- 19 Nisan 2021
- 173
- 902
- 33
- 28
@lalegul52 artik beklemiyorum daha es listesini hazirliyorum
***4. TAKIM ES LISTESI***
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.
Gelelim es listesine;
Tek şanssızlığın bu hafta geç başlamak
Valla bian bende dusundum neyle tamamlicam diye@aedenli kiz bugun 2 saat spor yaptim, puani dusuk sporlar ama olsun yine de az degil. 750 puan olmus ancak.
Sen ne yaptiracan bu garibana her gun 1000 puan
Atin havanizi
Yatip kalkinca sersem gibi oluyir insan ya bende yatmiyorum. AlisiyosunUykusuzluk zor degil mi ya
Kaptanım gerçekten çok üzgünüm. Ben yüklemiştim fotoyu öyle paylaştım bi sorun olmalıkayınvalideme gideceğim için kilomu fotomu ölçülerimi söyleyip çıktım bidaha giremeyeceğim die. eve şimdi girdim.
Yatip kalkinca sersem gibi oluyir insan ya bende yatmiyorum. Alisiyosun
Ay bende tam tersi. Derler ya top patlasa savas ciksa uyanmaz diye aynen oyleyim. Gerci cocuklar dogduktan sonra biraz azaldi ama savas ciksa uyanmam çocuklar hik dese ayaktayimAy ben uykusuzluga hic alisamam illa uyuyacam.
Eskiden kardeslerim oyle yapardi ben muhakkak yatar uyur oyle kalkardim sahura. Sonra da hemen geri uyurdum. Uyuyamamak gibi bir problemim hic yoktur
Atin havanizies mes pehh
Eminim bu sefer unutmadım canım ya. Umarım tekrardan değerlendirir.Fotoyu yukleyip mesaja eklemeyi unutuyoruz bazen.
Kotu olmus cidden uzuldum
Ama kaptan kurali uygulamak durumunda kaldi aksama kadar cevap alamayinca maalesef.
Eminim bu sefer unutmadım canım ya. Umarım tekrardan değerlendirir.
Ay bende tam tersi. Derler ya top patlasa savas ciksa uyanmaz diye aynen oyleyim. Gerci cocuklar dogduktan sonra biraz azaldi ama savas ciksa uyanmam çocuklar hik dese ayaktayimannelik içgüdüsü sanirim❤
Hadi git yat o zamanUykum geldi bak
Hadi git yat o zamanbende az hoplayip zıplayım. Havalar iyice isindi susuz kaliyom zaten gunduz pek bisi yapamam iyi uykular
Bu hafta sen de kaptanin takibindesin ama, onun da havasi ayri simdi
Bende duzenli uyunak istiyorum artik ya. Gecem gunum karıştı ramazandaAy haftasonu bari erken yatmayayim ya ben de. Iyice uykucu oldum
12.00: 80 kalorilik rus salatasi, 40 gr kolot peyniri, tost makinesinde kucuk bir patates,
yarim dilim eksi maya ekmek...
Ara: 2 kare bitter
Ara:1 kayisi, 4 findik, yarim su bardagi sut ile kahve
19.00: 1 haslanmis yumurta, 80 kalorilik rus salatasi, 40 gr kolot peyniri, kucuk 1 muz,
kucuk 1 kivi.
Bugun 1100 kalorilik beslendim.
Adimim da 10000 in ustundedir ama bir kisimda sanki adimsayar saymamis,
bir de tlf elimde olmuyor surekli evde.
2 lt su, 6 bardak cay, 2 Turk kahvesi.
8500 adim: 250
30 dk bolgesel hareket:90
Toplam: 340 puan.
Bolgesel hareketlerim basit degil haa
Hareketlerimi en azindan adim sayimi artirmaya karar verdim bugun.yani market disinda disari cikmasam da yapacagim.
Markette evin altinda haa
Eki Görüntüle 2844366
Bende duzenli uyunak istiyorum artik ya. Gecem gunum karıştı ramazanda
Evet baktım bildirimime gözükmüyor.Yarin konusuruz gene, simdi yok forumda. Belki cidden bir hata olmustur.
Canım puanlar her takımda farklı. O yüzden bir takımın puanı diğerini tutmaz.Maşallah dikkate bakkamuoyunu aydınlatın kaptanım vatandaş açıklama bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?