Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hadi hadi sen ne yaptın onu söyle, denizaltı gibi sinsi sinsi ilerlemeyin. kimsede çıt yok. Sanırsın herkesler yatıyor...
Yok yok yatmıyorum ama seninkinin yanında söylemeye utaniyorum 1000 jj planlıyordum cogunu yaptim ama korkuyorum simdi 3000 e çıkarsın

Anaaa 2 kez adet mi gördün
Benim de cok siktir.
Cok iyi ama ya almamis olman bu sartlarda.
Cok basarili senin felsefe tarz hayat, ne dersen artik
Anacığıma çekmişim ayda 15 gün temiz kalıyorum
Menapoza girince herşey yoluna girer

Hadi hadi sen ne yaptın onu söyle, denizaltı gibi sinsi sinsi ilerlemeyin. kimsede çıt yok. Sanırsın herkesler yatıyor...

Benim guzeller de soyle, sizlere rakip degil ama bana yetti.

900 ip
30 dak bisiklet
10 dak hiit
20 dak yuruyus
20 dak yoga
Simdilim 7 bin adim. Aksam yemeginden sonra adim sayimi artirip gunu kapaticam

Gecmis olsun canım.
Hayatım benim ust beden küçük alt beden masallah yerinde . Genelde hep alt beden çalıştıran hareketler yapıyorum. Gecen yıl üst bedenim 38 olmuştu altim 40

Gecmis olsun canım.

Hayatım benim ust beden küçük alt beden masallah yerinde . Genelde hep alt beden çalıştıran hareketler yapıyorum. Gecen yıl üst bedenim 38 olmuştu altim 40

Kiz ben de boyleyim, ama aslinda yanlis biliyor musun. Ust bedeni calistirin, az kaslanin daha iyi olur kilo vermeniz diyorlar.

Benim özellikle gogus bolgesi bos hem de cok gucsuz, guclendirmeye calisiyorum ben de. Hadi ins diyelim.

Kiz ben de boyleyim, ama aslinda yanlis biliyor musun. Ust bedeni calistirin, az kaslanin daha iyi olur kilo vermeniz diyorlar.

Benim özellikle gogus bolgesi bos hem de cok gucsuz, guclendirmeye calisiyorum ben de. Hadi ins diyelim.
Kiz benimde gogus boş helekilo verince berbat durumda.
Eger dolgulu sutyen olmasın ütü masası gibi cokmoralim bozuluyor

Kiz benimde gogus boş helekilo verince berbat durumda.
Eger dolgulu sutyen olmasın ütü masası gibi cokmoralim bozuluyor

Ben bir ara baya niyetine girdim, estetikle buyutme isinin. Doktor arastirmaya falan basladim.

Sonra sorun yasayan kisilerin hikayelerini okuyunca cesaret edemedim, baristim kendileriyle.
Simdi desteksiz sutyene gectim, oldugu kadar olmadigi kader ama en azindan guclendireyim belki bir ise yarar diyorum.

Evde 10000 adım nasıl atılır iste böyle

Aynen bos yurunmuyor ya bende illa bisiler izleyip yapacam tvden dizi aciyorum yada ne varsa artik tabletten video. Videonun sesini kisiyorum. Gozum orda aklim tvde bende yaparım yeni video varsa. Leslieden cok sikildim
Yorumlarda yaptim 4000 adim oldu falan diyenler olmus
Ya işe falan gidince biraz adim oluyordu evde tamamliyordum da simdi zor geliyor iyice.
Alt kata gurultu oluyor mu diye de dusunuyorum
Bir de surekli elimde tlf tutuyorum
Bugun cabaliyorum bakalim 4000 oldu
Takimdakilerin yanindan gecmiyor tabi ama etkisi olsun da bana az biraz

Telefonla zor haklisin.

Eger alt kata gider endisen varsa az az yuru, saatte bir 5-10 dakika.
Bu sadece vücudunu aktif tutmak ve duragan olmaman icin.

Onun disinda sporunu mat uzerinde yapabilirsin. Plates ve yoga cok etkili sikilasma ve esneklikte.

Guzel bir mat gerekli bana da, benimkinin canini cikardim

Yok yok yatmıyorum ama seninkinin yanında söylemeye utaniyorum 1000 jj planlıyordum cogunu yaptim ama korkuyorum simdi 3000 e çıkarsın
Kuzum benim dünden kafamda 3000 vardı hedef olarak. Onu tamamlayıp kapatacağım zıplamayı. Bir de wallsit başka da bir şey yapmam bugün. Yoruldum zaten daha ne yapayım.
Benim guzeller de soyle, sizlere rakip degil ama bana yetti.

900 ip
30 dak bisiklet
10 dak hiit
20 dak yuruyus
20 dak yoga
Simdilim 7 bin adim. Aksam yemeginden sonra adim sayimi artirip gunu kapaticam
Harika çok verimli bir gün olmuş. Yarın ben de hiit ve bölgesel planlıyorum bugünden sonra yaşıyor olursam.

Hep kucuktu . Emzirirken iyiydi sutte çekilince sönmüş küçük balon gibi kaldi.
Estetik işi biraz mesakkatli gibi sürekli kontrol belki tekrar tekrar bıçak altına yatmak gerekiyor gibi geliyor ürkütücü

Hep kucuktu . Emzirirken iyiydi sutte çekilince sönmüş küçük balon gibi kaldi.
Estetik işi biraz mesakkatli gibi sürekli kontrol belki tekrar tekrar bıçak altına yatmak gerekiyor gibi geliyor ürkütücü

Aynisi ben
Emzirirken bir sistiler, aha dedim demek milletinki boyleymis
Sonra sonunce cok cirkin oldu ama. Simdi kucuk 4 yasinda, o cirkinlik gitti, kucuk ama guzeller. Senin bebis kucuktu daha dimi, canina sikma guzellesecek emzirmenin uzerinden zaman gectikce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…