Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Proteın olsun dıye cıger falan yedım aslında. Yoksa canım ıstemıyordu. İnşallah bugun olmadı 10 bın adım yarın kesınlıkle yapalım.
7 Mayıs menüm:

Sahur:2litre su 3 hurma

iftar:
1 tb mercimek çorba
8yk karnabahar yemeği
Salata ,yoğurt
1tb ekmek 3 zeytin

su:2.5 litre
Adım:10000 300p

Arrietty_ H3RA_ sedulu esmeriiim
Az degılmı kuzum. Karnabahar kıymalımıydı
esmeriiim Spor olarak ne yapalım,ben karın kası çalıştıran hareketler yapamıyorum (şimdilik) ayakta her şeyi yapabilirim ama yere yatırma beni
Ben genelde 10 bın adım atıp birde pilates yapıyorum canım sıkılasmam lazım çünkü artık kılo kaybetmekten cok fit olmam gerekiyor

Ay insallah canim ya gecen hafta hastane o bu derken artiyi aldim gwrci regl donemim ama daha gelmedi ay bilmedim. Challengelere asilalim biz bu hafta hem rekabet olunca kolay oluyor. Bu hafta toplamam lazim
Tamam can eşim sen ne dersen o daha tecrübelisin hem
Birlikte güzel güzel verelim kilolarımızı kızları da yenelim onlar hepisi biz tek

lalegul52
Yarin erken kalkabilirsem eger kosu ile hiit denemesi yapicam.
4 5 dakika isinma sonrasi 30 sn sprint. Sonra o yolu yuruyerek geri gel.
Sonra yine sprint...
Bu sekilde 7 set.

Isinmayi da yarin ip atlama challenge oldugu icin onunla yaparim diyorum.

Arrietty_ nasil? Sen bu sekilde hiit yapiyordun sanki, yoksa yanlis mi aklimda kalmis?

Kaptanım gerçekten çok üzgünüm. Ben yüklemiştim fotoyu öyle paylaştım bi sorun olmalı kayınvalideme gideceğim için kilomu fotomu ölçülerimi söyleyip çıktım bidaha giremeyeceğim die. eve şimdi girdim.

ben 3 gün daha sporu çok sıkı tutmayı düşünüyorum en azından dansı çok iyi yapıyorum horon terapi yorum Roman havası oynuyorum Mezdeke yapıyorum
Ama leslie çok kolay muhakkak onu yapalım .
Alys

Vay vay vay
3 saat fiili spor mu yaptin?
Aksamki ekmege laf etmeye yer bırakmadın valla. Tebrikler
Aynen spora çok dadandık Bir de köydeyim temiz hava oh oh

Evet yarın ip atlama iki katı İp atlamaya dayanalım Alys Anlaştık mı sevgili eşim

Disarida yuruyus yaptigim icin su aralar lwslie yapmiyorum ben, hava kotuyken iyi oluyor evde ama.

Tesekkurler kaptanim bende simdi alıntı yapacaktim uğraşıyordum aynen menulerim hic değil degildi malesef. Sonucu bastan belliymis.

Arrietty_ kesinlikle kaptanim çok kötü bi hafta gecirmişim.
Ramazanda düzgün beslenme yapamadigimi anladim malesef ailece yedigimiz ortak hazırladığım şeylerden yiyorum. Onceden farkli saatlerde yedigimiz icin herseyi ayri yapiyordum. Spor icin iftardan sonra kendimi zorlamaya çalışıyorum ama normalde yaptigim kadar yapamiyorum. Her ramazanda en az 3 kilo aliyordum artik hedefim bu önümüzdeki bi hafta daha kilo almamak. Gerçekten basaramiyorum disiplin kalmiyor. Cunku sadece ramazanda esimle birlikte aksam yemegi yiyoruz. Hatami kabul ediyorum Bi hafta sonra hızla devam edeceğim artik hic durmadan.

Bu arada hit ne ya sprint ne ya Sanırım senden daha çok öğreneceğim şey var Alys

Hiit
High intensity interval training
Yuksek tempolu aralikli antrenman

Sprint en yuksek performansinla deyim yerindeyse yaldira yaldira kosman demek.

Hiit yaparken saniyelerden bahsediyorsun cunku daha fazlasina dayanamiyorsun.

Kisa surede yuksek etki gosteriyor deniyor.

Ben de ilk kez deneyecegim, bir yerimi sakatlamazsam kafi

Belirli bir video mu yapacaksın ? Mountain climbers falan yapılıyor hiitte. Bileklerin sıkıntı yaratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…