Gunum kosturmakla gecti ama telefonsuzdum ev icinde. Cikinca aldim elime. Saatide dun sarj edeyim diye elime aldim. Nereye koydum hatirlamiyorumben de 6 bindeyim daha,
@Onlymemeself e 20 bin dediydim galibasi, artik is bitince yatana kadar yurumek mi gerekir ne gerekir
Gunum kosturmakla gecti ama telefonsuzdum ev icinde. Cikinca aldim elime. Saatide dun sarj edeyim diye elime aldim. Nereye koydum hatirlamiyorum
Sen pc basinda calisinca unutmazsin sarj etmeyi :))saatimi hic cikarmiyorum, sarji da cok hizli, genelde bilgisayarda calisirken takiyorum, yarim saate doluyor.
tek adimimi sayilmamis birakmiyorum
Sen pc basinda calisinca unutmazsin sarj etmeyi :))
Ben tablo ve cuma genelde pc basindayim. Suan evde herkes kitap okumaya cekildi. Bende dün aksam yarim biraktigim tabloyu tamamlayim dedim.
Birde spora gidecegim 1,5 saate
Baya egzersiz viideolari eklemisler üye olanlara. Haftada 2 ders, 2 de keske evde bu videolari yapsam
Bu ara cok tembelim sanki
18 bini geçtim ben de bak sen 16 bin deyince16bn yaptım. Daha da yaparımdA telin jarzı 8 kaldı.Kısmetse akşama devam. Sporda yapmadım oda yapılcak
10 gundur adim disinda birsey yok desem?kiz cok yoruyon kendini de ondan, ard arda yapma bunlari bir gun ara vererek yap her seyi yaparsin sen maasallahin var.
Sagol canım benımbence istesen simdi giyebilirsin, hic fazla yok
Bu kadar adımı evde yapıyorum demeyın bayılırım16bn yaptım. Daha da yaparımdA telin jarzı 8 kaldı.Kısmetse akşama devam. Sporda yapmadım oda yapılcak
Haha çok zararsız canım ufacık ufacık hamurlar zatenmantı zararsız dimi seducum bende senin gibi düşünüyorum
20 binmi? O nerden ciktiben de 6 bindeyim daha,
@Onlymemeself e 20 bin dediydim galibasi, artik is bitince yatana kadar yurumek mi gerekir ne gerekir
Omg@Onlymemeself @asena87 @Dilber Hala @Oaktree @klbk33 @Ozzybal @Only_Eylul
kizlar cuma es yarisi ve adim yarisinda olmak istiyorsaniz adimlarinizi arttirmaniz gerek
Ama kaptanimmmmmm kilo verdim aamaaaaaGünaydın kızlar hem kontrol tartı günümüz hem de adım challenge var.
Attığınız her adım iki kat puan bol bol yürüyün puanları toplayın.
Menü takip tablosunda ceza alan iki arkadaş var.
@Onlymemeself börekler seni bugün tırmalayacak 120 puanlık cezan var. seç beğen yap o kadar da anlayışlıyım spor konusunda
@stitch Menülerinde gözlemlediğim kadarıyla bir değişiklik yok. Neredeyse hemen hemen her gün bir tost ya da sandviç tüketimi var. Diğer tükettiğin karbonlarla birlikte artı çıkmana sebep oluyor. Fark edilmiyor gibi her hafta ufak ufak artılar sonradan ciddi sorun yaratıyor. Diyetisyen desteği almak ister misin ? Ya da değiştirmek için neler yapabiliriz konuşabilirsin burada.
Bu yüzden senin de cezan var.
@Ozzybal bu sıra sende performans düşüklüğü sezdim. Sanki bir bıkkınlık gelmiş gibi diyetle ilgili ? Spor falan da az yapıyorsun eski günlerine nazaran. Buraya da fazla girip sohbet etmiyorsun. Canını sıkan şeyleri paylaşabilirsin.
Kontrol nasil gecti?Ama kaptanimmmmmm kilo verdim aamaaaaa
Stres yapma csnim
Dr cok sevindi. Hergun spor yapmami soyledi. Bende sizden bahsettim. Bravo dedi boyle dvm. 3 ay sonra kanima bakacaklar kan degerlerim nasil fln. Iyiydi ama yorucuKontrol nasil gecti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?