- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Valla esim ben gecen hafta hatta bikac haftadir offline dim resmen sen ne zaman girdin takima ne biliyon ne bilmiyon hic bi fikrim yok yardimci olayim dedim azİroni yapmıştım yawbiliyoruz da bilmezden geliyoruz
Caneşim sen hakkaten tertemiz kalplisin maşallah ya içinde hiç fesatlık yok, beyse bende var ikimize de yeter
Ama burda olmaz öyle yerler adamı
Az çok öğrendim kuzum ama hiçbi şey bilmiyomValla esim ben gecen hafta hatta bikac haftadir offline dim resmen sen ne zaman girdin takima ne biliyon ne bilmiyon hic bi fikrim yok yardimci olayim dedim az
Afiyt olsun esim menu gayet iyi sporlar zaten sahane. Chole konusunda yanliz degilsin. 15 dk nin sonunda bende yerde suursuz bi sekilde yatiyodumSahur
1 haşlanmıs yumurta
Domates salatalık
3 zeytin 80 gr civarı süzme peynir
3 ceviz
Bir bardak çay
İftar
Bir kase mercimek corbası
Bir kase cacık
Üç dört kaşık etli sebze yemeği(patates yok)
Yeşillik
Bir hurma
İki gün kurusu
Su 2 litre
Cay
22.00 da tarçınlı Türk kahvesi duble
spor
15500 adım 465p
90 dk tempolu yürüyüş 225p
Leslie boosted 80 dk 320p
15 dk chloe (bittim burda) 150p
Toplam 1160 puan
Ekran görüntüsünü gün bitince aldığım için dün olarak görünüyor, ama cuma diye yazıyor zaten sorun olmaz inşallah kaptanlarım
@Serina08Arrietty_ @sedulu H3RA_ Eki Görüntüle 2844480
Hahaaa 3 maymun oynuyoruz desene anlastikAz çok öğrendim kuzum ama hiçbi şey bilmiyom
Sen de bilmiyon
Ahahahha sesli güldüm Allah seni iyi etsin emiAfiyt olsun esim menu gayet iyi sporlar zaten sahane. Chole konusunda yanliz degilsin. 15 dk nin sonunda bende yerde suursuz bi sekilde yatiyodum
Alismis hatun nefes almak gibi bisi olmus ona. Bende karaya vurmuş fok baligi cirpinip duruyomAhahahha sesli güldüm Allah seni iyi etsin emiama tam tasvir o oluyor hakkaten... bi de hatunda damla ter yok sinir oluyom
Yalnız değiliz bence bu konudaAlismis hatun nefes almak gibi bisi olmus ona. Bende karaya vurmuş fok baligi cirpinip duruyom
Menulerin cok guzeldi, bence kisa bir ara da soyle guzel gelir sana, sonra kalan 5 kiloyu da yine guzelce verirsin.
Tebrikler
Senin adına çok sevindim tatlım istediğin kiloya ulaşana kadar durmak yokbiz şuan için buralardayız sakın koyverme har zman gel
Tebrik ederim canımçok kısa zamanda çok güzel kilolar verdin kalıcı olmasını diliyorum Eminim o 5 kiloyu istediğin zaman kolaylıkla vereceksin
E Emeeelll @Melegimkorusun kızlar tebrik ederim sizleri. İnşallah banada mezuniyet kutlamaları nasip olur
Mezuniyetini tebrik ediyorum canımçok istikrarlı bir şekilde kilo verdin, en kisa zamanda tekrar gel
E Emeeelll @Melegimkorusun kızlar sizleri tebrik ederim. Darısı başımıza. Haziran sonu ben de mezun olacağım gibi görünüyor kısmetse. Kendinizi salmayın, verdiğiniz kiloları geri almayın, emeklerinizi kendinize hatırlatın.
Sen gececisin herhalde eşim, hadi boş boş oturmak yok.. oturmaya mı geldik ayolAlismis hatun nefes almak gibi bisi olmus ona. Bende karaya vurmuş fok baligi cirpinip duruyom
Aslında uzun süreli orucu bende düşünüyorum ama cesaret edemiyorum sırf sıvı besleniyorsun değil mi bu oruçtauzun sureli oruc da oneriyor bazi doktorlar,
kilo vermekten ziyade vucudu biraz sasirtmak ve de yenilenmesini saglamak icin.
cok cok fit kisiler icin degil de bizim gibi yagli kisiler icin kilo verme etkisi de yuksek oluyor.
arada bir yapin diyorlar.
ben son bir aydir haftada bir yapiyorum
Gayet güzel bir - olmuş kuzuSelam Kızlar. Bugün regl bekliyorum. Zaten göğüsleri şiş ve acıyor. Her yerim şiş.
Eş yarışmasında varım.
Geçen cuma: 60.2
Bu Cuma: 59.6
Fark: 600 gram
Yüzde: %1
Hedef: 59 ve altı.
Ölçülerim
Göğüs 90
Bel 67.5
Basen 96
Bacak 52
Baldır 30
Kol 24
Göbek 78
Arrietty_ @sedulu H3RA_ Eki Görüntüle 2843802
Miss gibi bir menü ve tabii ödil de şahaneArrietty_ @sedulu H3RA_
bol bol bol cesitli besleniyorum bugun, simdiden menumu bildireyim, aksama spor ve su bildiririm.
