kankama kızmak bu hafta hiç içimden gelmiyor ben gerçekten bu hafta bir kilo verceğini düşünüyordum ama regli döneminin çok yakın mutlaka ondandır kankam yarın sabah tekrar tartıl bakalım bence biraz daha fark etcek koy kıymam kuzuma seni seviyorum canım benim
Panik yapma, çok yememişsin :)
Ayrıca biraz sabret, bak 5 gün sonra nasıl gidecek o 200 gram fazlasıyla :)
Meraba arkadaşlar,önce 60-69 arası ekibe girdim baktım orda muhabbet değişmiş,evlilik,taşınma,yemek tariflerine dönmüş iş(tabi eleştirmiyorum doğal ama aradığım bu değildi....Neyse sonra 3. takıma girdim yazdım ark. iyi ama pek uğrayan yok:)Derken bi arkadaş bana 4. takımda yer var yazmış belki motivasyonum burada yükselir...Ya kısaca motivasyonu sıfır ve birde burada sizi takip edeyim umarım sizinle gaza gelirim,olmadı kaderime küserimm 1 yıldır her pazartesi diyete giriyorum daha doğrusu giremiyorum yoruldum ben artık [/QUOTE
hepimiz aynı dertten muzdaribiz arkadaşım..elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya calışıyoruz.her türlü muhabbete açığız ama asıl amacımız minnoşun da dedği gibi karayağlarımızdan biran evvel kurtulup bi daha onlara geri dönmemek.inşallah birbirimize faydamız olur.meyvede ok derse aramıza hoşgeldin şimdiden.
kızlar bugün ben 78.7 cıktım vereceğim yerde 200 gr almışım çok sinirlendim.yemeği kısacağıma sinirden daha cok yiyesim geliyor.hatta akşm 2 kaşık makarna 1 kase çorba yedim.sonra oturup bi dilim güllaç yedimmmm.istediğinizi sayabilirsiniz bana
kankam ya cok saol.inşallah sadece ondandır.bu kadar vermeyi beklerken böle olsun.ama salmıycam kendimi 40 dakka yürüdüm.10 dakka bisiklet.40 mekik.10 dakkada ağırlık çalıştım.
.
mersa ..................... 1
prenses68.................0
meyvenull .................25
bijoux .......................0
PrensesPeri ................30
doksanaltmışdoksan .... 1
tugba8424 .................7 zeynepece2009…………5
bu dünün paylaşımları valla baya çoktu saya saya bitiremedim diğer arkadaşı eklememi söylemişsiniz ama ben baya bi sayfa ilerlemiştim geri dönemedim yarınki paylaşımlara eklerim inş
toplu halde menümü yazayım
sabah: onda yapabildim ancak. peynir, zeytin,süt, 2 dilim ekmek.
öğlen: çorba, 1 kurabiye, 2 lokma kek
ara: 1 elma, yarım mandalina
akşam: çorba, 1 bud tavuk, 3 kaşık bulgur,2 bardak diyet kola.
ara: 5 badem
leslie de tamamdır. yine 11'den sonra. iyi geceler.
Meraba arkadaşlar,önce 60-69 arası ekibe girdim baktım orda muhabbet değişmiş,evlilik,taşınma,yemek tariflerine dönmüş iş(tabi eleştirmiyorum doğal ama aradığım bu değildi....Neyse sonra 3. takıma girdim yazdım ark. iyi ama pek uğrayan yok:)Derken bi arkadaş bana 4. takımda yer var yazmış belki motivasyonum burada yükselir...Ya kısaca motivasyonu sıfır ve birde burada sizi takip edeyim umarım sizinle gaza gelirim,olmadı kaderime küserimm 1 yıldır her pazartesi diyete giriyorum daha doğrusu giremiyorum yoruldum ben artık
bende 3.takıma yazıyorum 2 gundur ama hıcbır hareketlılık olmuyor günde en az 10 kere bakıyorum nerdeyse
neyse eger hala bos yer varsa bende buraya gecebılırmıyım?
prenses peri ben de bayramda 500 gr almıştım bide bayram dönüşü hastaydım pazartesi tekrar diyete başladığım gündü aslında bayramda aldığım yarım kiloyu vermişim sonra onun üsütne 200 gr daha vermişim üzgünüm çok beni 103,8 yaz canım az oldu ama hem bayrama gitmem hemde hastalıkdan pazartesi diyete başlamam beni mahvetti
kizlar listenize hemen bakiyorum..
günaydın kızlar
bayramda aldığım kiloları verebildim ama 400 gr kaldı.dünden beride 200 gr verebilmişim malesef
sabah kendime çok sinirlendim.giyeneceğim dolabı açtım giremediğim bir dolu kıyafet varhepsi güzel güzel..ben hiçbirine olamayıp 4-5 parçada takılı kaldım vereceğim sıkacagım kendimi artık çok sıkıldım bu kilodan
gunaydın canlarımm offf offf ben bu sabah tam tamına 71 kılo cıktımm okadar dıkkat edıyorum 1 haftadır
sadece 500 gr verebıldım yaa .. ama tabı cok guzel dıyetımı yapmadım yapamadım ayak uyduramadım
bunun tek suclusu benım bılıyorumm benı dovebılırsınız
****4.takım 231. etap****
mersa(81,2/80.8/0.4/%0.49)
prenses68(69,9) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
meyvenull (62.3) bildirim yapmadı
bijoux (69,6) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
PrensesPeri(82,1/82,5/-0,4/ %-0,49)
doksanaltmışdoksan (70,0/68,8/1,2/%1,71)
tugba8424(104.0/103,8/0,2/ %0,19)
zeynepece2009 (78.5/78,7/ -0,2/%-0,25)
4.Takim toplam yüzdesi %0,28
Canim listeniz boyle...doksanaltmisdoksan tebrik ediyorum seni canim guzel kilo vermissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?