Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İroni yapmıştım yaw biliyoruz da bilmezden geliyoruz
Caneşim sen hakkaten tertemiz kalplisin maşallah ya içinde hiç fesatlık yok, beyse bende var ikimize de yeter
Ama burda olmaz öyle yerler adamı
Valla esim ben gecen hafta hatta bikac haftadir offline dim resmen sen ne zaman girdin takima ne biliyon ne bilmiyon hic bi fikrim yok yardimci olayim dedim az

Valla esim ben gecen hafta hatta bikac haftadir offline dim resmen sen ne zaman girdin takima ne biliyon ne bilmiyon hic bi fikrim yok yardimci olayim dedim az
Az çok öğrendim kuzum ama hiçbi şey bilmiyom
Sen de bilmiyon
Biliyorum zorlu bi haftaydı senin için annen nasıl oldu bu arada toparlanabildi mi biraz

Afiyt olsun esim menu gayet iyi sporlar zaten sahane. Chole konusunda yanliz degilsin. 15 dk nin sonunda bende yerde suursuz bi sekilde yatiyodum

Afiyt olsun esim menu gayet iyi sporlar zaten sahane. Chole konusunda yanliz degilsin. 15 dk nin sonunda bende yerde suursuz bi sekilde yatiyodum
Ahahahha sesli güldüm Allah seni iyi etsin emi ama tam tasvir o oluyor hakkaten... bi de hatunda damla ter yok sinir oluyom

Ahahahha sesli güldüm Allah seni iyi etsin emi ama tam tasvir o oluyor hakkaten... bi de hatunda damla ter yok sinir oluyom
Alismis hatun nefes almak gibi bisi olmus ona. Bende karaya vurmuş fok baligi cirpinip duruyom

Menulerin cok guzeldi, bence kisa bir ara da soyle guzel gelir sana, sonra kalan 5 kiloyu da yine guzelce verirsin.

Tebrikler

Senin adına çok sevindim tatlım istediğin kiloya ulaşana kadar durmak yok biz şuan için buralardayız sakın koyverme har zman gel

Tebrik ederim canım çok kısa zamanda çok güzel kilolar verdin kalıcı olmasını diliyorum Eminim o 5 kiloyu istediğin zaman kolaylıkla vereceksin

E Emeeelll @Melegimkorusun kızlar tebrik ederim sizleri. İnşallah banada mezuniyet kutlamaları nasip olur

Mezuniyetini tebrik ediyorum canım çok istikrarlı bir şekilde kilo verdin, en kisa zamanda tekrar gel

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlar ❤❤❤
Seviyorum sizi

Alismis hatun nefes almak gibi bisi olmus ona. Bende karaya vurmuş fok baligi cirpinip duruyom
Sen gececisin herhalde eşim, hadi boş boş oturmak yok.. oturmaya mı geldik ayol
Bi iki egzersiz neyim yap... bak rakiplerin sesi çıkmıyor, çalışıyorlar biz de çalışalım
Ben yatmaya gidiyom bak güzel sporlar bekliyorım senden
İyi geceler

Aslında uzun süreli orucu bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum sırf sıvı besleniyorsun değil mi bu oruçta

Gayet güzel bir - olmuş kuzu
Miss gibi bir menü ve tabii ödil de şahane
Menü şahane
Eki Görüntüle 2844245

12000 adim 360 puan
60 dk tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 510 puan

Arrietty_ @sedulu H3RA_
Gayet güzel bir gün olmuş
süper menü sevgili eşim
@Alys

Menü güzel seninki omad olmuş yine
Eki Görüntüle 2844276

Spor
25 dk Leslie boosted: 100 p
20 dk Leslie: 60 p
8800 adım: 264 p

Toplam: 424 p

Arrietty_ @sedulu H3RA_

Akşam sadece makarna mı yedin yanında salata ve protein alsan daha güzel olurdu
Şahane Sporlar
noram şahane spor valla helal olsun şu spor işini artık düzen ne oturmam lazım gündüz yapmam lazım
aaa unuttum 46 dakikada lesli 3 var
180 puan
toplam puan :1353
H3RA_ Arrietty_ @sedulu @Alys

Arrietty_ @sedulu H3RA_ @lalegul52

Cay kahve cay kahve
Su 1.5 lt

14bin adim 420p
30 dak yuruyus 30p
60 dak bisiklet 240p
30 dak yoga 60p

Toplam 750 puan

Eki Görüntüle 2844320
Şahane
7 Mayıs menüm:

Sahur:2litre su 3 hurma

iftar:
1 tb mercimek çorba
8yk karnabahar yemeği
Salata ,yoğurt
1tb ekmek 3 zeytin

su:2.5 litre
Adım:10000 300p

Arrietty_ H3RA_ @sedulu esmeriiim
Menü güzel olmuş adımda güzel
Ayy dene bakalım beğenirsen tadını tarif alırım hemen çok yapıyormuşum gibi
Ayy çok yoruluyorsun dur markete git gel baya uzakmış
Iyi aksamlar
sabah:
2 kraker
2 dilim kasar
10.00:
100ml corba
13.00:
Domates, salatalik, biber ve 1kk beyaz peynir
17.00:
100 gram balik
Iftar 21.23:
Salata (rokka ve tavuk)
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Az ve sık yiyorsun bu şekilde daha iyi gidiyor sanırım sende
Dans 20 dk
Pilates 20 dk
Toplam 350 puan
Arrietty_ @sedulu @KumraL_KrakeR

Güzeelll
Sahur
Yok

Gunduz
1 bak neskafe soğuk

Aksam
Yogurtlu buğday corba
Kabak yemeği
Yarim lahmacun
Salata

Su
2 litre

Spor

5000 adim 150
10 dk zımba 30
180 puan
@Arriety @sedulu H3RA_
Afiyet olsun lahmacun ödülmüydü

Eşim gayet güzel menüde sporlarda bu hafta yüklenmemiz lazım rakipler dişli
Çorba nasıldı tad olarak birde tok tuttu mu güzel menü
Sahur yok

İftar
Yoğurtlu corba
Taze fasulye
1 tam buğday ekmegi
Salata

İftardan 2 saat sonra Bi avuç yeşil erik
Yarim elma

5318 adim 159 p
20 dk dans 60 p

2 litre su
Afiyet olsun
Biraz daha spor yapacaktim ama iyi degilim yine. Atesim yine cikiyo. En iyisi ilac alip uyumak. Su ictim baya.
su:
1,5 litre (+3 kahve)
Spor:
8803 adim 264 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Ahh canım ya inşeAllah çabucak iyileşirsin

Dua edin taşınma muafiyetine denk geldimde eşleşemedim yoksa yemiştim hepinizi
Ben tek siz hepiniz
Eski kızlar bilir beni sporda hepsini deviriyordum...
Dermişimmmm

Neyse hayalde olsa güzelmiş şu salonlar açılsada hoca canımı çıkarsa, vücudum istiyor artık...
Ama bende dönüyorum bu hafta itibariyle. Sevdim yeni arkadaşlarımızı baya iddialılar. İlk günler ağrılardan penguen gibi yürüsenizde vazgeçmeyin kızlar. Harekete devam edin çivi çiviyi söküyor aklınızda olsun

Efsane geri döndü

Canım ben bunu atlamışım kusura bakma
Gayet mükemmel bi menü, spor da iyi ama daha iyi olabilir bugün böyle olsun yarına bomba gibi bekliyorum sporu

Ayy kiz cok tatlısın birbirimizi Menülerde etiketleyecegiz yorum yapacağız spora teşvik edeceğiz rakipleri yeneceğiz en çok kilo yu biz vereceğiz haha
Geldim geldim harika olacak
Bu hafta seni yiyeceğim kraker
Selam canım inşallah güzel bi hafta geçiririz birlikte, rakiplere fırsat vermeyelim kız
Görüşelim canim
Afiyet olsun cok iyi,aksam da hafif yiyerek odulu kapatmissin zaten. Odulun de iyiymis haa ben de magnumun yeni bir sekli cikmis onu merak ediyorum da denemedim kilo veremem diye
Bi kerecik yersin birsey olmaz odul gununde inceciksin zaten
Rezil olmak olarak düşünme ya ben de çok iddiaya girip kaybediyorum mesela ama önemli olan azmedip elinden geleni yapmak
Kaybetmek yok bu iddiada
Ah ah o duyguyu ben cok iyi ogrendim
Bende eşli yarışmalara katılabilirmiyim gerçi daha grupta degilim ama bende eşli olmak isterim ozelllikle aysunayy Canım seninle
daha yolumuz uzun canim oluruz elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…