Yaaa 1000 demistin ne zaman 2000 oldu
Hadi hadi sen ne yaptın onu söyle, denizaltı gibi sinsi sinsi ilerlemeyin.sanirim oyle olacak eşin cok dişli başa çıkamıyorumtavşan gibi..
Şimdi yaptım canım, tam olarak 15-15.30 arası. Yarım saatte 1000 zıp zıp daha. Kollarım tutmayiiii amaYaaa 1000 demistin ne zaman 2000 oldu
Yok yok yatmıyorum ama seninkinin yanında söylemeye utaniyorumHadi hadi sen ne yaptın onu söyle, denizaltı gibi sinsi sinsi ilerlemeyin.kimsede çıt yok. Sanırsın herkesler yatıyor...
Anacığıma çekmişim ayda 15 gün temiz kalıyorumAnaaa 2 kez adet mi gördün
Benim de cok siktir.
Cok iyi ama ya almamis olman bu sartlarda.
Cok basarili senin felsefe tarz hayat, ne dersen artik
Hadi hadi sen ne yaptın onu söyle, denizaltı gibi sinsi sinsi ilerlemeyin.kimsede çıt yok. Sanırsın herkesler yatıyor...
Süpersin favorimsin diyecegim de rakibimsin de diyemiyorumŞimdi yaptım canım, tam olarak 15-15.30 arası. Yarım saatte 1000 zıp zıp daha. Kollarım tutmayiiii ama
Gecmis olsun canım.Günaydın kızlar..
Selam canım.. Hastalıklı, ağrılı günler atlattım, dünün cuma olduğunu bile unutmuşum arada..
Dişim sağolsun neredeyse 2 haftadır ağrıdan rahat bırakmıyor, çekti doktor ama apse oluştuğundan hala ufak tefek ağrısı oluyor.. Çenemi zaten ağrıdan kullanamıyordum, yeni yeni düzeliyor. Benimki bitmeden oğlum hastalandı, ishal, yemek yememe, halsiz düştü yavrum, ağrıdan evde zor yürürken hastaneye götürdüm onu, çok şükür dünden beri ikimiz de iyi gibiyiz.. Benim ağrılarım azaldı, oğlum da doğru düzgün yemek yedi günler sonra, bunu da böyle atlattık sanırım.. Gözümü zor açıyorum ama şu an halsizlikten, çok yoruldum son günlerde.. Kalktım bilekliğimi ve korsemi taktım, kaç gündür hiçbirşeye dikkat edemedim, tek bildiğim kilo almadığım, bu da sevindirici bir durum :) kaldığım yerden devam
Hayatım benim ust beden küçük alt beden masallah yerinde . Genelde hep alt beden çalıştıran hareketler yapıyorum. Gecen yıl üst bedenim 38 olmuştu altim 40Gunaydin kizlar
bugunku planim: bol bol adim atmak, beslenmemda protein cogaltmak, disardaki butun islerimi halledem ki aksam dinleneyim. Iyileseyim artik
Kolumu olctum: 42 cm.AppLesma @Ayse_M @sedulu bugun basliyorum o videoya . Bende belli olur video ise yariyomu yaramiyomu. Benim kol sizin baldir dan daha kalin
Aksamda kuran okurum. Kadir gecemiz mubarek olsun
Anacığıma çekmişim ayda 15 gün temiz kalıyorum
Menapoza girince herşey yoluna girer
Gecmis olsun canım.
Hayatım benim ust beden küçük alt beden masallah yerinde . Genelde hep alt beden çalıştıran hareketler yapıyorum. Gecen yıl üst bedenim 38 olmuştu altim 40
Kiz benimde gogus boş helekilo verince berbat durumda.Kiz ben de boyleyim, ama aslinda yanlis biliyor musun. Ust bedeni calistirin, az kaslanin daha iyi olur kilo vermeniz diyorlar.
Benim özellikle gogus bolgesi boshem de cok gucsuz, guclendirmeye calisiyorum ben de. Hadi ins diyelim.
Kiz benimde gogus boş helekilo verince berbat durumda.
Eger dolgulu sutyen olmasın ütü masası gibi cokmoralim bozuluyor
Evde 10000 adım nasıl atılır iste böyle
Yorumlarda yaptim 4000 adim oldu falan diyenler olmusAynen bos yurunmuyor ya bende illa bisiler izleyip yapacamtvden dizi aciyorum yada ne varsa artik tabletten video. Videonun sesini kisiyorum. Gozum orda aklim tvde bende yaparım yeni video varsa. Leslieden cok sikildim
Yorumlarda yaptim 4000 adim oldu falan diyenler olmus
Ya işe falan gidince biraz adim oluyordu evde tamamliyordum da simdi zor geliyor iyice.
Alt kata gurultu oluyor mu diye de dusunuyorum
Bir de surekli elimde tlf tutuyorum
Bugun cabaliyorum bakalim 4000 oldu
Takimdakilerin yanindan gecmiyor tabi ama etkisi olsun da bana az biraz
Kuzum benim dünden kafamda 3000 vardı hedef olarak. Onu tamamlayıp kapatacağım zıplamayı. Bir de wallsit başka da bir şey yapmam bugün. Yoruldum zaten daha ne yapayım.Yok yok yatmıyorum ama seninkinin yanında söylemeye utaniyorum1000 jj planlıyordum cogunu yaptim ama korkuyorum simdi 3000 e çıkarsın
Harika çok verimli bir gün olmuş. Yarın ben de hiit ve bölgesel planlıyorum bugünden sonra yaşıyor olursam.Benim guzeller de soyle, sizlere rakip degil ama bana yetti.
900 ip
30 dak bisiklet
10 dak hiit
20 dak yuruyus
20 dak yoga
Simdilim 7 bin adim. Aksam yemeginden sonra adim sayimi artirip gunu kapaticam
Hep kucuktu . Emzirirken iyiydi sutte çekilince sönmüş küçük balon gibi kaldi.Ben bir ara baya niyetine girdim, estetikle buyutme isinin. Doktor arastirmaya falan basladim.
Sonra sorun yasayan kisilerin hikayelerini okuyunca cesaret edemedim, baristim kendileriyle.
Simdi desteksiz sutyene gectim, oldugu kadar olmadigi kaderama en azindan guclendireyim belki bir ise yarar diyorum.
Hep kucuktu . Emzirirken iyiydi sutte çekilince sönmüş küçük balon gibi kaldi.
Estetik işi biraz mesakkatli gibi sürekli kontrol belki tekrar tekrar bıçak altına yatmak gerekiyor gibi geliyor ürkütücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?