Evet alysim sporu bıraz arttırınca ıyı oldu. Ramazanın etkısı de var bence tabı aralıklı oruc yapmıs oluyorum ve sanırım bana yarıyormuş aralıklı oruc. Kız sahura kadar yatmıyorum ya cok canım cektı kahveyı özlüyorum napım.esmerim sen yediklerini artirdin, sporunu da artirdim, ve sanki daha iyi sonuclar almaya basladin bile degil mi?
bence guzel menu.
ama sahurda ne diye kahve ictin ki
Evet doğru ilk gün 100 ip atlayıp tıkanmıştım meselaolur mu hic,
yani 2 hafta once nasildin bilemiyorum ama ben takima katildigim haftadan onceki hafta mesela gunde 2 3 bin adim anca atiyorumdur tahminen, spor salonunu birakali da bir 3 5 ay olmustu korona sebebi ile kapaninca her yer.
E simdi bu bunyeye hadi 20 bin adim at dersem haksizlik etmis olmaz miyim,
yavas yavas olsun, saglikli olsun.
ilk 20 bin adimi gordugumde her tarafim agrimisti, simdi hafiften bir hissediyorum o kadar.
5750 henüzSporlar tamamdır şimdi kahve keyfi zamanı. Adımlar ne alemde kızlar ? Rekorlar gelir mi acaba bugün ?
çalkantılı duygular içerisindeyim yine hollywood için hazırlık yaptım ama acaba yeşil çay detoksu ile mi başlasam yoksa direk yumurta orucu mu yapsam kararsızım şu wc işini çözeyim beynim çalışır belki karar veririm herhalde.Yine hollywood diyeti mi yapacaksın?
Yeşil çay ile wc sorunu çözülmez mi ?çalkantılı duygular içerisindeyim yine hollywood için hazırlık yaptım ama acaba yeşil çay detoksu ile mi başlasam yoksa direk yumurta orucu mu yapsam kararsızım şu wc işini çözeyim beynim çalışır belki karar veririm herhalde.
wc sorunum günlük çok şükür eskisi gibi tıkanıp kalmıyor meret. uykudan uyandıktan 2-3 saat içerisinde aktif oluyor sadece 13 gibi uyandım bekliyorum. birazdan aktif olur bende ne yapacağıma karar veririm. ama süper lezzetli çilek depoladım ve nektar çıkmış ondan aldım katkısız ilave meyve sularımda hazır. heba olmasınlar . ben hollywood ile başlayayım bence güzel gidiyor onunla.Yeşil çay ile wc sorunu çözülmez mi ?
sevgili eşim ķac adim yapmayi dusunuyon
Evet canım
hadi ama bende 20.00 geçtim ha gayret sen bunu 30.00 yap
Hadi sen yaparsın Ben sana güveniyorumvay vay vay,
yok benden 30 cikmaz,
25 ciksin diye belki zorlayabilirim ama o bile zor.
kiz calisiyom ben ya bugun, isler beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?