Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hiçç yeter de artar bile ip ve direnç bantları dışında bişey almadım. Diğer saydıklarında olsa bize çok bile

Yok bende de yok zaten,
Alacak olsam bunlari alirim diye yazdim

Dumbellim var ikinci elde denk gelmisti yarimsar kiloluk arada onlarla yuruyorum evde.
Bir de ipim ve yoga malzemelerim var.

Anladım yeni bir cezaevine tayin oldum şimdi bir kereye mahsus oldu bu artık izoleye girmiycem yani sondu ben düzenli paylaşıcam artık teşekkür ederim

Yok bende de yok zaten,
Alacak olsam bunlari alirim diye yazdim

Dumbellim var ikinci elde denk gelmisti yarimsar kiloluk arada onlarla yuruyorum evde.
Bir de ipim ve yoga malzemelerim var.
Bugün ip atlatayım dedim 20 kere atlıyorum tuvalete koşuyorum oruçlu olunca bişey kalamadıda sayıyı 50ye çıkardım iftar öncesi iftara 5 dakika kala da regl oldum bakalım nasıl bitecek bugün

Ay yat dinlen beya, pazartesi de is guc yok mu zaten, tasinmak kolay mi.
Dinlen sen. Kendini iyi hissedersen de evin alt katindan en ust katina cik in bir iki kez yeterli spor olacaktir
Tam kapanma olduğu için iki hafta evden çalışacağım. O bir artı oldu benim için şu dönemde. Ben çok taşındım ama bunun kadar yormadı hiç biri beni.
Bu sabah uyandığımda oturup ağladım yapıyorum yapıyorum bitmiyor diye. Ev ahalisi kafayı yedi diye şaşkın şaşkın baktı yüzüme. Ama iyi oldu bugün kimse elleşmedi bana. Yat dinlen mola ver bugün dediler. Açtım bir dizi izledim sonrada uyudum iftara kadar.
Yatak odasını çatıya yaptık, üşüdüm üstüme bir şey almaya çıkayım desem iki kat çıkıp iniyorum. Benim bacaklar baya incelir bu evde.

Önceden cok yardim ederdi. Artık yaşlanıyoruz herhalde is yapmak pek istemiyor. Bol bol oyuncak topluyor sagolsun
Oyuncak işide ortadan kalkması da rahatlatıo aslında. Yaş kaç ki?
Afiyet olsun güzel menü

Menü biraz az geldi canım bana

Menü de spor da çok güzel

Ekmeksiz de doyuyor insan, ben de iki haftadır yemiyorum
Menün gayet iyi
Doyuyormuş akşam yemeğinde ztn öyle tüketmezdim ama kahvaltıyı onsuz düşünemiyorum. Aslında hala da düşünemiyorum çünkü bnm vazgeçilmezim tereyağı bal ekmek çay ve peynir kahvaltıda bıkmam hergün yesem. Aynı şekilde patates kızartmasıda valla onu ne zmn yediğimi hatırlamıyorum bile
Ben de kendimi başarı yaptım sanıom yok valla ben şişmem herhalde. Bnm mide geniş alırım. Aklına geldikçe yemekten soğursun markanayı ozmn

Ay hamileyken bir kere tasinmistim da ne cok aglamistim, aklima geldi.
Cok zor cok.
Aman esyayi attin, artik kalani yavas yavas olsun.
Eve de zamanla alisirsin, ilk dubleks eve tasindigimda nefret etmistim, ama duzen oturunca sorunlar azaliyor.

