Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de saatim yok. Bir sürü adımım hiç oluyor. Ama 2 gün sonra kullanmam ben o saati o yüzden almıyorum. Olduğu kadar adım da.

Anacığıma çekmişim ayda 15 gün temiz kalıyorum
Menapoza girince herşey yoluna girer
Bende 10 günde adet goruyoru. Menopoza hazırlık yada kist var. Ramazanda iki kere adet gördüm düşünün hemde ne adet artık ped.yetmiyor çocuğun bezinden kullanıyorum.

Amannapiyim yasgeldi 40 a. Artik kabullendim sayılır. Esim de idare etsin napiyim . Ban yemiyim

Benim emme işi yeni bitti. 1.5 ay oluyor. Sarkma oldu diye canım çok sıkılıyordu. Demek toparlanıyorlar biraz. Sevindim bunj duyduğuma.

Benim emme işi yeni bitti. 1.5 ay oluyor. Sarkma oldu diye canım çok sıkılıyordu. Demek toparlanıyorlar biraz. Sevindim bunj duyduğuma.

Aynen hic uzulme.
O kadar cirkindiler ki benim anlatamam. Zaten o donem dedim kesin estetik yaptiricam.
Emzirmenin ustunden 1 yil gecmeli yaziyordu oneri olarak.
O 1 yili bekledim, o arada zaten vazgectim de, o da duzeldi zaten. Suan ayiptir soylemesi hosum yani

Bende 10 günde adet goruyoru. Menopoza hazırlık yada kist var. Ramazanda iki kere adet gördüm düşünün hemde ne adet artık ped.yetmiyor çocuğun bezinden kullanıyorum.
Miyom varmi bi baktir. Ben cok cektim. 365 gun geliyordu. Sidik gibi akiyodu. Hallusinasyon goruyordum. Intihar bile dusundum. Doktor bununla yasa dedi. Baska doktorlar cesaret edemedi. Bitanesi etti de o miyomu aldilar. 3kg+ cikti. Cocuk bezi neki ben buyuk havlular varya onu koyuyodum. Yatagim ayri, camasir makina ayri calisiyo, banyoda yasiyodum resmen. Cok sukur kurtuldum ama rahimi kurtaramadilar. Rahim artik onun seklini almisti. Allah evlat sevgisini tattirdi. Baska cocuk zaten istemiyordum. Allah isteyen, bakabilene versin

Cok gecmis olsun canım.
Bende bayramdan sonra gidicem inşallah.
Gecen yıl pandemi döneminde başladı. Adet düzensizliği. Ama ne tuhaftır ki. Memelekete annelere gittiğimde ayda 1 oldum. Evime geldim birkaç ayda daha düzenli oldu . Simdi yine ayni.sakir sakir.
Acil Dr yolu gözüküyor bana

İnşaallah ay ben bomba olamadım pek ama hemen başlıyorum, dersim vardı elektrik falanda yok şansımıza ama merak etme süper olacak

Toparlıyor canım ilk başta can sıkıyor epey. Bende bir sene oldu bırakalı yeni yeni toparladı.
Kızlar nasıl sevindim anlatamam. Kabullenmiştim ben onları artık ama umut oldunuz bana.

Eşim süpersin ama adımları bol artırıyoruz, kaç adım yaptın şimdiye kadar

Selam kızlarr

Bende 400jj yaptım,gelip havamı atayım dedim ama sizinkileri okuyunca ben spormu yapmışım dedimalt baldırım çok acıdı benim niyeki
esmeriiim Orti napıyosunnn görüyon mu bunlar çok dişli çıktı gag kız harekete geçelim noram dan korkuyodum zaten korktuğum başıma geldi

Yaa çok geçmiş olsun benmde temmuzda myomum alıncak rahimi kurtarmaya çalışcam dedi inşallah kurtarır ya

Olsun olsun hic yoktan iyidir. Zamanla artar. Bu tarz videoları hic tamamlamafim hep yarim oldu ama 4.000 az geldi bana ya daha fazladir 70 dk cunku bakalim bi denycem kqc adim olacak

Tamam kızlar 3000’de bıraktım ve duş aldım. Daha spor yapmıyorum. Yoruldum zaten.
E bi zahmet artik bende 1500 tamamladim hava aticaktim oruçlu halimle yaptim diye de bu hatunda oruclu. aedenli nerelerdesin bu kizi tutamıyoruz

Benim de öyle zıplayınca alt baldirim ağrıyor o yüzden çok zıplayamiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…