Benim de saatim yok. Bir sürü adımım hiç oluyor. Ama 2 gün sonra kullanmam ben o saati o yüzden almıyorum. Olduğu kadar adım da.Yorumlarda yaptim 4000 adim oldu falan diyenler olmus
Ya işe falan gidince biraz adim oluyordu evde tamamliyordum da simdi zor geliyor iyice.
Alt kata gurultu oluyor mu diye de dusunuyorum
Bir de surekli elimde tlf tutuyorum
Bugun cabaliyorum bakalim 4000 oldu
Takimdakilerin yanindan gecmiyor tabi ama etkisi olsun da bana az biraz
Bende 10 günde adet goruyoru. Menopoza hazırlık yada kist var. Ramazanda iki kere adet gördüm düşünün hemde ne adet artık ped.yetmiyor çocuğun bezinden kullanıyorum.Anacığıma çekmişim ayda 15 gün temiz kalıyorum
Menapoza girince herşey yoluna girer
Ilk sayfada ki tablo guncellenmistir..
Amannapiyim yasgeldi 40 a. Artik kabullendim sayılır. Esim de idare etsin napiyim . Ban yemiyimAynisi ben
Emzirirken bir sistiler, aha dedim demek milletinki boyleymis
Sonra sonunce cok cirkin oldu ama. Simdi kucuk 4 yasinda, o cirkinlik gitti, kucuk ama guzeller. Senin bebis kucuktu daha dimi, canina sikma guzellesecek emzirmenin uzerinden zaman gectikce.
Benim emme işi yeni bitti. 1.5 ay oluyor. Sarkma oldu diye canım çok sıkılıyordu. Demek toparlanıyorlar biraz. Sevindim bunj duyduğuma.Aynisi ben
Emzirirken bir sistiler, aha dedim demek milletinki boyleymis
Sonra sonunce cok cirkin oldu ama. Simdi kucuk 4 yasinda, o cirkinlik gitti, kucuk ama guzeller. Senin bebis kucuktu daha dimi, canina sikma guzellesecek emzirmenin uzerinden zaman gectikce.
Benim emme işi yeni bitti. 1.5 ay oluyor. Sarkma oldu diye canım çok sıkılıyordu. Demek toparlanıyorlar biraz. Sevindim bunj duyduğuma.
Toparlıyor canım ilk başta can sıkıyor epey. Bende bir sene oldu bırakalı yeni yeni toparladı.Benim emme işi yeni bitti. 1.5 ay oluyor. Sarkma oldu diye canım çok sıkılıyordu. Demek toparlanıyorlar biraz. Sevindim bunj duyduğuma.
Miyom varmi bi baktir. Ben cok cektim. 365 gun geliyordu. Sidik gibi akiyodu. Hallusinasyon goruyordum. Intihar bile dusundum. Doktor bununla yasa dedi. Baska doktorlar cesaret edemedi. Bitanesi etti de o miyomu aldilar. 3kg+ cikti. Cocuk bezi neki ben buyuk havlular varya onu koyuyodum. Yatagim ayri, camasir makina ayri calisiyo, banyoda yasiyodum resmen. Cok sukur kurtuldum ama rahimi kurtaramadilar. Rahim artik onun seklini almisti. Allah evlat sevgisini tattirdi. Baska cocuk zaten istemiyordum. Allah isteyen, bakabilene versinBende 10 günde adet goruyoru. Menopoza hazırlık yada kist var. Ramazanda iki kere adet gördüm düşünün hemde ne adet artık ped.yetmiyor çocuğun bezinden kullanıyorum.
Cok gecmis olsun canım.Miyom varmi bi baktir. Ben cok cektim. 365 gun geliyordu. Sidik gibi akiyodu. Hallusinasyon goruyordum. Intihar bile dusundum. Doktor bununla yasa dedi. Baska doktorlar cesaret edemedi. Bitanesi etti de o miyomu aldilar. 3kg+ cikti. Cocuk bezi neki ben buyuk havlular varya onu koyuyodum. Yatagim ayri, camasir makina ayri calisiyo, banyoda yasiyodum resmen. Cok sukur kurtuldum ama rahimi kurtaramadilar. Rahim artik onun seklini almisti. Allah evlat sevgisini tattirdi. Baska cocuk zaten istemiyordum. Allah isteyen, bakabilene versin
İnşaallahAyyy canım eşimRessamgibi hayırlı olur inşeAllah bu hafta bizim için iyiyim çok şükür bugün bişey yapmadım spor adına pek ama yarın bomba gibi başlıyoruz haberin olsun kaytarmak yok rakiplerimiz dişli adımlarımız en üst seviyede ve tabi ki challengeları es geçmiyoruz olsun ilk olur ama azimle güzel olur inşeAllah
Aynen hic uzulme.
