Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun cok iyi,aksam da hafif yiyerek odulu kapatmissin zaten. Odulun de iyiymis haa ben de magnumun yeni bir sekli cikmis onu merak ediyorum da denemedim kilo veremem diye
Eki Görüntüle 2844245

12000 adim 360 puan
60 dk tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 510 puan

Arrietty_ sedulu @neutral

Afiyet olsun, kalori olarak da az olmus, aksam iyisindir insallah.
Eki Görüntüle 2844276

Spor
25 dk Leslie boosted: 100 p
20 dk Leslie: 60 p
8800 adım: 264 p

Toplam: 424 p

Arrietty_ sedulu @neutral

Afiyet olsun, her zaman mi boyle bilmiyorum ama ara ogun yapmani tavsiye ederim ya da belki aksamla kahvaltin arasinda pek saat farki yoksa sorun olmayabilir.

Afiyet olsun, egzersizin de
Arrietty_ sedulu @neutral lalegul52

Cay kahve cay kahve
Su 1.5 lt

14bin adim 420p
30 dak yuruyus 30p
60 dak bisiklet 240p
30 dak yoga 60p

Toplam 750 puan

Eki Görüntüle 2844320

7 Mayıs menüm:

Sahur:2litre su 3 hurma

iftar:
1 tb mercimek çorba
8yk karnabahar yemeği
Salata ,yoğurt
1tb ekmek 3 zeytin

su:2.5 litre
Adım:10000 300p

Arrietty_ @neutral sedulu esmeriiim
Afiyet olsun, guzelmis
Afiyet olsun iftarin guzelmis, sahurdaki lapa hazir gida mi anlamadim egzersizin de

Yoookk ben yaptım 1 kaşık Hindistan cevizi ile vanilya li pekmez ile tatlandırdim harika oldu bugün de labneli deneyeceğim

Gereksiz duyar olarak görmüyorum tabi ki de.
Ama katılmıyorum da.

Yediklerimizi cesitlendirelim derken paylastigimizda fikir de vermis oluyoruz.
Obur turlu benim normalde inan zorlamasam 3 5 cesit fiks yemegimden baska sey aklima gelmiyor.
Bazen sirf farkli bir sey bulmak icin tarif sitelerinde kayboluyorum.

Hepimizin durumunun oldugu olmadigi zamanlar olmustur eminim ki. O yuzden hayat boyle, bugun varsa da yoksa da gunumuzden keyif almaya calismak mottomuz olsun.

Tamam can eşim sen ne dersen o daha tecrübelisin hem
Birlikte güzel güzel verelim kilolarımızı kızları da yenelim onlar hepisi biz tek
Canim bu hafta ben challenge günlerini kacirmayalim diyorum. Ayrica challange harici günlerde chole yapmaya karar verdjm. Tabi baslangic olarak yani oyle cok bisi bekleme sedulu gibi daha once denemistim ama i ih olmamisti. Bakalim bu sefer nasil olucak

@Serina08 caneşim günlük bin puanın altına düşmeyelim sana da uyarsa?
1000 mi dedin sen elimden geleni yaparim esim mumkun oldugunca yuksek tutalim bu hafta. Ama bugun o kadar olmadi haberin oksun

1000 mi dedin sen elimden geleni yaparim esim mumkun oldugunca yuksek tutalim bu hafta. Ama bugun o kadar olmadi haberin oksun
aedenli kiz bugun 2 saat spor yaptim, puani dusuk sporlar ama olsun yine de az degil. 750 puan olmus ancak.
Sen ne yaptiracan bu garibana her gun 1000 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…