Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahahha o gariban da ben neyim aaaa aşk olsun
Chloe yapcasss biz yani inşallah Allah güç kuvvet verirse
Ayrıca rakipsiniz bi keremmmm motivasyonumuzu şiiitme

Ahahaha motivasyin siiiitmekte ustume yoktur ayiptir soylemesi
Yeter 100er puanlik yapin gecin, cok zorlamayin

Aman sakın ha eşim lütfen kendine bu kötülüğü etme tut kendini emi
Ben bayram boyunca zebellak gibi dikilirim zaten başına aman yeme diye

Hala geç kalmış sayılmazsın aç bi chloe dk su 10 puan bin olmasa da yükseltirsin biraz canım
Ben bini geçtim bugün ama şu an bacaklarım titriyo
Cok yorma canim kaslarını ozellikle tarti oncesi gunlerde daha sakin gecir sadece adımlama yap. Kaslar odem tutuyor arti gelirsin benden soylemesi. Birde yeni basliyosun. Buyuk ihtimal butun heyerin agricak. Ama kesme sporu yapyikca acilacak cunku. Tabi cokta abartma

Yavaş yavaş alıştırıyorum canım ağır spor yapmıyorum zaten, yani yapamıyorum henüz

Bebişim aldanma onlar rakip, bak cuma günü nasıl birinci olacaklar
Soğuk savaş bunlar
Alemsin valla ya ben mi cok safim tamam tam mod hazirim ay ne güldüm allah da seni guldursun

Aman sakın ha eşim lütfen kendine bu kötülüğü etme tut kendini emi
Ben bayram boyunca zebellak gibi dikilirim zaten başına aman yeme diye
Ay hic hayir demem bi bayram zeballakina ya al eline kirpaclari

Ahahaha motivasyin siiiitmekte ustume yoktur ayiptir soylemesi
Yeter 100er puanlik yapin gecin, cok zorlamayin
Aynen canim sana katılıyorum. Cok zorlamamak lazim kasları kesinlikle oyle yapalim bu hafta

Puahhaha sen mi on dk yürüyeceksin Sen on dk yürüyorsan ben yataktan çıkmamchallenge mi o ne kibiz bilmiyosss öyleşeyler
Yarin ip atlama ve jj challwnge var canim. Yani bu sporlarin puanları yarin 2 kati hesaplanacak

Alemsin valla ya ben mi cok safim tamam tam mod hazirim ay ne güldüm allah da seni guldursun

Ay hic hayir demem bi bayram zeballakina ya al eline kirpaclari
Yaaa kurtlar sofrası olmuş buralar neyse gözümüzü açalım birinciliği kaptırmayalım caneşim amin inşallah hepimizi güldürsün Rabbim

tamam o iş bende kırbac kaptanda olur muhtemelen, elektroşok cihazına ne dersin

Hic fena olmaz yeterli dozu diri tutar adami

Yarin ip atlama ve jj challwnge var canim. Yani bu sporlarin puanları yarin 2 kati hesaplanacak
İroni yapmıştım yaw biliyoruz da bilmezden geliyoruz
Caneşim sen hakkaten tertemiz kalplisin maşallah ya içinde hiç fesatlık yok, beyse bende var ikimize de yeter
Ama burda olmaz öyle yerler adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…