Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O nasil az kalorili rus salatasi oyle, ozel diyete uygun falan diye mi aldin kendin mi yaptin?
Bilmem ben de anlamadim aldigim 200 gr salatayi uce boldum,ucte birinin yazan kalorisi oydu 5,6 catal totalde. Pek paket gida yememeye calisiyorum da ne zamandir istiyordum cuma tartildiktan sonra hemen kostum markete

Aynen oyle oldu fazlasiyla hemde

Ha ha
Bence keyifli ya ramazan, ben cok severdim evdeyken.
Ben boyle sanirim challengelari seviyorum hayatta, insanin kendisini test etmesini de sagliyor.

Ama bayramdan bir tek korkan ben miyim takimda ya oruc bile tutmuyorum ama bayram odulu düşünüyorum

asena87 bir de sen bu listeyi boylece mi aliyorsun o uye oldugun yerden yoksa kendine gore uyarliyor musun?

Beğeniyorum senin menulerini. Kalori bence cok az ama cesit acisindan cok basarili.
Yok ya nerdeee.
Bana birisi şunu yap derse yapmam listeye hic uymuyorum.
Zaten sıkılganım ben her gun ayni kahvalti vs yapamazdim.
Parayi bosa verdim oraya, kadin da yaziyor ne menu paylasiyorsunuz ne bir soru soruyorsunuz diye kalori hesabi iyiymis mesela 1 haftadir sut ve meyve yemedim sayilir.
Bugun aksamki kalorileri onceden hesaplayarak meyve ve sut ekledim.
Ben karisik seyleri seviyorum.lapa,smoothie,
butun yemekleri ust uste falan

Aynen ben de, hepsi ayni tabakta olsun, bana is cikarmasin

Smootie bir turlu sevip alisamadim ama yazin yeniden sans vericem. Buzlu smootie ler yazin iyi gelebilir belki.

Ay sorma kabus bende suan. Biz kayinvalideme gidicez carsamba günü. Bize 15 dk uzaklıkta koydeler. Sozde köy tabi merkeze 15 dk yani dedik cocuklar biraz nefeslesin ama cok tedirginim. Her bayram baklava acar sarmalar tandir ve lavas ekmekleri daha neler neler imtihan olucak bana resmen

Aynen ben de, hepsi ayni tabakta olsun, bana is cikarmasin

Smootie bir turlu sevip alisamadim ama yazin yeniden sans vericem. Buzlu smootie ler yazin iyi gelebilir belki.
O kadar usengecim ki cignemek zor geliyor bana
O yuzden her seyi karistirmak kolayima geliyor.ozellikle yesillik yemis oluyorum smoothie ile gecen sene ketojenik diyette de kreplere takmistim.dolaptaki her seyi karistirip tavaya atiyordum artik borek olmaya baslamislardi.

Nankor geliiiiiiiin

Sarma kotu degil ya, yogurtla guzel.
Baklava kotu ama

Yeterince sebze yemek zor, o yuzden bir yol yontem bulup tuketmek lazim. Iyi yapiyorsun.

Artik 10 bini sıfır kabul ediyoruz canim üstüne sayiyoruz
O zman ben - deyim bugün hiç bişey yapmadım çocuklarla film izledim bugün keyif yaptık sonrasında da eltican geldi kahve keyfi derken akşam yapacağım adımlar hooooppp güme gitti yarın iki katı çalışmam lazım

Ayyy Caneşim valla ben de chloe başladım da 15dk zor dayandım. Bak bunda da eş olalım be güzel
Challenge günlerinde yükleniriz tabii

1000 mi dedin sen elimden geleni yaparim esim mumkun oldugunca yuksek tutalim bu hafta. Ama bugun o kadar olmadi haberin oksun
Hala geç kalmış sayılmazsın aç bi chloe dk su 10 puan bin olmasa da yükseltirsin biraz canım
Ben bini geçtim bugün ama şu an bacaklarım titriyo

Liste vermedi cnm. Sekerli ve yaglilar dumping yapabilir. Berbat bisey o. Tansiyon cikiyor sanki. Miden bulaniyor fln.
bu ameliyati olan cogu su icmekte zorlaniyor. Cunku sanki sirke iciyosun. Yavas yavas duzene sokuyorum. Bana ne iyi geliyo ne gelmiyo hergun ogreniyorum.
haha estagfirullah siz niye olamadınız
Cunku 50bine bi kac adimim kalmisti

aedenli kiz bugun 2 saat spor yaptim, puani dusuk sporlar ama olsun yine de az degil. 750 puan olmus ancak.
Sen ne yaptiracan bu garibana her gun 1000 puan
Ahahha o gariban da ben neyim aaaa aşk olsun
Chloe yapcasss biz yani inşallah Allah güç kuvvet verirse
Ayrıca rakipsiniz bi keremmmm motivasyonumuzu şiiitme

Asi Matmazel eşim nasılsın ben ilk kez eşlendim
Ayyy canım eşim Ressamgibi hayırlı olur inşeAllah bu hafta bizim için iyiyim çok şükür bugün bişey yapmadım spor adına pek ama yarın bomba gibi başlıyoruz haberin olsun kaytarmak yok rakiplerimiz dişli adımlarımız en üst seviyede ve tabi ki challengeları es geçmiyoruz olsun ilk olur ama azimle güzel olur inşeAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…