Selam canımm zordur senin için şimdi dinlen iyice Allah kolaylık versin

Menün de sporun da güzel afiyet olsun
Sporun çok iyi krema ve sosis erimiştirafiyet olsun
Afiyet olsun spor ve menün güzel

Sahur yulaf lapasi yarim elmalı tarçınlı
Iftar 1 kase şehriye çorbası 4 kaşık patlıcan yemeği 4 5 tane sarma 1 bardak ayran salata
Su 3 lt olacak
Sporları sonra ekleyim
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Ekmek yerine dolma tercih edilmiş bence güzel afiyet olsun
Afiyet olsun
Gayet güzel afiyet olsun
Süper afiyet olsun
Afiyet olsun ekmek olmadığı için pirinç yenilebilir bence
Spor şahane afiyet olsun.Kazandibine bayılırım ya

Oaktree canım sen kaşık kaşık yağ içtiğini söylemiştin yanlış hatırlamıyorsam, onları menüme yazmıyor Musun yoksa kahvenin içine kattığın hc yağından mı bahsediyorsun?
Menü çok lezzetli. Afiyet olsun, bayılırım revaniye
Çok güzel menü ve sporlar.
Canım sen diyete devam ediyor Musun? Etmiyorsan biraz daha arttırabilirsin yediklerini bence.
Afiyet olsun canım. Güzel menü
Çok sağlıklı bir menü olmuş. Afiyet olsun. Acıkmazsan çok güzel.
Afiyet olsun canım, güzel menü.
Sahur aşırı doyurucu geldi bana. Çok beğendim. O karmaşıklığa rağmen iyi besleniyorsun bence.
H3RA_ bu Arada ben geçen yıl oğlum 10 aylıkken tek başıma taşınmıştım. Çok iyi anlıyorum seni. Ama bitince de aşırı rahatlayacaksın inşallah.

Bana az geldi acikcasi, ozellikle sebze.
Alışveriş işine el atamadım daha. Derin dondurucuda olanları değerlendiriyorum. Benimde canım sebze yeşillik çekiyor. Az kaldı orayıda toparlıcam.
Aynen kuzu önce geniş ev sonra gelsin spor odası
Ay kızlar evler gönlünüze göre olsun ama taşınmayın ya
Iyiyim canım kendi adıma
Bazen olur insanda tükenmişlik duygusu uyuyabiliyorsan yat dinlen canım kendini çok fazla üzme
Bugün dinlendim çok şükür, yarın daha sıkı çalışmama motivasyon oldu.
Önce buraya yaz sen bi gözün doysun
tamam yarın öyle yaparım.

asena87 birşey sorucaktım canım. Yüz yogasıyla dermarolleri aynı aynada kullanacak olursam hangi sırayı izlemem gerekir biliyor musun
Ben de cok bilgili olmadigim icin yanlis yonlendirmek istemem.ama dermarolleri ben 10 gunde 1 falan yapiyorum.o gun masaj yapmiyorum.
Yapacak olsam dermaroller cildi minik minik cizdigi icin ustune masaj ve yoga mantikli olmazdi diye dusunuyorum.
Bu konuda bedrayi seviyorum ben, fazla yapmanin da gereksiz hareketleri yapmaninda yanlis oldugu mesajini veriyor.
facerolleri sorarsan hic kullanmadim.

Ben dün 3 dilim lazanya yedim bana mısın demedi ya. Diğerlerini yememek için savaştım kendimle. Benim mide küçülmüyor sanırım.

Bence sebze az kalmis, dun de sebzen hic yokmus, bugun biraz var ama dunden dolayi daha fazla olmaliydi bence. Salata yazmissin ama coban salata yetmez

1 Mayıs menüm;

Sahur;
2 dilim abaza peyniri
Boll su

İftar;
2 parça körili antrikot
Omlet
Peynir zeytin salatalık
1tb ekmek
Çay

Su;2.5 litre

Spor; 8000 adım 240p
100 ip atlama 40p
Toplam: 280p
Arrietty_ @sedulu

Sebze, salata sebze siz bir menu sagliksiz kaliyor maalesef, artirmaya calis.

Kizlar koyu yesil sebzelerde bolca potasyum bulunur, dolayisiyla bolca menulerde yer vermek gerekir. Potasyum yedigimiz yararli minerallerin hucrelere tasinmasini saglar. Potasyum eksikligi durumunda sen istedigin kadar proteinli saglikli beslen, onlar hucrelere yeterince tasinamaz ( boyle anladım benim doktorun videolarindan ama yanlis anlamamisimdir ins )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…