ınsallah artık gıderde de bır dahada gerı gelmezz bu pısss karayaglarrr emııı
o dolopta biriken kıyafetleri sorma ya..giyeceğimden cok giyemediklerim doldu.her bendenden kıyafetim var36 dan 46 bedene kadar :)
ama şu karayağlar bize engel olamayacak hepsini en yakın zamanda def edecezzzz inşallah.
ınsallah artık gıderde de bır dahada gerı gelmezz bu pısss karayaglarrr emııı
günaydın kızlar
bayramda aldığım kiloları verebildim ama 400 gr kaldı.dünden beride 200 gr verebilmişim malesef
sabah kendime çok sinirlendim.giyeneceğim dolabı açtım giremediğim bir dolu kıyafet varhepsi güzel güzel..ben hiçbirine olamayıp 4-5 parçada takılı kaldım vereceğim sıkacagım kendimi artık çok sıkıldım bu kilodan
günaydın arkadaşlar.
bilirim bu dertleri.
ben haftaya kilo listesine yazılırmıyım?nazar boncukları için de teşükkür ederim
arkadaşım geldi. sabah 5 de yattık. şimdi de ciltcideyim sıramı beklerken yazayım dedim.
minnoş zevcanın cebini bana özelden mesaj atarmısın.çok acil..
canım sen elinden geldiğince diyetine özen göster paylaşımına özen göster neden listede olmayasınbende sabah 6 da kalkıp sporumu yaptım
Bugün şoklardayım. Sabah 70.5 kg çıktım oha demek istiyorum. 68.8'den birden 70.5'e çıkmak çok ilginç, hatta imkansız gibi görünsede oldu. Bende sinirlendim ne varsa yedim :S
menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, peynir, 5 zeytin, şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: bol salata, 4 köfte, 2 kaşık pilav, 3 dilim patates
ara: yok
akşam: çok az domates çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, 1/2 dilim kepek ekmeği, az yoğurt
ara: 2 mandalina
boş günümdü. misafirim olan lise arkadaşımla güzel bir yere gidip oturduk. verdik sohbetin gözüne. :13:
Bugün şoklardayım. Sabah 70.5 kg çıktım oha demek istiyorum. 68.8'den birden 70.5'e çıkmak çok ilginç, hatta imkansız gibi görünsede oldu. Bende sinirlendim ne varsa yedim :S
maşallah.
hep mi erkencisin bu kadar.süpermiş valla. yorgunum ama leslieye devam.ben 7den önce kalkmayı eziyet gibi görüyorum valla.
selam kızlar;
bugün sabah 1 dilim ekmek,bi dilim peynir,az yağda yumurta,2 zeytin,domates salatalık.
ara:3küçük bayram simiti
öğlen:bi kase kuru fasulye,yarım kase salata,yarım gözleme,1 ayran
ara bi mandalina,1 meyveli yoğurt
akşam 1 kase çorba ,2 yemek kaşığğı et sote,6 yemek kaşığı pırasa
kızlar bugün simit dışında kaçamak yapmadım.ve akşam deli gibi saldırmadım en güzel yaptığımda.şimdidde temizlik yapacam yarın misafir var
yarın akşama görüşürüüz
menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, peynir, 5 zeytin, şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: bol salata, 4 köfte, 2 kaşık pilav, 3 dilim patates
ara: yok
akşam: çok az domates çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, 1/2 dilim kepek ekmeği, az yoğurt
ara: 2 mandalina
boş günümdü. misafirim olan lise arkadaşımla güzel bir yere gidip oturduk. verdik sohbetin gözüne. :13:
prensesperi imza olayını kıvırdım. bi kere daha sağolasın arkadaşım.
en iyisi hergün tartılmamak bence. ben bugün tartılmadım. haftada 2 yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?