- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Bence de öyle ödem oluşmuş bende + gördüm bugün tartıda 2 gündür wc problemi ve 1.5 sb su içtikten sonra tartıldım amaHErkese günaydın
Cuma kilom: 59.6
Bugünkü kilom: 60.3
Fark: +700
Hedef:58.9:)
Tamamen ödemden + çıktım. İçtiğim suların karşılığı wcye gitmiyorum. Aşırı ödem tuttu reglden ötürü vücudum. Bunun sebebi de ramazan oldu bence. Gündüz su içmediğim için direk suyu tuttu vücudum. Haftasonu yemeklerimde ve sporumda sorun yok çünkü.
Arrietty_ sedulu H3RA_ @stitch
Tamam kaptanımCardio ya da bölgesel hareketler dksı 6 puan olarak düşünülebilir.
Çiğ olarak canım direkt yıka doğra salata mantığı. Basit ama salata olarak çeşit oluyor işte.
Öyle mi diyosun ne bileyim ya vücudu şaşırtmak istiyorum bu hafta detoks yapmayayım dedim vücut açlığa alıştı sanırım kilo veirimşm azaldı aç kalmama rağmen bu seferde artı gelmekten korkuyorum bilmiyorum çok karıştı herşey olmadı bu hafta normal seyir devam edeyim bayramdan sonra yaparım bişeylerAsi Matmazel canim ramazan orucu ile zorlanmaz misin, ben gun icinde sivi aliyorum,
magnezyum aliyorum, elma sirkesi, limonlu su, kahve cay derken aslinda bir sekilde vucudu kandiriyorum.
Sivi da almazken cok kotu olma.
Bence bu haftayi alisma haftasi gibi gor, sonra denersin.
Öyle mi diyosun ne bileyim ya vücudu şaşırtmak istiyorum bu hafta detoks yapmayayım dedim vücut açlığa alıştı sanırım kilo veirimşm azaldı aç kalmama rağmen bu seferde artı gelmekten korkuyorum bilmiyorum çok karıştı herşey olmadı bu hafta normal seyir devam edeyim bayramdan sonra yaparım bişeyler
Valla bayağı tehlikeli oldu haha tartıda epey fazla geliyorum şişkinlik varAralıklı oruç gibi olmuş bugün. Sanırım ramazandan sonra bende 18/6 besleneceğim.
Bu şekilde kilo verebildiğimi farkettim oruç vasıtasıyla.
Menün bugün daha güzel. Birde diğer topikte sadece menü paylaşıyoruz. Yorumlar ve tüm sohbet bu topikte olacak canım.
Bence gayet güzel bir gün olmuş.
Patates ve pilav aynı öğünde tehlikeli geldi gözüme.
Beytiyi yufka ilemi yaptın. Bir kez lavaş ile denemiştim bende çok lezzetli olmuştu. Ne kadar yedin yazmamışsın
12 den sonraki adımları yarın paylaşmalısın. Çünkü onlar yarın ki adımlarının içinde olacak. Aksi taktirde yarın ki paylaşımından 12 den sonraki adımları düşmen gerekecek. Bu şekilde takibi yapmak pek mümkün olmaz.
Sporlar tamamdır şimdi kahve keyfi zamanı. Adımlar ne alemde kızlar ? Rekorlar gelir mi acaba bugün ?
Ya arkadaşlar ben bir şey soracağım her gün bayağı spor yapıyorum bölgesel de çalışıyorum acaba biraz aramı Vermeliyim vücuda alışırsa belki hiç kilo vermez ya da her gün sadece yürüyüş mü yapayım sıkıntı olur mu
Spor nasıl bir tarz yapılırsa iyi olur
Arrietty_ H3RA_ sedulu Alys aysunayy
aysun Sen her gün bayağı spor yapıyorsun Hatta çeşitli yapıyorsun bana ne önerirsin Nasıl spora çalışmak doğru
Merhaba canım tanışmadık biz değil mi?Sanırım izinden döndün ,Merve ben grubunuza yeni katıldım sayılır boll eksiler diliyorum şimdiden sevgiler
Yaa bunları bilip de yapmamak benim en büyük yanlışım aslında o kadar çok şey araştırıp başladım ki evet sonuca az kaldı ama artık kavram karmaşası yaşamaya başladım kendi adıma ne yapsam nasıl yapsam daha çok versem uzamasa artık şu süreçte ve biran önce korumaya geçsem diye herşeyi deniyorumvalla ben ramazan orucu ile cesaret edemem acikcasi,
bir de kotu olsan orucuna yazik olur, risk alma bence.
ama belki sahursuz sekilde 24 saat lik versiyonunu yapabilirsin.
yine de durumuna gore karar ver.
bir de evet bazen senin menulerinde cok cok az gida namina bir sey oluyor,
bu orucu yapacaksan da o moddan cikman lazim,
bak ben oncesi ve ertesi gunu cok fazla kalori aliyorum,
elbette kalori acigi olusuyor ama en buyuk hedef aslinda orucun faydasindan yararlanmak,
kaloriyi cok dusurdugunde her zaman metabolizmayi yavaslatma tehliken var ne yaparsan yap.
senin gibi spor yapan birisi gunluk 1500 calori cok rahat alip yakabilir.
Yaa bunları bilip de yapmamak benim en büyük yanlışım aslında o kadar çok şey araştırıp başladım ki evet sonuca az kaldı ama artık kavram karmaşası yaşamaya başladım kendi adıma ne yapsam nasıl yapsam daha çok versem uzamasa artık şu süreçte ve biran önce korumaya geçsem diye herşeyi deniyorum
bulgur yerıne proteın falan olsa ıyıymıs. Afıyet olsun adaşım. Bu arada memleket neresiArrietty_ H3RA_ sedulu
Iyi aksamlar
Sahur
Iki Tm buğday tost arasına 2 dilim salam 1 tatlı kaşağı peynir
1 litreye yakın şu
Akşam
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
2 yeşil soğan
1 küçük taş yoğurt
2 litre su
Sporlar
10709 adim 310 puan
Lesli busstad 120 puan
100 ip atlama 33 puan
20 dakika bölgesel hareketler 120 puan
Toplam 583 puan
Sende aralıklı oruc degılde omad olmusSahur yok
İftar
1 kase tavuk suyuna çorba
1 kepçe nohut
4/5 dilim salatalık turşusu
1 kare pide
Sade kahve
Maden suyu
5.918 adım 177 p
30 dk tempolu yürüyüş 75 p
100 sguat 14 p
80 bölgesel 13 p
Toplam 279 p
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2845930
Kivami yerinde mi acabaKızlaaar, daha bı kere avakado denemıs çöpe atmıştım ama sadece çiğ yemeyı denemısyım.
bugun bı tane aldım bana oyle bı tatıf verın kı bu sefer çöpe gıtmesın
Kiz masallah ne guzel gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?