Aksam menum odul olacak o yuzden onsuz bildirim yapayim. (Durum doner, lahmacun ya da etli ekmek olacak, artik kalan vaktime gore karar verecegim) aksama kadar yediklerim asagida, daha da yemem herhalde
10.45
Yarim haslama yumurta
1 kase yogurt (3 avuc yaban mersini, 1 dolu kasik kabak cekirdegi, 2-3 badem ve ceviz, 25 gr kadar bitter cikolata)
12.15
Poke bowl (3 yk kahverengi pirinc, 2 yk misir, ceyrek mango, yarim avokado, az yesil sogan, deniz urunu bisi 20 gr kadar, sos: mayonez ve limon suyu)
Menü şahaneBildiririmi yapayım yürüyüşe çıkacağım ben gunu kapattim
Kahvalti
1 haslama yumurta
1 dl ekmek
Domates salatalık roka
5 zeytin
Peynir
Ara
1 cornetto dondurma (ödül)
Aksam
Boll yesilli tavuklu salata
1 koca bardak ayran
Detox suyu yaptim kendime 1 lt ondan ictim
1 lt de normal su dha içerim...
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2844245
12000 adim 360 puan
60 dk tempolu yürüyüş 150 puan
Toplam 510 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
süper menü sevgili eşim
@Alys
Menü güzel seninki omad olmuş yineSahur:1 hurma,1 kayısı
İftar: 1 tabak dana yürek ciğer, çokça salata, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahın helvası
Arrietty_ @sedulu @KumraL_KrakeR
adımlarım yok azıcık yapayım oyle paylascam çok tembeldım bugun
Eki Görüntüle 2844276
Spor
25 dk Leslie boosted: 100 p
20 dk Leslie: 60 p
8800 adım: 264 p
Toplam: 424 p
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Akşam sadece makarna mı yedin yanında salata ve protein alsan daha güzel olurdusabah 2 dilim ekmek, 1 yumurtadan sucuklu omlet, 1 domates, 1 küçük salatalık, 3 zeytin. 3 s b su
Akşam 1/2 tabak makarna 4 s b su Su 2 lt
6948 adım 208puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2844284
Şahane Sporlarşimdi sıra bende
sabah
2 yumurta
salatalık
domates
zeytin
ilkindi
salata
yumurtalı bezelye
akşam
nohut yemeği
salata
2 dilim ekmek
spor
squat bölgesel 100 adet 16 puan
dans 25 dk 75 puan
koşu :17 dk 102 puan
tempolu yuruyus 130 dk 325 puan
toplam adım 17.500
adim puan :525 puan
toplam puan :1173 puan
hangi telefonun sarzi müsaitse onu kullanıyom
eşimin benim oğlumun telefonu köydeyiz sarzlar dayanmıyor sabaha kadar oturtuldugu için
SElamlar
Sahur
1 kare pide
1 yumurta sarısı
4-5 zeytin
2 ceviz
1 dilim peynir
Salata domates
300 ml 3 kayısılı şekersiz komposto
750 ml su
İftar
9-10 küp kremalı patates
1-2 dilim cheddarlı pastırma
1 bardak kola ( ödül)
Bol salata
1 litre su
750 ml su ve maden suyu içeceğim.
Spor
10 bin adım 300 p
50 dk chloe 500 p
20 dk wallsit 400 p
5 dk plank 100p
60 dk yürüyüş 150 p
Toplam: 1450p
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @stitch Eki Görüntüle 2844295
ŞahaneArrietty_ @sedulu H3RA_ @lalegul52
Cay kahve cay kahve
Su 1.5 lt
14bin adim 420p
30 dak yuruyus 30p
60 dak bisiklet 240p
30 dak yoga 60p
Toplam 750 puan
Eki Görüntüle 2844320
Menü güzel olmuş
Ayy dene bakalım beğenirsen tadını tarif alırım hemen çok yapıyormuşum gibiHerkese iyi aksamlar kendimi çok iyi hissediyorum spor yaptım ya bugün biraz değişik
Menüm Sahur vanilyalı ve Hindistan cevizli yulaf lapasi ( bugün de labneli tiramisu tadında olanı deniycem)
Iftar 1 kase yoğurt çorbası 5 kaşık kıymalı turlu 2 kaşık bulgur pilavı 1 bardak ayran ve salata
Ara 2 dilim pekmezli bal kabağı tatlisi üstünde 1 tk tahin
Su 3 lt
13000 adım 390 puan
8 dk kol videosu 48 puan
20 dk leslie bosted 80 puan
30 dk yürüyüş 30 puan toplam 548 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_ aysunayy
Ayy çok yoruluyorsun dur markete git gel12.00: 80 kalorilik rus salatasi, 40 gr kolot peyniri, tost makinesinde kucuk bir patates,
yarim dilim eksi maya ekmek...
