu şekilde mi oluyor yani arada böyle 3/4 gün iletişim halinde olmayabilir misin ? Esas liste için devamlılık önemli olduğundan soruyorum yanlış anlama.
Bu hafta menülerini ve sporlarını paylaşmaya devam et ki haftaya eş listesine girebilesin.

Önce buraya yaz sen bi gözün doysun

Bana az geldi acikcasi, ozellikle sebze.

Hiçç yeter de artar bile ip ve direnç bantları dışında bişey almadım. Diğer saydıklarında olsa bize çok bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…