An itibariyle regl oldum valla. O kadar zıplamaya rahim bile dağıttı kendiniE bi zahmet artik bende 1500 tamamladim hava aticaktim oruçlu halimle yaptim diye de bu hatunda oruclu. @aedenli nerelerdesin bu kizi tutamıyoruz
O zaman ben biraz daha mi ziplasam napsam yaAn itibariyle regl oldum valla. O kadar zıplamaya rahim bile dağıttı kendinidün olmam lazımdı normalde ama şimdi geldi. Ama bozmuyorum orucumu. Zaten 3 saat kaldı. Aç da değilim.
Yavrum ben hasta ve yaşlı bı kadınım
Zıpla tabi kız durduğun kabahat.O zaman ben biraz daha mi ziplasam napsam ya
Ahaha acımaz bu zalımYapma kuzu ayıptır günahtır bizede mi acımıyon
Kız o kadar zıpla dıyenmı oldu sana aaa bak tahim bı tarafa sen bı tarafa gıtmısAn itibariyle regl oldum valla. O kadar zıplamaya rahim bile dağıttı kendinidün olmam lazımdı normalde ama şimdi geldi. Ama bozmuyorum orucumu. Zaten 3 saat kaldı. Aç da değilim.
Siteyi alt ust edecekSimdi ben bir çıkacağım evden bir daha da gelmeyecegimGörürsünüz siz
Gecmise bakmadim dahaArrietty_ Bu grupta kalamıyosam başka bi gruba geçebiliyor muyum? Yani gerçekten bir de haksızlık yaptığınızı düşünmüyormusunuz. Son yazdığıma birşey de demediniz. Diskalifiyelik için bile 3 kere kilo bildirimi yapmamak gerekiyor. Neyse başka bir takımla devam edibiliyorsam ordan devam etmek isterim. Bu sorumu cevaplarsanız sevinirim.
TeşekkürlerGecmise bakmadim daha
Diskalifiye etmedim, ayrildi dedim o yuzden gecebilirsin baska takima
neremiz yaşlı bizim aşkolsooonYavrum ben hasta ve yaşlı bı kadınımbunlarla yarısamam sen geç bunları ama sakın altta kalma he
Adım tamamlamaya calısıyom suan elımde telefon fılm ızleyerek yuruyorum evde
Lütfen şu adımı 10.000'i tamamlaBenim guzeller de soyle, sizlere rakip degil ama bana yetti.
900 ip
30 dak bisiklet
10 dak hiit
20 dak yuruyus
20 dak yoga
Simdilim 7 bin adim. Aksam yemeginden sonra adim sayimi artirip gunu kapaticam
İlk başta öyle oluyor sonradan 5/6 dk falan rahat duruyorsun.Bu wallsit insani olduruyomus20ser saniye yapiyom her defasinda
Eşli olarak varsin tabloda. En üstteb
benim adım listem yokmu
Kendimi de ettim siteyi deSiteyi alt ust edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?