Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kankam ya cok saol.inşallah sadece ondandır.bu kadar vermeyi beklerken böle olsun.ama salmıycam kendimi 40 dakka yürüdüm.10 dakka bisiklet.40 mekik.10 dakkada ağırlık çalıştım.

Panik yapma, çok yememişsin :)
Ayrıca biraz sabret, bak 5 gün sonra nasıl gidecek o 200 gram fazlasıyla :)

inşallah canm ya.dukan aklıma gelip gidiyor ama ben senn gibi okadar az şeyle doyamıyorum.baygın geziyorum ortalıklarda.1 hafta daha bakacam olmadı bende dukana gececem.

Meraba arkadaşlar,önce 60-69 arası ekibe girdim baktım orda muhabbet değişmiş,evlilik,taşınma,yemek tariflerine dönmüş iş(tabi eleştirmiyorum doğal ama aradığım bu değildi....Neyse sonra 3. takıma girdim yazdım ark. iyi ama pek uğrayan yok:)Derken bi arkadaş bana 4. takımda yer var yazmış belki motivasyonum burada yükselir...Ya kısaca motivasyonu sıfır ve birde burada sizi takip edeyim umarım sizinle gaza gelirim,olmadı kaderime küserimm 1 yıldır her pazartesi diyete giriyorum daha doğrusu giremiyorum yoruldum ben artık

bende 3.takıma yazıyorum 2 gundur ama hıcbır hareketlılık olmuyor günde en az 10 kere bakıyorum nerdeyse

neyse eger hala bos yer varsa bende buraya gecebılırmıyım?

toplu halde menümü yazayım
sabah: onda yapabildim ancak. peynir, zeytin,süt, 2 dilim ekmek.
öğlen: çorba, 1 kurabiye, 2 lokma kek
ara: 1 elma, yarım mandalina
akşam: çorba, 1 bud tavuk, 3 kaşık bulgur,2 bardak diyet kola.
ara: 5 badem

leslie de tamamdır. yine 11'den sonra. iyi geceler.

****4.takım 231. etap****

mersa(81,2/80.8/0.4/%0.5)
prenses68(69,9) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
meyvenull (62.3) bildirim yapmadı
bijoux (69,6) paylaşımda bulunmadıgı için diskalifiye edildi
PrensesPeri(82,1/82,5/-0,4/ %-0,49)
doksanaltmışdoksan (70,0/68,8/1,2/%1,71)
tugba8424(104.0
zeynepece2009 (78.5/78,7/ -0,2/%-0,25)

4.Takim toplam yüzdesi

gunaydın canlarımm offf offf ben bu sabah tam tamına 71 kılo cıktımm okadar dıkkat edıyorum 1 haftadır
sadece 500 gr verebıldım yaa .. ama tabı cok guzel dıyetımı yapmadım yapamadım ayak uyduramadım
bunun tek suclusu benım bılıyorumm benı dovebılırsınız

kankam ya cok saol.inşallah sadece ondandır.bu kadar vermeyi beklerken böle olsun.ama salmıycam kendimi 40 dakka yürüdüm.10 dakka bisiklet.40 mekik.10 dakkada ağırlık çalıştım.

.

zeynepciğim hepimizin öyle kriz anında yediklerimiz oluyor.ama hemen toparlamışsın sporla.aman canım kızdıkça mutfaktan uzaklaşmamız lazım

ellerine sağlık baya yorulmussun

canım süpersin nazar boncugunu takayım..

bende 3.takıma yazıyorum 2 gundur ama hıcbır hareketlılık olmuyor günde en az 10 kere bakıyorum nerdeyse

neyse eger hala bos yer varsa bende buraya gecebılırmıyım?

canlarım öncelikle takımımıza hoşgeldiniz.takım kaptanımız meyvenull.sağlık sorunları nedeniyle gecici ben bakıyorum yerine.sizi 3. takımdan çağırmşlar şimdi bizim takıma geçişiniz sorun olurmu bilmiyorum bende.şu an için size birşey söyleyemem.kaptan gelince ancak netleşir.arada bir buraya göz atarsanız iyi olur takımımızda yer var.2 hafta deneme süreniz var.paylaşımlarınız ve listeleriniz takip ediliyor

günaydın kızlar

bayramda aldığım kiloları verebildim ama 400 gr kaldı.dünden beride 200 gr verebilmişim malesef

sabah kendime çok sinirlendim.giyeneceğim dolabı açtım giremediğim bir dolu kıyafet var hepsi güzel güzel..ben hiçbirine olamayıp 4-5 parçada takılı kaldım vereceğim sıkacagım kendimi artık çok sıkıldım bu kilodan

prenses peri ben de bayramda 500 gr almıştım bide bayram dönüşü hastaydım pazartesi tekrar diyete başladığım gündü aslında bayramda aldığım yarım kiloyu vermişim sonra onun üsütne 200 gr daha vermişim üzgünüm çok beni 103,8 yaz canım az oldu ama hem bayrama gitmem hemde hastalıkdan pazartesi diyete başlamam beni mahvetti

Minnoş prenses…….10
mersa ..................... 3
suleoz……………………6
meyvenull .................4
zeynepece2009………3
Prensesperi................10
doksanaltmışdoksan .... 13
tugba8424 .................3

paylaşımlar baya düzeldi kızlar kaptan iyi gidiyor inş kilo verişimizde paylaşımlarımız gibi güzel olur

mersa(81,2/80.8/0.4/%0.5)
tugba8424(104.0/103,8/0,2/ %0,19)

4.Takim toplam yüzdesi %0,25

sen yine az almıssın ya ben paylaşımlarımız çogaldı..kilolarımızda azalacak inşallah.hadi yeni bir hafta bizi bekliyor..bu hafta daha iyi olacak

o dolopta biriken kıyafetleri sorma ya..giyeceğimden cok giyemediklerim doldu.her bendenden kıyafetim var36 dan 46 bedene kadar :)
ama şu karayağlar bize engel olamayacak hepsini en yakın zamanda def edecezzzz inşallah.

yarım kiloda çok güzel bence minnoş.bugün yarım yarın tam..gidecek hepsi karayağların:)

mersa(81,2/80.8/0.4/%0.49)
tugba8424(104.0/103,8/0,2/ %0,19)

4.Takim toplam yüzdesi %0,28

Canim listeniz boyle...doksanaltmisdoksan tebrik ediyorum seni canim guzel kilo vermissin

teşekkürler canım paylaşıma bildiriyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…