Ahahha ben varken zor o birazCiksmenü tablosu altında açıkladım canım ilk 5 i
Bu hafta baştan sıkı tutarsan neden birinci olmayasın ki ?
Belirli bir video mu yapacaksın ? Mountain climbers falan yapılıyor hiitte. Bileklerin sıkıntı yaratmasın.
Bilemem göreceğiz ama iddialı aşıp kendimi rezil etmeyeyim
Afiyet olsun cok iyi,aksam da hafif yiyerek odulu kapatmissin zaten. Odulun de iyiymis haaBildiririmi yapayım yürüyüşe çıkacağım ben gunu kapattim
Kahvalti
1 haslama yumurta
1 dl ekmek
Domates salatalık roka
5 zeytin
Peynir
Ara
1 cornetto dondurma (ödül)
Aksam
Boll yesilli tavuklu salata
1 koca bardak ayran
Detox suyu yaptim kendime 1 lt ondan ictim
1 lt de normal su dha içerim...
Arrietty_ sedulu @neutral
Eki Görüntüle 2844245
12000 adim 360 puan
60 dk tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 510 puan
Afiyet olsun, kalori olarak da az olmus, aksam iyisindir insallah.Sahur:1 hurma,1 kayısı
İftar: 1 tabak dana yürek ciğer, çokça salata, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahın helvası
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR
adımlarım yok azıcık yapayım oyle paylascam çok tembeldım bugun
Eki Görüntüle 2844276
Spor
25 dk Leslie boosted: 100 p
20 dk Leslie: 60 p
8800 adım: 264 p
Toplam: 424 p
Afiyet olsun, her zaman mi boyle bilmiyorum ama ara ogun yapmani tavsiye ederim ya da belki aksamla kahvaltin arasinda pek saat farki yoksa sorun olmayabilir.sabah 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan sucuklu omlet, 1 domates, 1 küçük salatalık, 3 zeytin. 3 s b su
Akşam 1/2 tabak makarna 4 s b su Su 2 lt
6948 adım 208puan
Eki Görüntüle 2844284
şimdi sıra bende
sabah
2 yumurta
salatalık
domates
zeytin
ilkindi
salata
yumurtalı bezelye
akşam
nohut yemeği
salata
2 dilim ekmek
spor
squat bölgesel 100 adet 16 puan
dans 25 dk 75 puan
koşu :17 dk 102 puan
tempolu yuruyus 130 dk 325 puan
toplam adım 17.500
adim puan :525 puan
toplam puan :1173 puan
hangi telefonun sarzi müsaitse onu kullanıyom
eşimin benim oğlumun telefonu köydeyiz sarzlar dayanmıyor sabaha kadar oturtuldugu için
Afiyet olsun, egzersizin deSElamlar
Sahur
1 kare pide
1 yumurta sarısı
4-5 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
Salata domates
300 ml 3 kayısılı şekersiz komposto
750 ml su
İftar
9-10 küp kremalı patates
1-2 dilim cheddarlı pastırma
1 bardak kola ( ödül)
Bol salata
1 litre su
750 ml su ve maden suyu içeceğim.
