Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meyvemm nezaman gelıcek prensesım yaa merak etmeyee basladım
ben haftasonu moralımde bozuldugu ıcın dıyet namına hııııcccc bıse yapmadımm
dukan dıyetıne baslamayı dusunuyorum ama kendımden emın degılım
carsamba gunu sehır dısına gıdıcem vee teeee pazar gunu gelıcem bır arkadaasımın
dugunune gıdıyoruz kesın bozulucak yanı, hoooff ne yapsam bılemıyorum

Çok moralim bozuk, 2 gündür yemediğim şey kalmadı, buraya yazmaya utandığım içinde girmedim foruma (((
Yarın artk gerçekten sıkı bir diyete başlıyorum. Dukan'ı bırakıcam çünkü çalışma döneminde olduğum için yürütemiyorum mutlaka kaçamak oluyor. Şimdi kendime çok sıkı bir liste hazırladım.

Sabah 70.2 kg çıktım yani 3 günde 68.8'den çıktım bu kiloya. Nasıl moralim bozuk

Gerçi 3 gün sonra regl olmam gerekiyor, vücudum su tuttuğundan bu kadar fazla çıktı diye tahmin ediyorum. Ama o son yediğim kek, ekmek ve poğaçalarla kesin aldım 1 kg veya daha fazla. Artık 65e inene kadar durmak yok. Bu sefer cidden çok ciddiyim, tutucam gırtlağımı((((((((((((((

Menüm şu:

SABAH:
1 küp yağsız beyaz peynir
salata

ÖĞLE:
çorba
salata

AKŞAM:
et
salata

bunun dışına da çıkmicam, meyve dahil her türlü şekerli şey yasak bana.

kadayıf umarım sana kilo aldırmamıştır malesef toplu biryere girince yemeden olmuyor.başkaları yiyip sen kalınca hiç hoş olmuyor..

süpersin..

prensesim söz canım hafta sonu kaçamakları oluyor ama yarından itibaren devam kaldığımız yerden.

sözün var unutma.cumaya süper sonuç bekliyorum senden akupunkturda etki etmiş bak ne güzel

Iyi geceler arkadaşlar.. Takımınızda yer var mi acaba

var canım..2 hafta deneme süren olacak bekleriz

geçen yıl bende diyet yaparken düğüne gittim.herşeyden az az yedim.diyetim bozulmamıştı.sen normal diyetine başla.düğünden gelince dukana başlarsın haftaya lisetey alırız seni

gunaydın kızlar bu sabah uyandımkı tartımın pılı bıtmısss hooofff
ama dusundumde tartının pılı yokken sonuna kadar super bır dıyet yapsamda tartım gelınce hoopp gıtmıs olsa butun kılolar
ayy ınsallahh yaaa

minnoşum meyvenin şahsi problemleri var birde sağlık problemleri var.cuma günü bana mesaj atmış uzun süre yokum.mail atarsan cevaplarım diye Allah inşallah yüreğine ferahlık verir.zor günlerini bir an önce atlatır..

canım siteden ne kadar uzak durursan o kadar çok yersin.ne olursa olsun buradan kopma

ve artık tartılmayı bırak.bizim gibi haftada 2 defaya çevir.bak moralin bozuluyor daha çok yiyorsun tartılmak yasak sana

kızlar yeni bir hafta bu hafta herkesi toparlanmış görmek istiyorum.al ver al ver kasıma kadar geldik.artık almadan sadece verme zamanı.yaza fit olmalıyız daha güzel hatunlar olmalıyız

yürüyebilen yürüyüşe çıksın yürüyemen hergün en az 3 part leslie yapsın..ne bileyim boğazımızı kısalım bir taraftanda daha çok hareket edelim..

mesaj kontrolu gibi menü kontrolu yapacagım bu hafta..herkes menülerini yazsın lütfen..

Minnoş prenses…….2
mersa ..................... 3
suleoz……………………4
meyvenull .................0
zeynepece2009………1
PrensesPeri ................5
doksanaltmışdoksan .... 0
tugba8424 .................2

şulecim pazar gününü sende süper geçirmişsin.yediklerin çok güzel ahhh ben sapıttım ahhhh.ama yarın tekrar kaldığım yerden başlıyorummmm:))))
öyle mi dersin. kendimi çok hantall hissediyorum bugün. heralde yorgunluktan. bu 3-4 gün kasmak lazım.

Son düzenleme:

inş kısa sürede burada olur.

dün bugün sürekli boğazım kuruyor. wc'ye gitmekten bıktım.
biraz da suya önem mi versek grup olarak kızlar.
bu sabah 3 bardak su içtim.şimdi de 2 bardak.
kepek ekmeği beni kötü etkiliyor. dolayısıyla şişlik yapıyor. kayısı aldım. evde duruyo öyle.
dün ve bu sabah normal ekmek yedim hep. ama diğer öğünlerde kepek kullanırım yine.

Son düzenleme:

canım ben günde 2 lt içiyorum.sen yeşil çay içiyormusun onunda çok faydası var.

sonuçlara baktınız mı biz 4., 7. takımda 5. olmuş.

baktım daha açıklanmamıştı sonrada unuttum :26: teşekkürler

bayram haftası olunca herkes dökülmüş demekki..bu hafta 1. liği hedeflemeliyiz

dungece 15 dakıka ıle yuruyus programıma basladım kızlar ınsallah ardı arkası gelırr bakalım
bu hafta duzensız olucam ama olsun yınede dıkkat edeyım haftaya daha dogru duzgun yaparım ınsallah

bende 2 lıtre su ıcmeye calısıyorumm cogunlukla 2 yı gecmeye calısıyorum su cok onemlı kızlar aman sudan vazgecmeyın
ahh bıde yesılcay ıcmeye baslasam o da cok susandırıyor ozaman daha cok su ıcılıyorr

dungece 15 dakıka ıle yuruyus programıma basladım kızlar ınsallah ardı arkası gelırr bakalım
bu hafta duzensız olucam ama olsun yınede dıkkat edeyım haftaya daha dogru duzgun yaparım ınsallah

sürdürürsün inşallah.kendin için sürdürmen lazım canım

bu hafta sen dikkat edebildiğin kadar et ama diğer hafta mutlaka listedesin

yeşil çay vazgeçilmezim

suda 2 lt yeterli geliyor bana fazlasıda böbrekleri yorar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…