Ara: 2 kare bitter
Ara:1 kayisi, 4 findik, yarim su bardagi sut ile kahve
19.00: 1 haslanmis yumurta, 80 kalorilik rus salatasi, 40 gr kolot peyniri, kucuk 1 muz,
kucuk 1 kivi.
Bugun 1100 kalorilik beslendim.
Adimim da 10000 in ustundedir ama bir kisimda sanki adimsayar saymamis,
bir de tlf elimde olmuyor surekli evde.
2 lt su, 6 bardak cay, 2 Turk kahvesi.
8500 adim: 250
30 dk bolgesel hareket:90
Toplam: 340 puan.
Bolgesel hareketlerim basit degil haa
Hareketlerimi en azindan adim sayimi artirmaya karar verdim bugun.yani market disinda disari cikmasam da yapacagim.
Markette evin altinda haa
Eki Görüntüle 2844366
Az ve sık yiyorsun bu şekilde daha iyi gidiyor sanırım sende
Güzeelll
Eşim gayet güzel menüde sporlardaArrietty_ @sedulu H3RA_
Sahur: yulaf lapası, birkaç tane yenidünya.
İftar: et sote, salata ve cacık.
Ara; yenidünya ve nektari.
Su: 2.5 litre
Spor: 16 kol inceltme egzersizi 21x(48p), 8000 adım (240p), 70 dk normal yürüyüş (70p), 60 sn plank (20p), 10 köprü.
Toplam spor: 378 puan
Eki Görüntüle 2844405
Çorba nasıldı tad olarak birde tok tuttu mu güzel menüSelam kızlar
Cuma menüm
Sabah
1 bardak süt, 3 kuru hurma, 1 tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kahve ile kahveli smoothie
Öğle
Kabaklı metabolizma hızlandırıcı çorba 2 kase
( 1soğan, 2 kabak, 2 domates, 3yk bulgur , yarım demet maydanoz, yarım demet dereotu kaynatıp blenderden geçirdim)
Ara: 1 bardak ayran
Akşam
Domatesli mantar sote, maden suyu
Ara: yeşil çay
Su: 3lt
Spor:
1 saat tempolu yürüyüş: 150p
9700adım: 291p
Top: 441p
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olsunSahur yok
İftar
Yoğurtlu corba
Taze fasulye
1 tam buğday ekmegi
Salata
İftardan 2 saat sonra Bi avuç yeşil erik
Yarim elma
5318 adim 159 p
20 dk dans 60 p
2 litre su
Ahh canım ya inşeAllah çabucak iyileşirsin
Yaa inandık 10 dk yürüyüş ve sen 2 ya da 3 kez ip atlamaYarin 2 ya da 3 kez ip atlicam, cunku challenge var ya.
Bir de on dakika yuruyus planliyorum.
Siz?
Hemde ne sofraYaaa kurtlar sofrası olmuş buralarneyse gözümüzü açalım birinciliği kaptırmayalım caneşim amin inşallah hepimizi güldürsün Rabbim
tamam o iş bende kırbac kaptanda olur muhtemelen, elektroşok cihazına ne dersin
Efsane geri döndüDua edin taşınma muafiyetine denk geldimde eşleşemedim yoksa yemiştim hepinizi
Ben tek siz hepiniz
Eski kızlar bilir beni sporda hepsini deviriyordum...
Dermişimmmm
Neyse hayalde olsa güzelmiş şu salonlar açılsada hoca canımı çıkarsa, vücudum istiyor artık...
Ama bende dönüyorum bu hafta itibariyle. Sevdim yeni arkadaşlarımızı baya iddialılar. İlk günler ağrılardan penguen gibi yürüsenizde vazgeçmeyin kızlar. Harekete devam edin çivi çiviyi söküyor aklınızda olsun
Heee sorma ne efsaneEfsane geri döndü
Canım ben bunu atlamışım kusura bakma
Aşkolsun kaptanım sen en güzel taktirlere en janjanlı iltifatlara layıksın. Seni takdir etmeyecezde beni mi taktir edecezHeee sorma ne efsanezorla kendimi takdir ettiriyorum
Geldim geldim harika olacakAyy kiz cok tatlısınbirbirimizi Menülerde etiketleyecegiz yorum yapacağız spora teşvik edeceğiz rakipleri yeneceğiz en çok kilo yu biz vereceğiz haha
Bu hafta seni yiyeceğim krakerSen öyle san
Görüşelim canimSelam canım inşallah güzel bi hafta geçiririz birlikte, rakiplere fırsat vermeyelim kız
Bi kerecik yersin birsey olmaz odul gunundeAfiyet olsun cok iyi,aksam da hafif yiyerek odulu kapatmissin zaten. Odulun de iyiymis haaben de magnumun yeni bir sekli cikmis onu merak ediyorum da denemedim kilo veremem diye
Ah ah o duyguyu ben cok iyi ogrendimRezil olmak olarak düşünme ya ben de çok iddiaya girip kaybediyorum mesela ama önemli olan azmedip elinden geleni yapmak
Kaybetmek yok bu iddiada
Bende eşli yarışmalara katılabilirmiyim gerçi daha grupta degilim ama bende eşli olmak isterimozelllikle aysunayy Canım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?