selam kızlarrrr,
bu gün yine her zamanki gibi komşularla bahçede mangal sefamız vardı.mangal olayını hafif atlattımda tatlıda duvara tosladımmmkomşumumun biri peynirli kadayıf yaptı mangalda pişirdik sıcak sıcak nasıl dayanabilirim tabiki dayanamadım vee 1 porsiyon gittiiii.......
ama dünle ilgili iyi haberlerim var akupunktura başladığımı söylemiştim ya normalde kilom aynı çıktı ama 400 gram yağdan vermişim kas ve kemik oranım yükselmiş.bebişimde yağdan 1.300 gram vermiş dün çok mutluydummmm:))))
ben bugun göreve gittim sonra evdeydim.
sabah peynir, 1 dilim ekmek.
öğle 1 tereyağlı yumurta, peynir, 5 zeytin, 2 dilim ekmek
4 gibi çorba
akşam pırasa, 6 kaşık kıymalı makarna, yoğurt
ara 1 elma
prensesim söz canım hafta sonu kaçamakları oluyor ama yarından itibaren devam kaldığımız yerden.
Iyi geceler arkadaşlar.. Takımınızda yer var mi acaba
meyvemm nezaman gelıcek prensesım yaa merak etmeyee basladım
ben haftasonu moralımde bozuldugu ıcın dıyet namına hııııcccc bıse yapmadımm
dukan dıyetıne baslamayı dusunuyorum ama kendımden emın degılım
carsamba gunu sehır dısına gıdıcem vee teeee pazar gunu gelıcem bır arkadaasımın
dugunune gıdıyoruz kesın bozulucak yanı, hoooff ne yapsam bılemıyorum
gunaydın kızlar bu sabah uyandımkı tartımın pılı bıtmısss hooofff
ama dusundumde tartının pılı yokken sonuna kadar super bır dıyet yapsamda tartım gelınce hoopp gıtmıs olsa butun kılolar
ayy ınsallahh yaaa
Çok moralim bozuk, 2 gündür yemediğim şey kalmadı, buraya yazmaya utandığım içinde girmedim foruma(((
Yarın artk gerçekten sıkı bir diyete başlıyorum. Dukan'ı bırakıcam çünkü çalışma döneminde olduğum için yürütemiyorum mutlaka kaçamak oluyor. Şimdi kendime çok sıkı bir liste hazırladım.
Sabah 70.2 kg çıktım yani 3 günde 68.8'den çıktım bu kiloya. Nasıl moralim bozuk
Gerçi 3 gün sonra regl olmam gerekiyor, vücudum su tuttuğundan bu kadar fazla çıktı diye tahmin ediyorum. Ama o son yediğim kek, ekmek ve poğaçalarla kesin aldım 1 kg veya daha fazla. Artık 65e inene kadar durmak yok. Bu sefer cidden çok ciddiyim, tutucam gırtlağımı((((((((((((((
öyle mi dersin. kendimi çok hantall hissediyorum bugün. heralde yorgunluktan. bu 3-4 gün kasmak lazım.şulecim pazar gününü sende süper geçirmişsin.yediklerin çok güzel ahhh ben sapıttım ahhhh.ama yarın tekrar kaldığım yerden başlıyorummmm:))))
minnoşum meyvenin şahsi problemleri var birde sağlık problemleri var.cuma günü bana mesaj atmış uzun süre yokum.mail atarsan cevaplarım diyeAllah inşallah yüreğine ferahlık verir.zor günlerini bir an önce atlatır..
dün bugün sürekli boğazım kuruyor. wc'ye gitmekten bıktım.
biraz da suya önem mi versek grup olarak kızlar.
bu sabah 3 bardak su içtim.şimdi de 2 bardak.
kepek ekmeği beni kötü etkiliyor. dolayısıyla şişlik yapıyor. kayısı aldım. evde duruyo öyle.
dün ve bu sabah normal ekmek yedim hep. ama diğer öğünlerde kepek kullanırım yine.
sonuçlara baktınız mı biz 4., 7. takımda 5. olmuş.
dungece 15 dakıka ıle yuruyus programıma basladım kızlar ınsallah ardı arkası gelırr bakalım
bu hafta duzensız olucam ama olsun yınede dıkkat edeyım haftaya daha dogru duzgun yaparım ınsallah
bende 2 lıtre su ıcmeye calısıyorumm cogunlukla 2 yı gecmeye calısıyorum su cok onemlı kızlar aman sudan vazgecmeyın
ahh bıde yesılcay ıcmeye baslasam o da cok susandırıyor ozaman daha cok su ıcılıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?