Kahvaltımı yaptıktan sonra anneme gittim perde yıkamış, cam silmiş perdeleri takma ben gelip takayım dedim
Sonra yaşlı komşu bir hanım var onu ziyarete gittim mübarek gün
Biraz alışveriş yapıp eve döndüm
Hemen fırına revani attım pişmesi için komşulara verir anneme ve karşı komşusuna da götürürüm
Benim komşu bana iki tane sac bükmesi yani gözleme getirmiş arasında
Kendimi çok zinde ve fit hissediyorum
Ben de sizlerin yazdiklarini okuyunca zorla kalkip evde yuruyeyim dedim 2000 yaptimValla ben cocuklardan oturu zaten yillardir erken kalkiyorum. Ac karna spor yapmayi da daha kolay buluyorum.
Simdi de havamiz yagmurli, oturdum kaldim kanepede, kahvemi de yaptim oyle tembel hallerdeyim.
Canım kilo verdiğim için ölçülerim küçüldü. Evaya başladığımda 85 kilo ya da daha fazlaydım. Şimdi 70 kiloyum.. özelden atarım resim. Evadan mi kilo vermeden mi bilmiyorum tatlım.Evayla ölçülerinde bir fark oldu mu peki ?
Başla canım ben bugün yaptım sabahtan sporumu. 50 dk kol bacak ve hiit çalıştım yeter bana
Bende hemen@AKovser geçmiş olsun canım, hiç olmasaydı iyi olurdu ama en azından bu kadar etki ile atlatmana sevinelim. Bu ara kötü şeyler duyuyorum bu illetle ilgili.
aedenli Allah gönlüne göre versin. Yaşın kaç merak ettim, ona göre dua edeceğim şaka yapıyorum tabi ama 28/30 dan önce evlenme diyecektim
İpim olsa bugün atlayasım vardı. Ama jj yaparım artık.
09 Nisan'da 66.4 kg idimTakip edemedim seni ramazanda.
Aldin mi verdin mi?
Senin metabolizmayi incelemek lazimtakipteydim halbuki ama bu aralar bisey aklimda kalmiyor.
Benim oğlum 07.30-08.00 arası uyanıyor. Evi topla, oğlanı doyur saat oluyor 09.30. Ondan sonra boş oluyorum canım ben. Sporu da aradan çıkarıyorum. Akşama kaldı mı yapmam ben çünkü.Kadir geceniz mubarek olsun.
Allah aşkına spor icin bu şevki nereden buluyorsunuz, bir yontemi varsa bana da soyleyin lutfenyani işim disinda sadece koltukta yatar vaziyette tv, internet...
O kadar sporu bazilariniz bir de sabahin korunde yapiyor asiri imreniyorum ama gaza gelemiyorum, hirslanamiyorum
Canım Allah hakkında hayırlı olanı versinAmin canım cümlemizinkini
Ay bana da dua edin ya hayırlı bi kısmet çıksın gönlüme göre
Iste sorun bu.ben usengecim o bos oluyorum dedigin zamanda yatarim benBenim oğlum 07.30-08.00 arası uyanıyor. Evi topla, oğlanı doyur saat oluyor 09.30. Ondan sonra boş oluyorum canım ben. Sporu da aradan çıkarıyorum. Akşama kaldı mı yapmam ben çünkü.
Bir de başkaları yapınca değil de vücudumu soktuğu şekli görünce ben iyice abandım spora. İnsan güçlü hissediyor kendini yaptıkça.
Aaa bir bakayim o videolara.asena87 sanirim alışkanlık çocuk olmadan önce aktif bir hayatım vardı çalışıyordum her şeyi yiyip kilo almıyordum çünkü yakıyordum.
Simdi yine aktif yaşantıma donmeye çalışıyorum. Sabah spor yapmak harika hissettiriyor. Güne daha zinde başlıyorum. Evde adımlama yapmak için güzel videolar var. 1 saatte 10 bin adım videoları. Vaktin varsa onlardan yapabilirsin. Bir tanesini bulup atayım. İnan bir saat çok degil
Amin inşallah, gönlümüzden geçen tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun bu gece...Canım Allah hakkında hayırlı olanı versin
İş isteyene iş, eş isteyene eş, çocuk isteyene çocuk, dünyalık isteyene dünyalık ....
Kimin gönlünde ne dileği varsa onu hakkında hayırlı olacak şekilde versin
Kendi adıma çok güçlü bir iman ,af ,afiyet akıl, fikir ,sağlık, huzur ve Allah'ın rızasını istiyorum dünya ve ahirette Amin
Kötü olmuş canım yaKizim uyurken az uyuyim dedim kargo geldi birde zil sesine kizimda uyandimal gibi dolascam simi aksama kadar
Aynen bos yurunmuyor ya bende illa bisiler izleyip yapacamAaa bir bakayim o videolara.
sıkılıyordum bos evde yurumekten
09 Nisan'da 66.4 kg idim
Ramazan başladı 1 gün oruç tuttum sonra adet oldum ama ona rağmen 16 Nisan ' da uyku yeme içme döngüsü değişti hemen vücut tepki verdi 67 .5 kg çıktım
Sonra tekrar eski düzene dönüp adet olunca şişlikler gidince 66 kg oldum
Tekrar oruca başladım 30 Nisan 'da 66.5 kg oldum
Ama yeni yeme içme saatlerine uyum sağladım
07 mayıs'ta adet şişliği olmasına rağmen yine 66.5 kg çıktım
Kızlar ne alemde sporlar ?
Eslerden kim en çok puanı toplayacak bugün
sanirim oyle olacak eşin cok dişli başa çıkamıyorumhahaha bu haftanin birincisi biz olucaz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?