Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence de öyle ödem oluşmuş bende + gördüm bugün tartıda 2 gündür wc problemi ve 1.5 sb su içtikten sonra tartıldım ama bakalım Sporlar dan dolayı sanırım

Öyle mi diyosun ne bileyim ya vücudu şaşırtmak istiyorum bu hafta detoks yapmayayım dedim vücut açlığa alıştı sanırım kilo veirimşm azaldı aç kalmama rağmen bu seferde artı gelmekten korkuyorum bilmiyorum çok karıştı herşey olmadı bu hafta normal seyir devam edeyim bayramdan sonra yaparım bişeyler

valla ben ramazan orucu ile cesaret edemem acikcasi,
bir de kotu olsan orucuna yazik olur, risk alma bence.
ama belki sahursuz sekilde 24 saat lik versiyonunu yapabilirsin.
yine de durumuna gore karar ver.

bir de evet bazen senin menulerinde cok cok az gida namina bir sey oluyor,
bu orucu yapacaksan da o moddan cikman lazim,
bak ben oncesi ve ertesi gunu cok fazla kalori aliyorum,
elbette kalori acigi olusuyor ama en buyuk hedef aslinda orucun faydasindan yararlanmak,
kaloriyi cok dusurdugunde her zaman metabolizmayi yavaslatma tehliken var ne yaparsan yap.

senin gibi spor yapan birisi gunluk 1500 calori cok rahat alip yakabilir.

Ya arkadaşlar ben bir şey soracağım her gün bayağı spor yapıyorum bölgesel de çalışıyorum acaba biraz aramı Vermeliyim vücuda alışırsa belki hiç kilo vermez ya da her gün sadece yürüyüş mü yapayım sıkıntı olur mu
Spor nasıl bir tarz yapılırsa iyi olur
Arrietty_ H3RA_ sedulu Alys aysunayy
aysun Sen her gün bayağı spor yapıyorsun Hatta çeşitli yapıyorsun bana ne önerirsin Nasıl spora çalışmak doğru

Valla bayağı tehlikeli oldu haha tartıda epey fazla geliyorum şişkinlik var

canim herkesin taktigi farkli bu konuda,
herkesin dogrusu farkli.
doktorlar bile tek bir dogruda birlesemiyorlar.

o yuzden ben "benim yaptigim dogrudur" demeyeyim ama gercekten bu sekilde olmasi gerektigine inanarak soyle bir program yapiyorum.

ne yapiyorum:

challenge gunlerinde direk sporumu yapiyorum,
yeni hiit e basladim, ama oncesinde de guzel spor yapardim, en az 1 saat aktif olurdum diyeyim.
yani
pazartesi , carsamba ve cumartesi aktif spor gunum.
Bu gunlerde sunlari yapiyorum: dans, hiit, bolgesel, ip atlama, jj , kosu, power yoga... oncesinde agirlik da calisirdim, yeniden baslayacagim agirlikla calismaya.

diger gunler de dinlenme gunum.
Ama dinlenme gunlerimde de spor yapiyorum, sadece kaslarimi cok yormuyorum, nabzimi cok yukseltmiyorum.
Neler yapiyorum o gunlerde : yuruyus, yoga, bisiklet, paten, ...

gunluk on bin adim hedefliyorum, aktif gunlerimde 20 bin.

Merhaba canım tanışmadık biz değil mi? Sanırım izinden döndün ,Merve ben grubunuza yeni katıldım sayılır boll eksiler diliyorum şimdiden sevgiler

Merhaba canım :)
Ben uzun süreli izinden döneli 1 ay oldu ama hastalıklarla uğraşmaktan pek aktif olamadım.. Yeni toparlanıyorum, ben de takıma adapte olmaya çalışıyorum diyelim
Sen de hoşgeldin bu arada

Yaa bunları bilip de yapmamak benim en büyük yanlışım aslında o kadar çok şey araştırıp başladım ki evet sonuca az kaldı ama artık kavram karmaşası yaşamaya başladım kendi adıma ne yapsam nasıl yapsam daha çok versem uzamasa artık şu süreçte ve biran önce korumaya geçsem diye herşeyi deniyorum

ah canim hepimiz inan bana bu tuzaga dusuyoruz,

bak ben mezun olup geri geldim, hem de daha kilo almis sekilde.

o yuzden bu sefer biraz daha bilincli olmaya calisiyorum kendimce.

hepimiz verelim ve bir daha almayalim, en guzeli o, yoksa yavas gitsin inan bana problem etmemeliyiz.

bulgur yerıne proteın falan olsa ıyıymıs. Afıyet olsun adaşım. Bu arada memleket neresi

Kızlaaar, daha bı kere avakado denemıs çöpe atmıştım ama sadece çiğ yemeyı denemısyım.
bugun bı tane aldım bana oyle bı tatıf verın kı bu sefer çöpe gıtmesın
Kivami yerinde mi acaba
Sert ise sabun gibidir hala tadi
alismak icin limon suyu sIk uzerine. Cay kasigi ile ye :))

Ben bu yumurta salatasi yaptim. Icine avokado ekledim.Catal ile ezdim.Icine dereotu ve yesilsogan ekledim. Guzel oldu avokado tadi pek gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…