Herkese iyi geceler canlar
Bugün gene baya yormuşum kendimi , sahura kadar deliksiz uyurum nasipse
Amin canım çok sağolSelam canımm zordur senin için şimdi dinlen iyice Allah kolaylık versin
Oğlumda oruç tutuyor o yüzden özendim sahur yemeğine.Sahur aşırı doyurucu geldi bana. Çok beğendim. O karmaşıklığa rağmen iyi besleniyorsun bence.
H3RA_ bu Arada ben geçen yıl oğlum 10 aylıkken tek başıma taşınmıştım. Çok iyi anlıyorum seni. Ama bitince de aşırı rahatlayacaksın inşallah.
Eşim iftara gelmedi kendime yapmaya da üşendimBence sebze az kalmis, dun de sebzen hic yokmus, bugun biraz var ama dunden dolayi daha fazla olmaliydi bence. Salata yazmissin ama coban salata yetmez
Sebze, salatasebze siz bir menu sagliksiz kaliyor maalesef, artirmaya calis.
Kizlar koyu yesil sebzelerde bolca potasyum bulunur, dolayisiyla bolca menulerde yer vermek gerekir. Potasyum yedigimiz yararli minerallerin hucrelere tasinmasini saglar. Potasyum eksikligi durumunda sen istedigin kadar proteinli saglikli beslen, onlar hucrelere yeterince tasinamaz ( boyle anladım benim doktorun videolarindan ama yanlis anlamamisimdir ins)
Eşim iftara gelmedi kendime yapmaya da üşendimilk defa salata yemedim kız ramazanın başından beri her gün marul yiyorum sebze ağacı çıkacak içimde
Sen dıyetısyene mi gıdıyorsun nasıl bewlenıyorsun. İf miBence sebze az kalmis, dun de sebzen hic yokmus, bugun biraz var ama dunden dolayi daha fazla olmaliydi bence. Salata yazmissin ama coban salata yetmez
Sebze, salatasebze siz bir menu sagliksiz kaliyor maalesef, artirmaya calis.
Kizlar koyu yesil sebzelerde bolca potasyum bulunur, dolayisiyla bolca menulerde yer vermek gerekir. Potasyum yedigimiz yararli minerallerin hucrelere tasinmasini saglar. Potasyum eksikligi durumunda sen istedigin kadar proteinli saglikli beslen, onlar hucrelere yeterince tasinamaz ( boyle anladım benim doktorun videolarindan ama yanlis anlamamisimdir ins)
Arada yapmak lazım onları başlayınca ipin ucu kaçıyor bazenDoyuyormuşakşam yemeğinde ztn öyle tüketmezdim ama kahvaltıyı onsuz düşünemiyorum. Aslında hala da düşünemiyorum çünkü bnm vazgeçilmezim tereyağı bal ekmek çay ve peynir kahvaltıda bıkmam hergün yesem. Aynı şekilde patates kızartmasıda valla onu ne zmn yediğimi hatırlamıyorum bile
Sen dıyetısyene mi gıdıyorsun nasıl bewlenıyorsun. İf mi
Haklısın. Dün yorgunluktan yiyemedim.1 ay içinde hayatımı düzene koyarım inşallahBir kaç arkadaşımın menüsüne daha yeni bakabildim. Kusura bakmayın.
İkinizin menüsü bana çok az geldi arkadaşlar nasıl hissediyosunuz kendinizi? Yada nasıl hissettniz dündü sanırım bunlar.
Harikasin tebrikler canım ❤❤ yine de baklavayı abartma bayramdaBugun 10 kg yi geride birakmis bulunuyorum beybiler.
Odul de yapmadim he, sakliyorum bu hakkimi ona gore,
Tum odulleri birlestirip bayramda baklavaya gireyim diyorum
Harikasın maşallahBugun 10 kg yi geride birakmis bulunuyorum beybiler.
Odul de yapmadim he, sakliyorum bu hakkimi ona gore,
Tum odulleri birlestirip bayramda baklavaya gireyim diyorum
Harikasin tebrikler canım ❤❤ yine de baklavayı abartma bayramda
Harikasın maşallah
Hahahha toplu ödül töreni yapacn bayramda
Kaş kişi giriyorsunuz bakim baklavaya
sabah:
Domates
Biber
Kk peynir
Ogle:
3 kanat
15.00:
1 dilim karpuz
18.00:
1 kucuk kase yogurt
Iftar 21.13:
1 yk bulgur pilavi
1 yk kavurma
1 lahana sarma
Kucuk kase salata
su:
1 litre
Spor:
jj 5 puan
Eva 30 dk 150 puan
Adimlarimi sonra paylascam. Hala yuruyorum
Bu sofrayi eskiden silio supurmustumsimdi 3 yemekten birer yemek kasigi aldim
Arrietty_ sedulu
Bence de ya ekstra motive oluruz yani5 10 15 kilolarda ekstra odul olmali bence
Biz evde 4 kisiyiz, 4 umuz de gireriz affetmeyiz, en kucuk 4 yasinda ama cevvalbaklava kapanin elinde kalir.
Yer degisek seninle. Bende kucuk eve gecmek istiyorumAynen bende yaönce büyük eve geçmem lazım evimiz küçük biz zor sığıyoruz
Evettt ben bu hafta 20 verdim toplam5 10 15 kilolarda ekstra odul olmali bence
Biz evde 4 kisiyiz, 4 umuz de gireriz affetmeyiz, en kucuk 4 yasinda ama cevvalbaklava kapanin elinde kalir.
Maşallah daim olsun tebrik ederim azminiEvettt ben bu hafta 20 verdim toplam
Offf dondurmali irmik helvası yatiya kalırım yani o dereceKiz baklavayi bulsam abarticam da neredeee...
Benim yasadigim yerdekiler kotu, ancak baska sehre gidip almam lazim, o da yani olursa bakalim
Irmik helvasina talim de olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?