Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E bi zahmet artik bende 1500 tamamladim hava aticaktim oruçlu halimle yaptim diye de bu hatunda oruclu. @aedenli nerelerdesin bu kizi tutamıyoruz
An itibariyle regl oldum valla. O kadar zıplamaya rahim bile dağıttı kendini dün olmam lazımdı normalde ama şimdi geldi. Ama bozmuyorum orucumu. Zaten 3 saat kaldı. Aç da değilim.

An itibariyle regl oldum valla. O kadar zıplamaya rahim bile dağıttı kendini dün olmam lazımdı normalde ama şimdi geldi. Ama bozmuyorum orucumu. Zaten 3 saat kaldı. Aç da değilim.
O zaman ben biraz daha mi ziplasam napsam ya

Yavrum ben hasta ve yaşlı bı kadınım bunlarla yarısamam sen geç bunları ama sakın altta kalma he
Adım tamamlamaya calısıyom suan elımde telefon fılm ızleyerek yuruyorum evde

Yapma kuzu ayıptır günahtır bizede mi acımıyon
Ahaha acımaz bu zalım
Kız o kadar zıpla dıyenmı oldu sana aaa bak tahim bı tarafa sen bı tarafa gıtmıs

Arrietty_ Bu grupta kalamıyosam başka bi gruba geçebiliyor muyum? Yani gerçekten bir de haksızlık yaptığınızı düşünmüyormusunuz. Son yazdığıma birşey de demediniz. Diskalifiyelik için bile 3 kere kilo bildirimi yapmamak gerekiyor. Neyse başka bir takımla devam edibiliyorsam ordan devam etmek isterim. Bu sorumu cevaplarsanız sevinirim.

Gecmise bakmadim daha
Diskalifiye etmedim, ayrildi dedim o yuzden gecebilirsin baska takima

Merhaba kızlar
Bugün ilk kez sahursuz oruç tutuyorum, başta biraz zorlasa da şu an biraz daha iyi hissediyorum. Ama sahursuz oruç pek bana göre değilmiş onu anladım.

Bu arada 3000 jumping jack'i görünce şoka girdim. nasıl bir azimdir bu hey maşaallah noram alt komşu da mı çıkıp gelmiyor noluyor diye

Yavrum ben hasta ve yaşlı bı kadınım bunlarla yarısamam sen geç bunları ama sakın altta kalma he
Adım tamamlamaya calısıyom suan elımde telefon fılm ızleyerek yuruyorum evde
neremiz yaşlı bizim aşkolsooon 32yaşındayız boyum boyuma huyun huyuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…