Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın.
ben de akşam ondan sonra yaptım sporumu. ama zorlandım.2-3 saat uykuyla olunca.

çoşmuşsun valla, bravo diyorum başka ne diyim. ama çok da kısmamak gerek bence. sonra vucüd da kısmaya başlıyo diyolar.

kızlarrrrr ya kaptanım gidiyo herkez dağılıo yada hafta sonu diyemi böle... kimse menüsünü yazmmaış

bugün ben sabah geç kalktım derse geç kalıodum.o yüzden yarım kase süte biraz spesial k
öğlenatladım resmen.misafirim vardı.onlara çayın yanına koyduklarımdan bende yedim dolayısıyla gayet abartaraktan.....1,5 dilim patatesli peydirli börek,bi dilim pudingli bisküvili pasta,2 tane bayram simidi,3 yemek kaşığı kısır
akşamda 3 yemek kaşığı pilav,150 gr kadar kaz eti,yarım kase corba.

yine öküz gibi yedimmmmmm ve yine çok pişmanım

günaydın kızlar

herkese iyi pazarlar dilerim

zeynep o kaçamaklar ne öyle

bu hafta hiç kimse kaçamak yapmasın lütfen.hadi artık takım olarak toparlanalım

gunaydın kızlar haftasonları genelde gelemıyorum buralara
zaten dun gece cok moralım bozuldu cuma gunu bı arkadasımın dugununde gıymeyı
dusundugum elbısem kesınlıkle olmuyor ne gıyıcem sımdı yaa dana gıbın şişmisim nasıl olsun 62 den 72 ye fırlarsan
olmaz tabı mıne !!! kesınlıkle spora baslıyorum haftanın 5 gunude yapmak ıstıyorum artık zayıf olmak ıstıyorum yaa

günaydın kızlar bu gün sabah güne güzel başladım sahilde yaklaşık bir buçuk saat yürüdüm üstüne güzel bir kahvaltı süper oldu bu arada bu hafta sıralamada kaçıncıyız bilen var mı

ben de dün akşam bilgisayarı ve vınnı arabada unutmuşum. giremedim nete. akşam çok eğlendik arkadaşımla.dışara çıktık, dağıttık.
gittiğimiz yerin netinden bağlandım, bu seferde sayfalara ulaşmak telefondan çok zorladı.

dünkü listemi yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim kepek ekmeği,peynir, zetytin
öğle:salata, tavuk şiş
akşam: 2 tabak ıspanak, yarım dilim kepek ekmeği
sonrası: 2 kutu light kola, 1 kadeh şarap ve koca bir avuç kuruyemiş,meyve

canım şöyle yapalım.haftanın 5 günü spor yapalım 2 gün tatil verelim kendimize böyle çok yorgun ve yapamayacagımız haftanın 2gününü kendimiz belirlemiş olalım

dün yapamadım zaten. haftabaşında hangi günleri iptal edeceğimizi belirlesek daha bağlayıcı olur heralde.

bu gün sabah 1 buçuk saat yürüdüm menüm ise şöyle:

sabah
1 yumurta domates salatalık 4zeytin 2dilim ekmek
peynir az bal şekersiz 2 fincan çay

sabahı geç yaptığım için öğle yok

ara bir kase irmikli muhallebi

akşam bir kepçe çorba ve az bulgur pilavı ekmek yok

ve biraz sonra biraz daha yürüyeceğim akşam ara öğünde meyva yemeyi düşünüyorum yarım nar olabilir

kankam maşallah sana ...muhallebide öğlen yemeğin olmuş cok güsell.ben bugünde batırdım dünde battım(hala cok mutsuzummmm

çoşmuşsun valla, bravo diyorum başka ne diyim. ama çok da kısmamak gerek bence. sonra vucüd da kısmaya başlıyo diyolar.

canım aslında bukadar kısmıyorum normalde.ama şimdi spora başladım ya biraz kısıp tam adapte olmaya çalışıyorum

canım o elbiselerden dolaplarımızda ne kadar çok var o yüzden dediğin gibi artık sıkmalıyız kendimize gelmeliyiz.dur demeliyiz

ohh sahilde yürümüşsün bide.bol temiz hava süper

menün genel itibariyle iyi.dışarda içtiklerin dışında tabi. şarabın kalorisini bilmiyorum ama kolanın light ıda zarar.arada böyle zamanlar oluyor.en güzel tarafı eğleniş olman kafan dağılmıstır.cumaya kadar toparlarsın nasılsa

dün yapamadım zaten. haftabaşında hangi günleri iptal edeceğimizi belirlesek daha bağlayıcı olur heralde.

benim için pazartesi ve çarşamba uygun sanırım.sana hangi günler uyar :44:

kankam maşallah sana ...muhallebide öğlen yemeğin olmuş cok güsell.ben bugünde batırdım dünde battım(hala cok mutsuzummmm

canım hadi toparla kendini.bak yeni bir haftaya başlıyoruz.mutsuzluklarımızı sıkıntılarımızı bir kenaraya bırakalım hep beraber.diyetlerimize odaklanalım.zayıflayalım daha mutlu olalım

bugun bana gelince sabah çok erken kalktım.bugunu kendime ayırdım.

sabah 300 ml yeşil çay peynirli maydonozlu tost yedim.
öğleden sonra bir ara mandalina
16,30 gibi yogurtlu erişte küçük bir porsiyon
artık da yersem 1 nar yerim.

2 lt su

2 mil leslie 30 dk cardio 50 mekik çektim

temizlik yaptım bu saat oldu işte.uzun bir duş alacagım.heryerimi losyonlayacagım.bugun herşey keyfi..

selam kızlarrrr,
bu gün yine her zamanki gibi komşularla bahçede mangal sefamız vardı.mangal olayını hafif atlattımda tatlıda duvara tosladımmmkomşumumun biri peynirli kadayıf yaptı mangalda pişirdik sıcak sıcak nasıl dayanabilirim tabiki dayanamadım vee 1 porsiyon gittiiii.......
ama dünle ilgili iyi haberlerim var akupunktura başladığımı söylemiştim ya normalde kilom aynı çıktı ama 400 gram yağdan vermişim kas ve kemik oranım yükselmiş.bebişimde yağdan 1.300 gram vermiş dün çok mutluydummmm:))))

ben bugun göreve gittim sonra evdeydim.

sabah peynir, 1 dilim ekmek.

öğle 1 tereyağlı yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek

4 gibi çorba

akşam pırasa, 6 kaşık kıymalı makarna, yoğurt

ara 1 elma

Son düzenleme:
günaydın kızlar

herkese iyi pazarlar dilerim

zeynep o kaçamaklar ne öyle

bu hafta hiç kimse kaçamak yapmasın lütfen.hadi artık takım olarak toparlanalım

prensesim söz canım hafta sonu kaçamakları oluyor ama yarından itibaren devam kaldığımız yerden.

tuğbacım ohhh ne güzel yapmışsın bravo pazar gününü benim gibi yiyerek geçirmemişsin sporunuda yapmışsın.bende yarın sabah başlıyorum inşallah yürüyüşlerime tabi iyi olursam bu grip beni mahvetti bütün hafta spor yapamadım sayılır...

oh ne güzel valla.
ben de lesliemi yapacam. ve her gün yapmaya çalışacağım. bu hafta için cuma günü misafirim gelirse cuma yapamam, yarın belli olur.

Son düzenleme:

şulecim pazar gününü sende süper geçirmişsin.yediklerin çok güzel ahhh ben sapıttım ahhhh.ama yarın tekrar kaldığım yerden başlıyorummmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…