Spor
10 bin adım 300 p
50 dk chloe 500 p
20 dk wallsit 400 p
5 dk plank 100p
60 dk yürüyüş 150 p
Toplam: 1450p
Arrietty_ sedulu @neutral @stitch Eki Görüntüle 2844295
Arrietty_ sedulu @neutral lalegul52
Cay kahve cay kahve
Su 1.5 lt
14bin adim 420p
30 dak yuruyus 30p
60 dak bisiklet 240p
30 dak yoga 60p
Toplam 750 puan
Eki Görüntüle 2844320
Afiyet olsun, guzelmis
Afiyet olsun iftarin guzelmis, sahurdaki lapa hazir gida mi anlamadimHerkese iyi aksamlar kendimi çok iyi hissediyorum spor yaptım ya bugün biraz değişik
Menüm Sahur vanilyalı ve Hindistan cevizli yulaf lapasi ( bugün de labneli tiramisu tadında olanı deniycem)
Iftar 1 kase yoğurt çorbası 5 kaşık kıymalı turlu 2 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran ve salata
Ara 2 dilim pekmezli bal kabağı tatlisi üstünde 1 tk tahin
Su 3 lt
13000 adım 390 puan
8 dk kol videosu 48 puan
20 dk leslie bosted 80 puan
30 dk yürüyüş 30 puan toplam 548 puan
Arrietty_ sedulu @neutral @aysunayy
Yoookk ben yaptım 1 kaşık Hindistan cevizi ile vanilya li pekmez ile tatlandırdim harika oldu bugün de labneli deneyeceğimAfiyet olsun cok iyi,aksam da hafif yiyerek odulu kapatmissin zaten. Odulun de iyiymis haaben de magnumun yeni bir sekli cikmis onu merak ediyorum da denemedim kilo veremem diye
Afiyet olsun, kalori olarak da az olmus, aksam iyisindir insallah.
Afiyet olsun, her zaman mi boyle bilmiyorum ama ara ogun yapmani tavsiye ederim ya da belki aksamla kahvaltin arasinda pek saat farki yoksa sorun olmayabilir.
Afiyet olsun, egzersizin de
Afiyet olsun, guzelmis
Afiyet olsun iftarin guzelmis, sahurdaki lapa hazir gida mi anlamadimegzersizin de
Amanin Bu nasıl video ya Maşallah kadın at gibi koşuyor benim bahçede at gibi koşacağım yer yok kiYok acik havada.
Dedigim gibi o da erken kalkip yola koyulursam.
Kahvaltidan once yapmam lazim, dolu mideyle asla yapamam.
Esinlendigim video su
Maşallah dikkate bak
Sen de kuzu gibi koşAmanin Bu nasıl video ya Maşallah kadın at gibi koşuyor benim bahçede at gibi koşacağım yer yok ki
Alys
Ya bakiyorum onlarda olan bizde eksik olan ne. Bizde 1. Olacazz elbet birgunMaşallah dikkate bakkamuoyunu aydınlatın kaptanım vatandaş açıklama bekler
Bilemem göreceğiz ama iddialı aşıp kendimi rezil etmeyeyim
İNNNNŞAAALLLAHYa bakiyorum onlarda olan bizde eksik olan ne. Bizde 1. Olacazz elbet birgun
Teşekkür ederim. Çerez kahve falan ıcerım bırazdan sahura kadar uyumayıp atıştırıyorum ıste bıseylerAfiyet olsun, kalori olarak da az olmus, aksam iyisindir insallah.
Bu arada kizlar naçizane dusuncemdir,
yedigimiz yiyecekleri bile yazarken bazen aklima geliyor ama yemegin fotografini paylasmak beni daha da dusunduruyor.
Yani durumu olmayan olabilir, durumu olsa da o an alamayacak olan olabilir diye.
Gereksiz duyar olarak gormezsiniz umarim dusununce.
Canim bu hafta ben challenge günlerini kacirmayalim diyorum. Ayrica challange harici günlerde chole yapmaya karar verdjm. Tabi baslangic olarak yani oyle cok bisi beklemeTamam can eşim sen ne dersen o daha tecrübelisin hem
Birlikte güzel güzel verelim kilolarımızı kızları da yenelimonlar hepisi biz tek
1000 mi dedin sen@Serina08 caneşim günlük bin puanın altına düşmeyelim sana da uyarsa?
1000 mi dedin senelimden geleni yaparim esim mumkun oldugunca yuksek tutalim bu hafta. Ama bugun o kadar olmadi haberin oksun
Teşekkür ederim. Çerez kahve falan ıcerım bırazdan sahura kadar uyumayıp atıştırıyorum ıste bıseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?