O kadar cirkindiler ki benim anlatamam. Zaten o donem dedim kesin estetik yaptiricam.
Emzirmenin ustunden 1 yil gecmeli yaziyordu oneri olarak.
O 1 yili bekledim, o arada zaten vazgectim de, o da duzeldi zaten. Suan ayiptir soylemesi hosum yani
Kızlar nasıl sevindim anlatamam. Kabullenmiştim ben onları artık ama umut oldunuz bana.Toparlıyor canım ilk başta can sıkıyor epey. Bende bir sene oldu bırakalı yeni yeni toparladı.
Eşim süpersin ama adımları bol artırıyoruz, kaç adım yaptın şimdiye kadarArrietty_ sedulu @neutral Ressamgibi
11.00: 2yumurta tereyağlı
Az çeçil
7 zeytin
Domates salatalık
Çok az kavurma
Bir lokma ekmek üzerine 1 çay k. Bal kaymak (sağlam bir kahvaltı oldu)
18.00 : 5 adet köfte, yeşillik
Yoğrtlu haşlanmış karnabahar
Ara çiğ badem, fındık, yağsız kaju kuru üzüm (1 avuç kadar)
Hindistan ceviz yağlı kahve
Bugün çocuklarla film izledim Sporlar hakgetire amaRessamgibi eşimle yarından itibaren başlıyoruz
Adım: 172 puan
60 dk tempolu yürüyüş :150 puan
Toplam 322 puan
Yaa çok geçmiş olsun benmde temmuzda myomum alıncak rahimi kurtarmaya çalışcam dedi inşallah kurtarır yaMiyom varmi bi baktir. Ben cok cektim. 365 gun geliyordu. Sidik gibi akiyodu. Hallusinasyon goruyordum. Intihar bile dusundum. Doktor bununla yasa dedi. Baska doktorlar cesaret edemedi. Bitanesi etti de o miyomu aldilar. 3kg+ cikti. Cocuk bezi neki ben buyuk havlular varya onu koyuyodum. Yatagim ayri, camasir makina ayri calisiyo, banyoda yasiyodum resmen. Cok sukur kurtuldum ama rahimi kurtaramadilar. Rahim artik onun seklini almisti. Allah evlat sevgisini tattirdi. Baska cocuk zaten istemiyordum. Allah isteyen, bakabilene versin
Olsun olsun hic yoktan iyidir. Zamanla artar. Bu tarz videoları hic tamamlamafim hep yarim oldu ama 4.000 az geldi bana ya daha fazladir 70 dk cunku bakalim bi denycem kqc adim olacakYorumlarda yaptim 4000 adim oldu falan diyenler olmus
Ya işe falan gidince biraz adim oluyordu evde tamamliyordum da simdi zor geliyor iyice.
Alt kata gurultu oluyor mu diye de dusunuyorum
Bir de surekli elimde tlf tutuyorum
Bugun cabaliyorum bakalim 4000 oldu
Takimdakilerin yanindan gecmiyor tabi ama etkisi olsun da bana az biraz
Yapma kuzu ayıptır günahtır bizede mi acımıyonTamam kızlar 3000’de bıraktım ve duş aldım. Daha spor yapmıyorum. Yoruldum zaten.
E bi zahmet artik bende 1500 tamamladim hava aticaktim oruçlu halimle yaptim diye de bu hatunda oruclu.Tamam kızlar 3000’de bıraktım ve duş aldım. Daha spor yapmıyorum. Yoruldum zaten.
Benim de öyle zıplayınca alt baldirim ağrıyor o yüzden çok zıplayamiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?