Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Takip edemedim seni ramazanda.
Aldin mi verdin mi?

Senin metabolizmayi incelemek lazim takipteydim halbuki ama bu aralar bisey aklimda kalmiyor.

Valla ben cocuklardan oturu zaten yillardir erken kalkiyorum. Ac karna spor yapmayi da daha kolay buluyorum.

Simdi de havamiz yagmurli, oturdum kaldim kanepede, kahvemi de yaptim oyle tembel hallerdeyim.
Ben de sizlerin yazdiklarini okuyunca zorla kalkip evde yuruyeyim dedim 2000 yaptim

Evayla ölçülerinde bir fark oldu mu peki ?

Başla canım ben bugün yaptım sabahtan sporumu. 50 dk kol bacak ve hiit çalıştım yeter bana
Canım kilo verdiğim için ölçülerim küçüldü. Evaya başladığımda 85 kilo ya da daha fazlaydım. Şimdi 70 kiloyum.. özelden atarım resim. Evadan mi kilo vermeden mi bilmiyorum tatlım.

Bende hemen aedenli nin yasina baktim. Bencede 30dan once evlenmeneli

Takip edemedim seni ramazanda.
Aldin mi verdin mi?

Senin metabolizmayi incelemek lazim takipteydim halbuki ama bu aralar bisey aklimda kalmiyor.
09 Nisan'da 66.4 kg idim
Ramazan başladı 1 gün oruç tuttum sonra adet oldum ama ona rağmen 16 Nisan ' da uyku yeme içme döngüsü değişti hemen vücut tepki verdi 67 .5 kg çıktım
Sonra tekrar eski düzene dönüp adet olunca şişlikler gidince 66 kg oldum
Tekrar oruca başladım 30 Nisan 'da 66.5 kg oldum
Ama yeni yeme içme saatlerine uyum sağladım
07 mayıs'ta adet şişliği olmasına rağmen yine 66.5 kg çıktım

Son düzenleme:
Benim oğlum 07.30-08.00 arası uyanıyor. Evi topla, oğlanı doyur saat oluyor 09.30. Ondan sonra boş oluyorum canım ben. Sporu da aradan çıkarıyorum. Akşama kaldı mı yapmam ben çünkü.
Bir de başkaları yapınca değil de vücudumu soktuğu şekli görünce ben iyice abandım spora. İnsan güçlü hissediyor kendini yaptıkça.

Amin canım cümlemizinkini
Ay bana da dua edin ya hayırlı bi kısmet çıksın gönlüme göre
Canım Allah hakkında hayırlı olanı versin

İş isteyene iş, eş isteyene eş, çocuk isteyene çocuk, dünyalık isteyene dünyalık ....
Kimin gönlünde ne dileği varsa onu hakkında hayırlı olacak şekilde versin

Kendi adıma çok güçlü bir iman ,af ,afiyet akıl, fikir ,sağlık, huzur ve Allah'ın rızasını istiyorum dünya ve ahirette Amin

asena87 sanirim alışkanlık çocuk olmadan önce aktif bir hayatım vardı çalışıyordum her şeyi yiyip kilo almıyordum çünkü yakıyordum.
Simdi yine aktif yaşantıma donmeye çalışıyorum. Sabah spor yapmak harika hissettiriyor. Güne daha zinde başlıyorum. Evde adımlama yapmak için güzel videolar var. 1 saatte 10 bin adım videoları. Vaktin varsa onlardan yapabilirsin. Bir tanesini bulup atayım. İnan bir saat çok degil

Iste sorun bu.ben usengecim o bos oluyorum dedigin zamanda yatarim ben
Halbuki benim asiri ihtiyacim var spora, zayiflasam da kol,popo,gobek sorunlu.

Aaa bir bakayim o videolara.
sıkılıyordum bos evde yurumekten

Amin inşallah, gönlümüzden geçen tüm dualar hayırlısıyla kabul olsun bu gece...

Aaa bir bakayim o videolara.
sıkılıyordum bos evde yurumekten
Aynen bos yurunmuyor ya bende illa bisiler izleyip yapacam tvden dizi aciyorum yada ne varsa artik tabletten video. Videonun sesini kisiyorum. Gozum orda aklim tvde bende yaparım yeni video varsa. Leslieden cok sikildim

Anaaa 2 kez adet mi gördün
Benim de cok siktir.
Cok iyi ama ya almamis olman bu sartlarda.
Cok basarili senin felsefe tarz hayat, ne dersen artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…