Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

lalegul52 her gün spor yapılmaz bana göre.
Bu süreçten geçip hedefine ulaşmış biri olarak söyleyeyim. Önce kilo vermeye odaklandım baktım gidiyor kilolar sonra sıkılaşma için yürüyüş dışında ciddi spor yapmaya başladım. Ama vücudu dinlendirdim de. Challenge günlerimiz aslında bir nevi spor yapma günü. Challenge ertesi günü vücudu dinlenmeye almak gerek. Bu şekilde kasları dinlendirerek yola devam etmeli.
Yuruyus istisna bence her gün yapılabilir. Kimsenin bu konuda tek bir doğrusu yok açıkçası. Herkesin vücudu metabolizması farklı. O yüzden sana iyi geleni deneyip yanılarak bulacaksın zamanla.

Kaslar sis bence
Hedef ti ama tutturdum
Cuma 71.05
Pazartesi 70.50
Fark 450
Anladim simdi
-200 daha diyelim ,insallah amin
Ama sabitde kalsan guzel
Yumurta orucu derim ben CEYDOS .
Eksi cikman guzel
Cuma 59.7
Pzartesı 59.7
Cuma hedef 59.5
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR
Kalkinca mi tartildin hemen :))
Sabit cikman guzel
Cuma gunu hedefine ulasirsin
Arrietty_ sedulu H3RA_

Cuma 60.8
Pazartesi 60.8

Değişen birsey yok simdilik
Ama regl yaklaşıyor vücudum çok fena şiş
Sabit ciksan fena olmaz cuma .Arti cikartacak seylerden uzak dur. su 3 L icmeye calis
Sonunda tartildim
Cuma 85.3
Bugun 84.5
Cumaya hedef 84.3 yada korusam da olur bugünkü kilomu cok sevindim yani
Arrietty_ sedulu H3RA_ @aysunayy
Masallah Aysecigim
gümbür gümbür geliyorsun
Bence daha cok yeni oldugun icinde takimda yavas yavas yap. Spor gecmisin ne kadar var bilmiyorum
Challenge günleri spor yap,obur günlerde 10bin adim olsun hedefin
Pazar ve persembe dinlenme gunu yapabilirsin.

Sende aralıklı oruc degılde omad olmus bende sahur yapmıyorum. Ne yapsak hep omad mı beslensek
Benim ilk planım hep bu şekilde beslenmekti ama diyetisyenim müsade etmedi. Bende haftada bir iki gün omad kaçamağı yapıyorum.

Hep omad yapamam ya insan gün içinde istiyor bir şeyler yemeyi. Ama 18/6 düzeni oturtmaya çalışacağım

Sahur yok

İftar
Yoğurtlu corba
Taze fasulye
1 tam buğday ekmegi
Salata

İftardan 2 saat sonra Bi avuç yeşil erik
Yarim elma

5318 adim 159 p
20 dk dans 60 p

2 litre su

1 tam bugday ekmegi dedigin 1 dilim degil mi?
Eger öyle ise Menü güzel ama adim ve su az
Haslama et kucuk olmasaymis. Sebze bol ,saglikli yag da oyle ama protein az olmus
Su az yine
Adim ve jj sayisi guzel
Menü gayet dengeli
Su yine az
Adim da az

Kızlaaar, daha bı kere avakado denemıs çöpe atmıştım ama sadece çiğ yemeyı denemısyım.
bugun bı tane aldım bana oyle bı tatıf verın kı bu sefer çöpe gıtmesın
Yarım avokado, limon, zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi, 1 yk yoğurt blendırdan geçirip yaptığın herhangi bir salataya ekle canım.
Diyetisyenimin tarifi, yiyemiyorum demiştim bu tarifi verdi kesin seversin dedi. Bende bugün deneyeceğim akşam yemeğinde.

Menü güzel
Yenidünya guzel secim,karbonhidrat i düsük
Yediklerinin miktarini yazarsan daha iyi olur
Su ve sporlar cok guzel
Bezelye yemegi patateslimi ve ne kadar?
Salata eksik menude,cacik olsada
Spor ve su yine guzel
2 gün pilav hemde arka arkaya 2 kasikda olsa tercih edilmemeli
Meyve suyu ve patates yemegi olmasida kötü
Haftasonu menüsü sebep + ya

spor ve su guzel yine

Kızlaaar, daha bı kere avakado denemıs çöpe atmıştım ama sadece çiğ yemeyı denemısyım.
bugun bı tane aldım bana oyle bı tatıf verın kı bu sefer çöpe gıtmesın
2 ya da 3 kaşık süzme yoğurt ile avakadoyu minik minik doğrayıp sarımsaklı üzerine 2 ceviz süper oluyor

Sert kız ozellıkle sert sectım hataya bak
Kalkinca mi tartildin hemen :))
Sabit cikman guzel
Cuma gunu hedefine ulasirsin
Zaten 11:30 ta kalktım kuzum hemen tartıldım dun kalkar kalkmaz tartıldığımda daha az cıkmıstım ama bugun bı sıslık var olsun gecer
2 ya da 3 kaşık süzme yoğurt ile avakadoyu minik minik doğrayıp sarımsaklı üzerine 2 ceviz süper oluyor
Aha sarımsaklı yogurt la yenmeyen bısey varmı bunu denıyım ben

bunu nasıl tuketmek gerek kalorı acısı dan. Aksama yesıl salata ve tavuk sote var bunuda yemıyım demı cok olur

Bence ye :)
Saglikli yag ve tok tutuyor baya
Ye ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…