Vaaayy harika canım
Mezuniyetini tebrik ediyorum canımArrietty_ sedulu @neutral
Sevgili kaptanlarım ve takım arkadaşlarım çok teşekkür ederim ilginiz, desteğiniz, fedakârca yaptıklarınız için ❤
28 Aralıktan beri bu bu takımdayım. 4.5 ayda 13.5 kg verdim. 69u gördüm ve mezun oluyorum Hepsi bu takım sayesinde ❤
Bir sure uzaklasayim. 5 kg daha vermek istiyorum. Çok ara vermeden geleceğim tekrar
Her birinize çok teşekkür ederim ❤❤❤
Ben de eş yarisina giremeyince boyle gaza geliyorum, pek yapamiyorum galiba ama bu sefer olacakKiz gizliden yaris sen de, o kaptanlara gunlerini goster
Tebrikler, diyet listelerin çok güzeldi, çok iyi kilo verdinTamam kaptanım çok teşekkür ederimevet 88mg ilaç kullanıyorum 10yıldır. Menümü elimden geldiğince yine paylaşacağım diyetisyenle devam ettiğim için kızlara da fikir olması açısından kaçamak çok yapacağımı sanmıyorum bayrama inş Ben yarışmalara ve eşleme şimdilik katılmayayım kaptanım kimseyi mağdur etmemek adına ama bende elimden geleni hala yapıyor olacağım yaptıklarımı gün sonunda bildiririm
Teşekkür ederim Kaptanım burada olmak ayrı bir motşvasyon iyi ki 4.takımdayımAralık 2019dan beri buradayım kolay kolay ayrılacağımı sanmıyorum bağımlılık yapıyor inşallah bir süre daha buralardayım
Tebrik ederim canımçok kısa zamanda çok güzel kilolar verdin kalıcı olmasını diliyorum Eminim o 5 kiloyu istediğin zaman kolaylıkla vereceksin
Ay evet tlc de izliyorum ama burada bilmiyorum hiç. Tahminimce özel ama özelin özeli hastanelerde yapanlar vardır.
Bende baslicayacam yarin. Kollari olcup oyle baslayim bakalimmmBu videoyu yapmaya başladım bugün kimler eşlik eder ? Çok vakit almayan ekipman gerektirmeyen bir video
40 saatlik oruç zorlamadi mi. Benim coxuklar küçük dayabilir miyim ki
7258 oldu. Az önce 6948di. 6kez mutfağa gittim geldim. Amaçsız da gitmedim. Çocuklara meyve koymaya gittim.günde 10bini bulayım yeter banaVaaayy harika canımbenim koridorda uzun gerçekten güzel adımlama oluyor. Bir de alt komşu evde yokken koşu yapıyorum
Başlayın kızlar bende merak ediyorum sonucu her gün düzenli ama unutmaBende baslicayacam yarin. Kollari olcup oyle baslayim bakalimmm
Bölgesel dk 6 puan canım
Kesinlikle bulursun canım bende evde hiç bir şey yapmasam bile 8 bin adım rahat oluyor. Git gel yapa yapa7258 oldu. Az önce 6948di. 6kez mutfağa gittim geldim. Amaçsız da gitmedim. Çocuklara meyve koymaya gittim.günde 10bini bulayım yeter bana
Hergun aynı video demiBaşlayın kızlar bende merak ediyorum sonucu her gün düzenli ama unutma
Bölgesel dk 6 puan canım
şimdi sıra bende
sabah
2 yumurta
salatalık
domates
zeytin
ilkindi
salata
yumurtalı bezelye
akşam
nohut yemeği
salata
2 dilim ekmek
spor
squat bölgesel 100 adet 16 puan
dans 25 dk 75 puan
koşu :17 dk 102 puan
tempolu yuruyus 130 dk 325 puan
toplam adım 17.500
adim puan :525 puan
toplam puan :1173 puan
hangi telefonun sarzi müsaitse onu kullanıyom
eşimin benim oğlumun telefonu köydeyiz sarzlar dayanmıyor sabaha kadar oturtuldugu için
Haşimato tiroidi genelde hipotiroid yapıyor ama çok az kesime de hipertiroid yapıyor. Hipertiroid olunca kilo kaybı yapıyor çok fazla. Tiroid ilacını düzenli almak önemli. Bir de mutlaka aç karnına ve onu aldıktan yarım saat sonra birsey yemeli. Eğer hemen yenirse ilacın etkinliği azalıyorBana da hashimoto troid tanisi konuldu. Aynen benim de annem derayni sözü. Hatta ramazan da bile.oruc.tutma zaten zayıfsın hasta olacaksın derlerdi.
