Proteın olsun dıye cıger falan yedım aslında. Yoksa canım ıstemıyordu. İnşallah bugun olmadı 10 bın adım yarın kesınlıkle yapalım.Kak kız tambel olmak yok bu hafta dişimizi sıkıcazher gün en az 10bin adım yapalım üstüne ben biraz zor çıkıyorum ama sen çıkarsan neden olmasın
Proteinsiz olmuş zayıflayalım derken kas kaybetmeyelim eşim dikkat et sağlığına
Az degılmı kuzum. Karnabahar kıymalımıydı
Ben genelde 10 bın adım atıp birde pilates yapıyorum canım sıkılasmam lazım çünkü artık kılo kaybetmekten cok fit olmam gerekiyoresmeriiim Spor olarak ne yapalım,ben karın kası çalıştıran hareketler yapamıyorum (şimdilik) ayakta her şeyi yapabilirim ama yere yatırma beni
Tamam can eşim sen ne dersen o daha tecrübelisin hemAy insallah canim ya gecen hafta hastane o bu derken artiyi aldim gwrci regl donemim ama daha gelmedi ay bilmedim. Challengelere asilalim biz bu hafta hem rekabet olunca kolay oluyor. Bu hafta toplamam lazim
Kaptanım gerçekten çok üzgünüm. Ben yüklemiştim fotoyu öyle paylaştım bi sorun olmalıArtik listeyi paylasmak zorundayim
1,5 aydir takimda olup hala tarti bildirimi hatali olmasini kabul edemem.
Her Persembe aksami her cuma hatirlatiyorumda.
Hata olmasini kabul edemem
Ve cuma gunleri evet icimden canavar cikiyor. Cunku hala ciddiye alinmiyor cuma yarisi
Darkqueenn takimdan ayrilmak zorunda kaliyorsun..
Gecen haftada oldu bu tarti fotograf konusu.
Bol sans dilerim kilo verme seruveninde
ben 3 gün daha sporu çok sıkı tutmayı düşünüyorum en azından dansı çok iyi yapıyorum horon terapi yorum Roman havası oynuyorum Mezdeke yapıyorumlalegul52
Merhaba canim.
Birbirimizi etiketleyecegiz kaptanlari etiketlerken.
Birbirimizi takip edecegiz, ozellikle menuleri sporlari degerlendirecegiz.
Bir planin var mi hafta icin spor ve menu olarak?
Ben hala plan yapamadim, persembe icin cok kararsizim.
Kizlar sizler ne dusunuyorsunuz?
Benim genel planim challenge gunlerinde spora abanmak, doger gunlerde biraz daha sakin takilmak. Yine haftasonu cocuklar evde oldugu icin oruc suremi kisa tutuyorum, haftaici 18 saat oluyor minimum. If yapiyorum.
Aynen canım her gün aynı video bakalım etkili olacak miHergun aynı video demi
Evet ya almam lazım en kısa zamanda bi bakiyim daE English_teacherrr kol sarkmasi icin o direnc bantlari ile veya agirlikla calisabilirsin.
Bence direnc bantlari muhtesem, agirlik daha kolay kaliyor yaninda.
lalegul52
Yarin erken kalkabilirsem eger kosu ile hiit denemesi yapicam.
4 5 dakika isinma sonrasi 30 sn sprint. Sonra o yolu yuruyerek geri gel.
Sonra yine sprint...
Bu sekilde 7 set.
Isinmayi da yarin ip atlama challenge oldugu icin onunla yaparim diyorum.
Arrietty_ nasil? Sen bu sekilde hiit yapiyordun sanki, yoksa yanlis mi aklimda kalmis?
Aynen spora çok dadandık Bir de köydeyim temiz hava oh ohVay vay vay
3 saat fiili spor mu yaptin?
Aksamki ekmege laf etmeye yer bırakmadın valla. Tebrikler
Hadi bakalım ins faydasi olurAynen canım her gün aynı video bakalım etkili olacak mi
Evet yarın ip atlama iki katı İp atlamaya dayanalımlalegul52
Yarin erken kalkabilirsem eger kosu ile hiit denemesi yapicam.
4 5 dakika isinma sonrasi 30 sn sprint. Sonra o yolu yuruyerek geri gel.
Sonra yine sprint...
Bu sekilde 7 set.
Isinmayi da yarin ip atlama challenge oldugu icin onunla yaparim diyorum.
Arrietty_ nasil? Sen bu sekilde hiit yapiyordun sanki, yoksa yanlis mi aklimda kalmis?
ben 3 gün daha sporu çok sıkı tutmayı düşünüyorum en azından dansı çok iyi yapıyorum horon terapi yorum Roman havası oynuyorum Mezdeke yapıyorum
Ama leslie çok kolay muhakkak onu yapalım .
Alys
Tesekkurler kaptanim bende simdi alıntı yapacaktim uğraşıyordum aynen menulerim hic değil degildi malesef. Sonucu bastan belliymis.Ramazan sebebi ile ceza vermemek için diretince bu haftalık menüden tabi ki artı gelecek. Lahmacun, tarhana çorbası, mercimek çorbası, patates salatası, sütlaç ( masum bile olsa )... Spor az adım az sonuç artı. En güzel kendi analizini kendin yapabilirsin.
Bu arada hit ne ya sprint ne ya Sanırım senden daha çok öğreneceğim şey varAlys
Ciks
Tek şanssızlığın bu hafta geç başlamakCiksmenü tablosu altında açıkladım canım ilk 5 i
Bu hafta baştan sıkı tutarsan neden birinci olmayasın ki ?
Belirli bir video mu yapacaksın ? Mountain climbers falan yapılıyor hiitte. Bileklerin sıkıntı yaratmasın.Hiit
High intensity interval training
Yuksek tempolu aralikli antrenman
Sprint en yuksek performansinla deyim yerindeyse yaldira yaldira kosman demek.
Hiit yaparken saniyelerden bahsediyorsun cunku daha fazlasina dayanamiyorsun.
Kisa surede yuksek etki gosteriyor deniyor.
Ben de ilk kez deneyecegim, bir yerimi sakatlamazsam kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?