- 19 Nisan 2021
- 173
- 902
- 33
- 28
haha estagfirullah siz niye olamadınızAtin havanizies mes pehh
Bilmem ben de anlamadimO nasil az kalorili rus salatasi oyle, ozel diyete uygun falan diye mi aldin kendin mi yaptin?
Aynen oyle oldu fazlasiyla hemdeSon 1 hafta
Vucut yeterince sasirmistir en azindan
Aynen oyle oldu fazlasiyla hemde
Yok ya nerdeee.asena87 bir de sen bu listeyi boylece mi aliyorsun o uye oldugun yerden yoksa kendine gore uyarliyor musun?
Beğeniyorum senin menulerini. Kalori bence cok az ama cesit acisindan cok basarili.
Yok ya nerdeee.
Bana birisi şunu yap derse yapmamlisteye hic uymuyorum.
Zaten sıkılganım ben her gun ayni kahvalti vs yapamazdim.
Parayi bosa verdim oraya, kadin da yaziyor ne menu paylasiyorsunuz ne bir soru soruyorsunuz diyekalori hesabi iyiymis mesela 1 haftadir sut ve meyve yemedim sayilir.
Bugun aksamki kalorileri onceden hesaplayarak meyve ve sut ekledim.
Ben karisik seyleri seviyorum.lapa,smoothie,
butun yemekleri ust uste falan
Selammmm Eva ya devam mı canım?Canım puanlar her takımda farklı. O yüzden bir takımın puanı diğerini tutmaz.
Ay sorma kabus bende suan. Biz kayinvalideme gidicez carsamba günü. Bize 15 dk uzaklıkta koydeler. Sozde köy tabi merkeze 15 dk yaniHa ha
Bence keyifli ya ramazan, ben cok severdim evdeyken.
Ben boyle sanirim challengelari seviyorum hayatta, insanin kendisini test etmesini de sagliyor.
Ama bayramdan bir tek korkan ben miyim takimda yaoruc bile tutmuyorum ama bayram odulu düşünüyorum
O kadar usengecim ki cignemek zor geliyor banaAynen ben de, hepsi ayni tabakta olsun, bana is cikarmasin
Smootie bir turlu sevip alisamadim ama yazin yeniden sans vericem. Buzlu smootie ler yazin iyi gelebilir belki.
Ay sorma kabus bende suan. Biz kayinvalideme gidicez carsamba günü. Bize 15 dk uzaklıkta koydeler. Sozde köy tabi merkeze 15 dk yanidedik cocuklar biraz nefeslesin ama cok tedirginim. Her bayram baklava acar sarmalar tandir ve lavas ekmekleri daha neler neler imtihan olucak bana resmen
O kadar usengecim ki cignemek zor geliyor bana
O yuzden her seyi karistirmak kolayima geliyor.ozellikle yesillik yemis oluyorum smoothie ilegecen sene ketojenik diyette de kreplere takmistim.dolaptaki her seyi karistirip tavaya atiyordum artik borek olmaya baslamislardi.
O zman ben - deyim bugün hiç bişey yapmadım çocuklarla film izledim bugün keyif yaptık sonrasında da eltican geldi kahve keyfi derken akşam yapacağım adımlar hooooppp güme gitti yarın iki katı çalışmam lazımArtik 10 bini sıfır kabul ediyoruz canim üstüne sayiyoruz
Canim bu hafta ben challenge günlerini kacirmayalim diyorum. Ayrica challange harici günlerde chole yapmaya karar verdjm. Tabi baslangic olarak yani oyle cok bisi bekleme @sedulu gibidaha once denemistim ama i ih olmamisti. Bakalim bu sefer nasil olucak
Hala geç kalmış sayılmazsın aç bi chloe dk su 10 puan1000 mi dedin senelimden geleni yaparim esim mumkun oldugunca yuksek tutalim bu hafta. Ama bugun o kadar olmadi haberin oksun
Liste vermedi cnm. Sekerli ve yaglilar dumping yapabilir. Berbat bisey o. Tansiyon cikiyor sanki. Miden bulaniyor fln.O nasil az kalorili rus salatasi oyle, ozel diyete uygun falan diye mi aldin kendin mi yaptin?
Iyiye gidiyor senin menuler de.
Merak ediyorum ama doktorun diyet listesi falan vermedi mi?
Diyetisyene gitseydin bu donem eger vermediyse cok iyi olurdu.
Cunku 50bine bi kac adimim kalmistihaha estagfirullah siz niye olamadınız
Ahahha o gariban da ben neyim aaaa aşk olsunaedenli kiz bugun 2 saat spor yaptim, puani dusuk sporlar ama olsun yine de az degil. 750 puan olmus ancak.
Sen ne yaptiracan bu garibana her gun 1000 puan
Bebişim aldanma onlar rakip, bak cuma günü nasıl birinci olacaklarValla bian bende dusundum neyle tamamlicam diye
Ayyy canım eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?