Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Little little into the middle

Dur yeme, bayramda yersin sakla

Ben de severim, aslinda masum sayilir digerlerinin yaninda, az yediginde.

Neyse hayallerde kalsin bosver
Yok kız sıkılaşmak için ağzımı sürmüyorum. Bayramda yasak var burada istesem de yiyemem ki eve almam zaten baklava sonra durduramıyorum kendimi

Yok kız sıkılaşmak için ağzımı sürmüyorum. Bayramda yasak var burada istesem de yiyemem ki eve almam zaten baklava sonra durduramıyorum kendimi

Evet ya, yasak bu yonden ise yarayacak, yoksa hele de ev yapimina dayanmak ciddi irade ister.

Ay ben saka yapiyorum he, tatli beni kotu yapıyor zaten, az bir sey yiyip nefis koreltme yapip birakirim alsam bile.

Evet ya, yasak bu yonden ise yarayacak, yoksa hele de ev yapimina dayanmak ciddi irade ister.

Ay ben saka yapiyorum he, tatli beni kotu yapıyor zaten, az bir sey yiyip nefis koreltme yapip birakirim alsam bile.
Yaa keşke beni de kötü yapsa tam bir tatlı delisiyim karnımı tatlıyla doyururum o derece ama artık yok gençken vücut tolere ediyormuş resmen. Doğumdan sonra anladım onu. Şimdi bir dilim bir şey yesem kalorisini şekerini yağını düşünüyorum

Benim zayif noktam tuzlular.
Ama onlari da ev yapimi severim, o yuzden cok nadir yapicam da yiyecem de... Zor is.

Ama tatilde anam yaparsa sonu kotu bitebilir

Menü biraz az geldi canım bana

Aslında normalde bu şekilde beslenmiyorum, daha çeşitli besleniyorum, ama dun yediğim bulgur beni yemekten soğuttu, son aylarda bulguru bu kadar çok yememiştim, karnım davul gibi şişti, gaz sancim oldu, ancak kendime gelebildim. Bulgur pilavını uzun bir süre bir yemeyecegime eminim. Yarin bol maydanozlu, dereotlu kabak yiyeceğim

Bulgur şişiriyor canım evet
Yarına güzel menü gelecek o zaman desene

Tamam canım çok teşekkürler bende öyle yaparım
Ben dün 3 dilim lazanya yedim bana mısın demedi ya. Diğerlerini yememek için savaştım kendimle. Benim mide küçülmüyor sanırım.
Benimde midem küçülmüyo ya. Ztn genetik olarak hem kilo almaya elverişliyim hemde yemek yemeye bayılırız. Anne tarafı hep kilolu buyüzden
Yaa sorma epey özledim ben aslında dışarı yemeğe çıkarsak die bekliyorum. İskender yada hamburger vs. Oyuzden yapmıyorum şuan epeydirde patates yemiyorumda luan. Ben patates delisiyimdir
Haklısın. Dün yorgunluktan yiyemedim.1 ay içinde hayatımı düzene koyarım inşallah
Yaa canım. Bi sıkıntınmı var? Söylediysen bende kaçırdım
Bugun 10 kg yi geride birakmis bulunuyorum beybiler.
Odul de yapmadim he, sakliyorum bu hakkimi ona gore,
Tum odulleri birlestirip bayramda baklavaya gireyim diyorum
Çok tebrik ederimm canımmmYaaa kızlar demeyi unuttum. Bayramda kayınvalidem yaprak sarma ve baklava yapacak bende kendimi onlara saklıyorum kaptanım kaç dilim tüketebiliriz Arrietty_

Çok tebrik ederimm canımmmYaaa kızlar demeyi unuttum. Bayramda kayınvalidem yaprak sarma ve baklava yapacak bende kendimi onlara saklıyorum kaptanım kaç dilim tüketebiliriz Arrietty_

Kiz espri yapiyoz ne baklavası
Yeme baklava falan.
Ev yapimi ise bilemedim ama

Sarma bence cok kotu bir yiyecek degil ya. Yaninda yogurdu ile guzel bir menu bence.
Cok gec yeme, cok da abartma, bence bir porsiyon yenebilir bir gun ise sadece.

Ay yaaa,
Bulgur maalesef oyle yapıyor, cok kotu.
Evet kendine gelmen 1 gunu gecer.

Yaa sorma epey özledim ben aslında dışarı yemeğe çıkarsak die bekliyorum. İskender yada hamburger vs. Oyuzden yapmıyorum şuan epeydirde patates yemiyorumda luan. Ben patates delisiyimdir
O zamana kadar kaçamaksız ödülsüz gidersen rahat rahat yersin canım bence
Biz de bayram sonu arkadaş buluşması yapıp İstanbul’a gidicez ben de kendimi ona saklıyorum

Bugun 10 kg yi geride birakmis bulunuyorum beybiler.
Odul de yapmadim he, sakliyorum bu hakkimi ona gore,
Tum odulleri birlestirip bayramda baklavaya gireyim diyorum
Aaaa bende takıma girdiğimden beri 10 kilo vermişim o zaman bayramda celsun mi paklava kaptanlarım Arrietty_ sedulu H3RA_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…