Ahahha o gariban da ben neyim aaaa aşk olsun
Chloe yapcasss biz yani inşallah Allah güç kuvvet verirse
Ayrıca rakipsiniz bi keremmmm motivasyonumuzu şiiitme
O zman ben - deyim bugün hiç bişey yapmadım çocuklarla film izledim bugün keyif yaptık sonrasında da eltican geldi kahve keyfi derken akşam yapacağım adımlar hooooppp güme gitti yarın iki katı çalışmam lazım
Teşekkür ederim bizde çok seviyoruz kardeş takımı
Aman sakın ha eşim lütfen kendine bu kötülüğü etmeAy sorma kabus bende suan. Biz kayinvalideme gidicez carsamba günü. Bize 15 dk uzaklıkta koydeler. Sozde köy tabi merkeze 15 dk yanidedik cocuklar biraz nefeslesin ama cok tedirginim. Her bayram baklava acar sarmalar tandir ve lavas ekmekleri daha neler neler imtihan olucak bana resmen
Ahahha taaaam sen öyle yapAhahaha motivasyin siiiitmekte ustume yoktur ayiptir soylemesi
Yeter 100er puanlik yapin gecin, cok zorlamayin
Iyi geceler kizlar
Ahahha taaaam sen öyle yapbiz de yaparız öyle , kesin yaparız
Bende eşli yarışmalara katılabilirmiyim gerçi daha grupta degilim ama bende eşli olmak isterimozelllikle aysunayy Canım seninle
Cok yorma canim kaslarını ozellikle tarti oncesi gunlerde daha sakin gecir sadece adımlama yap. Kaslar odem tutuyor arti gelirsin benden soylemesi. Birde yeni basliyosun. Buyuk ihtimal butun heyerin agricak. Ama kesme sporu yapyikca acilacak cunku. Tabi cokta abartmaHala geç kalmış sayılmazsın aç bi chloe dk su 10 puanbin olmasa da yükseltirsin biraz canım
Ben bini geçtim bugün ama şu an bacaklarım titriyo
Puahhaha sen mi on dk yürüyeceksinYarin 2 ya da 3 kez ip atlicam, cunku challenge var ya.
Bir de on dakika yuruyus planliyorum.
Siz?
Yavaş yavaş alıştırıyorum canım ağır spor yapmıyorum zaten, yani yapamıyorum henüzCok yorma canim kaslarını ozellikle tarti oncesi gunlerde daha sakin gecir sadece adımlama yap. Kaslar odem tutuyor arti gelirsin benden soylemesi. Birde yeni basliyosun. Buyuk ihtimal butun heyerin agricak. Ama kesme sporu yapyikca acilacak cunku. Tabi cokta abartma
Alemsin valla ya ben mi cok safim tamam tam mod hazirimBebişim aldanma onlar rakip, bak cuma günü nasıl birinci olacaklar
Soğuk savaş bunlar
Ay hic hayir demem bi bayram zeballakina ya al eline kirpaclariAman sakın ha eşim lütfen kendine bu kötülüğü etmetut kendini emi
Ben bayram boyunca zebellak gibi dikilirim zaten başına aman yeme diye
Aynen canim sana katılıyorum. Cok zorlamamak lazim kasları kesinlikle oyle yapalim bu haftaAhahaha motivasyin siiiitmekte ustume yoktur ayiptir soylemesi
Yeter 100er puanlik yapin gecin, cok zorlamayin
Yarin ip atlama ve jj challwnge var canim. Yani bu sporlarin puanları yarin 2 kati hesaplanacakPuahhaha sen mi on dk yürüyeceksinSen on dk yürüyorsan ben yataktan çıkmam challenge mi o ne ki biz bilmiyosss öyleşeyler
Yaaa kurtlar sofrası olmuş buralarAlemsin valla ya ben mi cok safim tamam tam mod hazirimay ne güldüm allah da seni guldursun
Ay hic hayir demem bi bayram zeballakina ya al eline kirpaclari
Hic fena olmaz yeterli dozu diri tutar adamiYaaa kurtlar sofrası olmuş buralarneyse gözümüzü açalım birinciliği kaptırmayalım caneşim amin inşallah hepimizi güldürsün Rabbim
tamam o iş bende kırbac kaptanda olur muhtemelen, elektroşok cihazına ne dersin
İroni yapmıştım yawYarin ip atlama ve jj challwnge var canim. Yani bu sporlarin puanları yarin 2 kati hesaplanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?