Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şu an hava ılık İstanbul’da ama ben sıcağım ya. O kadar zıpladım, bir ton iş yaptım. İçi yanıyor tabi oruçluyum da. Ama olsun hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır.
50 50’dir.

Amin canım cümlemizinkini
Ay bana da dua edin ya hayırlı bi kısmet çıksın gönlüme göre
Aminnnn. Duamda olacan. Hayirli, kompleksiz, sorumlulugunu bilen, Allahtan korkan, caliskan, serefli, gururlu, evlatlarina baba olabilecek, sana her konuda destek olabilecek, saygili, efendi ve adam gibi adam denilcek biri denk gelir insallah

Amin canım amin, anne olmak istiyorum ben de
Eskiden hiç istemezdim evlenmeyi ama bütün arkadaşlarım evlendi anne oldu.. insan istiyor
Herseyin bi zamani vardir canım. Hayirlisini iste. Gec olsun ama hayirlisi olsun elbet bigun seninde mis kokulu bebislerin olur

Dahlia_ gecmis olsun. İyice toparlanmadan yorma vücudunu. Vitaminler boşa gitmesin. Böyle zımba gibi ol derler ya öyle olupta başla diyete spora.

Çok sağol canım..
Haklısın aslında, ama yiyip yatarak da iyi olmuyorum buraya gelince hiç değilse sıkıyorum kendimi sağlıksız birşey yemeyeyim diye.. Spor zaten hiç yok gibi, yürüyorum sadece iyi geliyor hele de açık havada olunca..

Yabanci bir sayfayi takip ediyorum.
Dediklerine gore (reklam tabi de) koronadan sonra koku duygusunu geri kazanmak icin zencefil suyu oneriyorlar.
Bence denenebilir, organik falan bulursan bir sans ver, bir sey kaybetmezsin, zararli hir sey degil neticede.

Dediğin gibi zararlı birşey değil nasılsa.. Denemeye değer..
Peki nasıl yapılıyor?

Kadir geceniz mubarek olsun.

Allah aşkına spor icin bu şevki nereden buluyorsunuz, bir yontemi varsa bana da soyleyin lutfen yani işim disinda sadece koltukta yatar vaziyette tv, internet...
O kadar sporu bazilariniz bir de sabahin korunde yapiyor asiri imreniyorum ama gaza gelemiyorum, hirslanamiyorum

Dahlia_ geçmiş olsun canım, hiç olmasaydı iyi olurdu ama en azından bu kadar etki ile atlatmana sevinelim. Bu ara kötü şeyler duyuyorum bu illetle ilgili.
aedenli Allah gönlüne göre versin. Yaşın kaç merak ettim, ona göre dua edeceğim şaka yapıyorum tabi ama 28/30 dan önce evlenme diyecektim
İpim olsa bugün atlayasım vardı. Ama jj yaparım artık.

Kahvaltımı yaptıktan sonra anneme gittim perde yıkamış, cam silmiş perdeleri takma ben gelip takayım dedim

Sonra yaşlı komşu bir hanım var onu ziyarete gittim mübarek gün

Biraz alışveriş yapıp eve döndüm

Hemen fırına revani attım pişmesi için komşulara verir anneme ve karşı komşusuna da götürürüm

Benim komşu bana iki tane sac bükmesi yani gözleme getirmiş arasında

Kendimi çok zinde ve fit hissediyorum

Aminnnn. Duamda olacan. Hayirli, kompleksiz, sorumlulugunu bilen, Allahtan korkan, caliskan, serefli, gururlu, evlatlarina baba olabilecek, sana her konuda destek olabilecek, saygili, efendi ve adam gibi adam denilcek biri denk gelir insallah
Allah bin kere razı olsun, isteyebileceğim herşeyi yazmışsın duana kalbim aktı resmen.. Rabbim nasip etsin hayırlısıyla tez zamanda
tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım...

Valla ben cocuklardan oturu zaten yillardir erken kalkiyorum. Ac karna spor yapmayi da daha kolay buluyorum.

Simdi de havamiz yagmurli, oturdum kaldim kanepede, kahvemi de yaptim oyle tembel hallerdeyim.

Herseyin bi zamani vardir canım. Hayirlisini iste. Gec olsun ama hayirlisi olsun elbet bigun seninde mis kokulu bebislerin olur
Zamanı vardır tabi kuşum hayırlısı ama yaşım da geldi yani, Rabbim daha iyisini bilir... duanda unutma emi♥
32 oldum canım, geç de kalmak istemiyorum ama Rabbim daha iyisini bilir... dua edin bana da lütfen
Kadir gecemiz mübarek olsun ve de hakkımızda hayırlara vesile olsun inşaallah
Allah hepimizi affetsin cennetine koysun Amin
Amin inşallah, gecemiz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…