Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine hollywood diyeti mi yapacaksın?

esmerim sen yediklerini artirdin, sporunu da artirdim, ve sanki daha iyi sonuclar almaya basladin bile degil mi?

bence guzel menu.
ama sahurda ne diye kahve ictin ki
Evet alysim sporu bıraz arttırınca ıyı oldu. Ramazanın etkısı de var bence tabı aralıklı oruc yapmıs oluyorum ve sanırım bana yarıyormuş aralıklı oruc. Kız sahura kadar yatmıyorum ya cok canım cektı kahveyı özlüyorum napım.
Ama nasıl uyumusum varyaa saat 2 de yattım gece 12 de kalktım

Evet doğru ilk gün 100 ip atlayıp tıkanmıştım mesela
Şimdi 10000 yapabiliyorum ama 20000 için sanırım biraz daha vakite ihtiyacım var.Bacaklarımın içleri titriyor nasıl anlatsam o duyguyu bilemiyorum

Yine hollywood diyeti mi yapacaksın?
çalkantılı duygular içerisindeyim yine hollywood için hazırlık yaptım ama acaba yeşil çay detoksu ile mi başlasam yoksa direk yumurta orucu mu yapsam kararsızım şu wc işini çözeyim beynim çalışır belki karar veririm herhalde.

Yeşil çay ile wc sorunu çözülmez mi ?

Yeşil çay ile wc sorunu çözülmez mi ?
wc sorunum günlük çok şükür eskisi gibi tıkanıp kalmıyor meret. uykudan uyandıktan 2-3 saat içerisinde aktif oluyor sadece 13 gibi uyandım bekliyorum. birazdan aktif olur bende ne yapacağıma karar veririm. ama süper lezzetli çilek depoladım ve nektar çıkmış ondan aldım katkısız ilave meyve sularımda hazır. heba olmasınlar . ben hollywood ile başlayayım bence güzel gidiyor onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…