Bu hastalikta biraz kilolu olup sonra nasil oluyorsa kilo birden verilip zayiflaniyormus . Malesef ramazan da ilacımı hiç düzgün alamadım. Birazda.oyuzden takıldı kaldı kilom ayni rakamda
Hımm çok değişik bir menü ve çok havalıArrietty_ sedulu @neutral
bol bol bol cesitli besleniyorum bugun, simdiden menumu bildireyim, aksama spor ve su bildiririm.
Aksam menum odul olacak o yuzden onsuz bildirim yapayim. (Durum doner, lahmacun ya da etli ekmek olacak, artik kalan vaktime gore karar verecegim) aksama kadar yediklerim asagida, daha da yemem herhalde
10.45
Yarim haslama yumurta
1 kase yogurt (3 avuc yaban mersini, 1 dolu kasik kabak cekirdegi, 2-3 badem ve ceviz, 25 gr kadar bitter cikolata)
12.15
Poke bowl (3 yk kahverengi pirinc, 2 yk misir, ceyrek mango, yarim avokado, az yesil sogan, deniz urunu bisi 20 gr kadar, sos: mayonez ve limon suyu)
Hakkettin dondurmayıBildiririmi yapayım yürüyüşe çıkacağım ben gunu kapattim
Kahvalti
1 haslama yumurta
1 dl ekmek
Domates salatalık roka
5 zeytin
Peynir
Ara
1 cornetto dondurma (ödül)
Aksam
Boll yesilli tavuklu salata
1 koca bardak ayran
Detox suyu yaptim kendime 1 lt ondan ictim
1 lt de normal su dha içerim...
Arrietty_ sedulu @neutral
Kak kız tambel olmak yok bu hafta dişimizi sıkıcazSahur:1 hurma,1 kayısı
İftar: 1 tabak dana yürek ciğer, çokça salata, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahın helvası
Arrietty_ sedulu KumraL_KrakeR
adımlarım yok azıcık yapayım oyle paylascam çok tembeldım bugun
Akşam dengesiz olmuş canım makarnanın yanına salatada eklenebilirmiş ama olsun afiyet olsunsabah 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan sucuklu omlet, 1 domates, 1 küçük salatalık, 3 zeytin. 3 s b su
Akşam 1/2 tabak makarna 4 s b su Su 2 lt
6948 adım 208puan
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2844284
Ooo sporlara gelşimdi sıra bende
sabah
2 yumurta
salatalık
domates
zeytin
ilkindi
salata
yumurtalı bezelye
akşam
nohut yemeği
salata
2 dilim ekmek
spor
squat bölgesel 100 adet 16 puan
dans 25 dk 75 puan
koşu :17 dk 102 puan
tempolu yuruyus 130 dk 325 puan
toplam adım 17.500
adim puan :525 puan
toplam puan :1173 puan
hangi telefonun sarzi müsaitse onu kullanıyom
eşimin benim oğlumun telefonu köydeyiz sarzlar dayanmıyor sabaha kadar oturtuldugu için
Hım ödüller kullanılmış afiyet olsun hakkettinSElamlar
Sahur
1 kare pide
1 yumurta sarısı
4-5 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
Salata domates
300 ml 3 kayısılı şekersiz komposto
750 ml su
İftar
9-10 küp kremalı patates
1-2 dilim cheddarlı pastırma
1 bardak kola ( ödül)
Bol salata
1 litre su
750 ml su ve maden suyu içeceğim.
Spor
10 bin adım 300 p
50 dk chloe 500 p
20 dk wallsit 400 p
5 dk plank 100p
60 dk yürüyüş 150 p
Toplam: 1450p
Arrietty_ sedulu @neutral @stitch Eki Görüntüle 2844295
Hımm çok değişik bir menü ve çok havalıgayet sağlıklı ürünleri bir araya getirmişsin afiyet olsun
Ay insallah canim ya gecen hafta hastane o bu derken artiyi aldim gwrci regl donemim ama daha gelmedi ay bilmedim. Challengelere asilalim biz bu hafta hem rekabet olunca kolay oluyor. Bu hafta toplamam lazimHayırlı olsun eşlerimiz.... o zamaaaaan eşler aradı rekabet başlaaaasıııınnnn mı
Şahane eksilerlalegul52 @neutral ve @aedenli şahane iş çıkardınız tebrik ediyorum sizi çok güzel eksiler bunlar
Teşekkürler
Selam canım inşallah güzel bi hafta geçiririz birlikte, rakiplere fırsat vermeyelim kız
Teşekkürler canım.
Ben de senim aldığın bileklikten alacam demiştim sipariş verdi. Yarın gelir inşallah
Hiç bi adımım boşa gitmeyecek artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?