Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Mezuniyetini tebrik ediyorum canım çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin, en kisa zamanda tekrar gel
Kiz gizliden yaris sen de, o kaptanlara gunlerini goster
Ben de eş yarisina giremeyince boyle gaza geliyorum, pek yapamiyorum galiba ama bu sefer olacak
Tebrikler, diyet listelerin çok güzeldi, çok iyi kilo verdin

40 saatlik oruç zorlamadi mi. Benim coxuklar küçük dayabilir miyim ki

Canim sivi aldigim icin ve uzun suresi uykuda gectigi icin cok asiri zorlamadi.

Ama alistirarak gitmek lazim. Bundan once 20 saat ve 24 saatlik acliklar bolca yapmistim, 20 saat zor gelmemeye baslamisti bile.

Son düzenleme:
Vaaayy harika canım benim koridorda uzun gerçekten güzel adımlama oluyor. Bir de alt komşu evde yokken koşu yapıyorum
7258 oldu. Az önce 6948di. 6kez mutfağa gittim geldim. Amaçsız da gitmedim. Çocuklara meyve koymaya gittim.günde 10bini bulayım yeter bana

lalegul52
Merhaba canim.
Birbirimizi etiketleyecegiz kaptanlari etiketlerken.
Birbirimizi takip edecegiz, ozellikle menuleri sporlari degerlendirecegiz.
Bir planin var mi hafta icin spor ve menu olarak?
Ben hala plan yapamadim, persembe icin cok kararsizim.
Kizlar sizler ne dusunuyorsunuz?

Benim genel planim challenge gunlerinde spora abanmak, doger gunlerde biraz daha sakin takilmak. Yine haftasonu cocuklar evde oldugu icin oruc suremi kisa tutuyorum, haftaici 18 saat oluyor minimum. If yapiyorum.

7258 oldu. Az önce 6948di. 6kez mutfağa gittim geldim. Amaçsız da gitmedim. Çocuklara meyve koymaya gittim.günde 10bini bulayım yeter bana
Kesinlikle bulursun canım bende evde hiç bir şey yapmasam bile 8 bin adım rahat oluyor. Git gel yapa yapa

Vay vay vay
3 saat fiili spor mu yaptin?
Aksamki ekmege laf etmeye yer bırakmadın valla. Tebrikler

Haşimato tiroidi genelde hipotiroid yapıyor ama çok az kesime de hipertiroid yapıyor. Hipertiroid olunca kilo kaybı yapıyor çok fazla. Tiroid ilacını düzenli almak önemli. Bir de mutlaka aç karnına ve onu aldıktan yarım saat sonra birsey yemeli. Eğer hemen yenirse ilacın etkinliği azalıyor Ramazan’da bu pek mümkün olmuyor. İftar sahur arası az birde ilacı içip sahur yapıyoruz çok normal. Neyse son 1 hafta zaten

Hımm çok değişik bir menü ve çok havalıgayet sağlıklı ürünleri bir araya getirmişsin afiyet olsun
Hakkettin dondurmayı
Kak kız tambel olmak yok bu hafta dişimizi sıkıcazher gün en az 10bin adım yapalım üstüne ben biraz zor çıkıyorum ama sen çıkarsan neden olmasın
Proteinsiz olmuş zayıflayalım derken kas kaybetmeyelim eşim dikkat et sağlığına
Akşam dengesiz olmuş canım makarnanın yanına salatada eklenebilirmiş ama olsun afiyet olsun
Ooo sporlara gel çok güzel afiyet şeker olsun
Hım ödüller kullanılmış afiyet olsun hakkettin sporların yine şahane

Hımm çok değişik bir menü ve çok havalıgayet sağlıklı ürünleri bir araya getirmişsin afiyet olsun

Sabahki menulerim cok doyurucu ve de lezzetliydi, herkese tavsiye ederim.

Aksam disarida oldugum icin odul yapayim dedim, o biraz fazla kacti yoksa guzel bir gundu.

Ay insallah canim ya gecen hafta hastane o bu derken artiyi aldim gwrci regl donemim ama daha gelmedi ay bilmedim. Challengelere asilalim biz bu hafta hem rekabet olunca kolay oluyor. Bu hafta toplamam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…