Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

o dolopta biriken kıyafetleri sorma ya..giyeceğimden cok giyemediklerim doldu.her bendenden kıyafetim var36 dan 46 bedene kadar :)
ama şu karayağlar bize engel olamayacak hepsini en yakın zamanda def edecezzzz inşallah.

evet canım inşallah en kısa sürede defedeceğiz hemde

ınsallah artık gıderde de bır dahada gerı gelmezz bu pısss karayaglarrr emııı

günaydın arkadaşlar.
bilirim bu dertleri.
ben haftaya kilo listesine yazılırmıyım?nazar boncukları için de teşükkür ederim
arkadaşım geldi. sabah 5 de yattık. şimdi de ciltcideyim sıramı beklerken yazayım dedim.

canım sen elinden geldiğince diyetine özen göster paylaşımına özen göster neden listede olmayasın bende sabah 6 da kalkıp sporumu yaptım

selam kızlar,
ben hala iyleşemedim.o yüzden sporda yapamıyorum.
sabah kahvaltıda,
1 yumurtayla omlet 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 tane zeytin yedim.
öğlen:domates çorbası içecem.(kızlar bu çorbayı tamamen yağsız yapıyorum isteyen olursa yazarım tarifini tam diyet çorbası)

**7.Takim** 231. Etap

kırmızıgül06(74/73.4/0.6/0.81%)
doga3(92.4/izine ayrildi
nev81 (74.5/74.1/0.4/0.54%)
aysen34(63.9/64.9/-1/-1.56%)
SAPHIRA(93.6/92/1.6/1.71%)
saferan(118.7/119/-0.3/-%0.25)
kayramin(73.3/73/0.3/0.41%)
Bahanur(75/75/0/0% (yeni uye..hedef..65)

7.takim toplam yuzdesi: 0.21%

Fistiklar listemiz icin onay alabilirmiyiz

canım sen elinden geldiğince diyetine özen göster paylaşımına özen göster neden listede olmayasın bende sabah 6 da kalkıp sporumu yaptım

maşallah.
hep mi erkencisin bu kadar.süpermiş valla. yorgunum ama leslieye devam.ben 7den önce kalkmayı eziyet gibi görüyorum valla.

Bugün şoklardayım. Sabah 70.5 kg çıktım oha demek istiyorum. 68.8'den birden 70.5'e çıkmak çok ilginç, hatta imkansız gibi görünsede oldu. Bende sinirlendim ne varsa yedim :S

selam kızlar;
bugün sabah 1 dilim ekmek,bi dilim peynir,az yağda yumurta,2 zeytin,domates salatalık.
ara:3küçük bayram simiti
öğlen:bi kase kuru fasulye,yarım kase salata,yarım gözleme,1 ayran
ara bi mandalina,1 meyveli yoğurt
akşam 1 kase çorba ,2 yemek kaşığğı et sote,6 yemek kaşığı pırasa

kızlar bugün simit dışında kaçamak yapmadım.ve akşam deli gibi saldırmadım en güzel yaptığımda.şimdidde temizlik yapacam yarın misafir var
yarın akşama görüşürüüz

menüm
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, peynir, 5 zeytin, şekersiz çay
ara: 1 elma
öğle: bol salata, 4 köfte, 2 kaşık pilav, 3 dilim patates
ara: yok
akşam: çok az domates çorbası, 1 tabak ıspanak yemeği, 1/2 dilim kepek ekmeği, az yoğurt
ara: 2 mandalina

boş günümdü. misafirim olan lise arkadaşımla güzel bir yere gidip oturduk. verdik sohbetin gözüne. :13:

Son düzenleme:

bugün kamkamla benmde en cok ihtiyacımız olan şey buydu...çocuklardan biri elimde kalacak die ödüm koptu:)

Bugün şoklardayım. Sabah 70.5 kg çıktım oha demek istiyorum. 68.8'den birden 70.5'e çıkmak çok ilginç, hatta imkansız gibi görünsede oldu. Bende sinirlendim ne varsa yedim :S

canım benm merak ediyosun dayanamıyosun ama bencede hergün tartılmak bi gün moral verirken ertesi gün seni böle tepetkla attırabilir.ayrıca sen cok başarılı gidiyosun zaten hergün böle tartılmaya ihtiyacıon yokki..

maşallah.
hep mi erkencisin bu kadar.süpermiş valla. yorgunum ama leslieye devam.ben 7den önce kalkmayı eziyet gibi görüyorum valla.

aslında hep bu kadar erkenci değilim.ama akşamları yorgun oluyorum canım istemiyor.misafirim gelenim gidenim çok oluyor.kaçırırım diye sabaha garantiye alayım dedim.şöyle iyi gibi bugun işe saat 09,00 da geliyorum 13,00 de de çıkıyorum.o yüzden erkenden kalkmadım.

canım sana her gün tartılma derken bunu kastetmiştim işte.eğer kaçamak yapmamışsan muhtemelen kilo almamışsındır.vücudun su toplamıstım.o yüzden tartıda fazla görmüşsündür.fazla da görsen moralini bozma devam et.senin benim hepimizin en büyük yanlışı tartıda fazla görünce hemen hıncımızı yemekten çıkartmak

simit dışında gayet güzel.onuda sabah ara öğünde yemişsin.erimiş gitmiştir

süperr süperr süperr

prensesperi imza olayını kıvırdım. bi kere daha sağolasın arkadaşım.

rica ederim.çok güzel olmus güle güle kullan

en iyisi hergün tartılmamak bence. ben bugün tartılmadım. haftada 2 yeter.

bende hergün tartılmıyor bihafta başı bi cuma

günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları dilerim

bugun 13,30 da şu alacakaranlık serisinin son filmine gideceğiz arkadaşla

dünkü menüm

sabah 300 ml yeşil çay,azıcık tereyagda yumurta 2 dilim kepek ekmeği,domates
ara yok
öğle bol yeşillikli patates salatası ekmek yok
ara 3 tane burçak bisküvi
akşam yok
ara 2 mandalina

öğlenleri evden getiriyoruz.ancak soguk yenebilecek şeyler oluyor.evde mümkün oldugunca patates yemiyorum.akşamlarıda yememeye başladım yine.leslie ve akşam yemeği yememelerim bu hafta bana nasıl sonuç verecek bakalım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…