ikisinden de vazgeçemediğim için farklı bir yol izlemeye karar verdim. 2 gün meyve suyu detoksu 5 gün ortaya karışık yumurta ve ketojenik olsun dedim bakalım nasıl sonuç alacağım.
hiç tanışmadım kendisiyleSu guzelligin turkcesi nedir?
Yıyım o zman tarıf buldum onu yapacamBence ye :)
Saglikli yag ve tok tutuyor baya
Ye ye
Bune ki anlamadımSu guzelligin turkcesi nedir?
Ceydoşş senı gormek ne guzelhiç tanışmadım kendisiyle
Evet kaptanim 1 dilim ekmek1 tam bugday ekmegi dedigin 1 dilim degil mi?
Eger öyle ise Menü güzel ama adim ve su az
Haslama et kucuk olmasaymis. Sebze bol ,saglikli yag da oyle ama protein az olmus
Su az yine
Adim ve jj sayisi guzel
Menü gayet dengeli
Su yine az
Adim da az
Ya bende bilmiyorumYıyım o zman tarıf buldum onu yapacam
Bune ki anlamadım
Allah Allahhiç tanışmadım kendisiyle
2, 5 olsa bile iyiEvet kaptanim 1 dilim ekmek
Suyu cok icemiyorum iftar sonrasi daha fazla icmeye caliscam artik
Çok gevmiş olsun canımSelam..
Hep diyorum fazla ara vermeden takıma bakayım sonra sohbetleri kaçırıyorum ama oğlum fırsat vermiyor ki..
Ben mutfağın dolap kısmında temizlik yaparken oturduğumuz tarafı savaş alanına çevirmiştopla topla bitmiyor.. İdare edecek duruma getirdim evi, çamaşırları makineye attım, ufaklık da uyudu sonunda.. Başım çok kötü ağrıyor bugün, su az içiyorum kaç gündür, ondan sanırım.. Bugün limonlu içmeğe çalışacağım midem bulanmasın diye.. Azıcık yürüyüş yapayım dedim fırsatım varken ama uzanacağım sanırım, başım çok kötü..
Şansı bilmem de seni öpesim geldi yaBugun sebze bombasi yapiyorum, evdeki tum sebzeleri yemege donusturucem
Hepsini sarımsaklı yogurda bulayasim var
Wish me luck
Ay amin inşallah sabahtan beri geçmiş yapıyorum bayılacamhos geldin canim..bitmesin bir daha menu
Teşekkür ederim can eşim, iftardan sonra adımı artıracam inşallahAfiyet olsun canim menun iyi sporun az olmus. Bu gun afilli adinlar bekliyorum senden
haftanın 2 günü mutlaka detoks yapacağım öyle karar aldım. 5 gün özgür diyet düşünüyorum. protein ağırlıklı karbonhidratsız besleneceğim.Ceydoşş senı gormek ne guzeldetokslarla mı devam edeceksın
Ne degısık seyler yıyosunuzYa bende bilmiyorum
Pancar gibi ama degil
Komposto filan yapiyorlar veya recel
Birazcik su biraz seker ve limon ile Haslayip pure gibi oluyor. Ustune kaymak döküp yiyor dklilar tum yaz boyu
Cilek ile haslayinca cok guzel oluyor
Ama cileksiz deneyecegim Ilk defa. Ve stevia / hindistan Ceviz sekeri kullanacagim
En sevdıgım dıyet kafaya gore yapılan sebze et agırlıklı olduktan sonra bıseye baglı kalmaya gerek yok bencehaftanın 2 günü mutlaka detoks yapacağım öyle karar aldım. 5 gün özgür diyet düşünüyorum. protein ağırlıklı karbonhidratsız besleneceğim.
arkadaşım bahsetmişti ben yumurta peynir yediğimi söylediğimde sakın öyle yeme kilo veremezsin ben veremiyorum ikisi birlikte demişti. sende de aynı etki olmasın.Kızlar ben bısey keşfettım vucudumla ılgılı.
Yumurta bana yaramıyor ya sankı. Ben onu tukettıgım zamanlarda hep sabıt veya artıdayım. Evet yok tutuyor olabılır ama her besın her vucuda gıre degılmı acaba.
Sen dancasini söyle biz uydururuz bir şeyAllah Allah
Olamaz, cok guzel birsey. Ama turkcesini bulamadim
Olabilir canım. Kan grubuna göre beslenme metodu da var. Bir araştır istersen.Kızlar ben bısey keşfettım vucudumla ılgılı.
Yumurta bana yaramıyor ya sankı. Ben onu tukettıgım zamanlarda hep sabıt veya artıdayım. Evet yok tutuyor olabılır ama her besın her vucuda gıre degılmı acaba.
Bu ney mis acep valla merak ettim kaptanimSu guzelligin turkcesi nedir?
Vallahı olabılır. Yanı genel olarak yumurta tuketmek vermemı engellıyo. Dun kahvaltı yaptım ıftarda 2 haslanmıs yumurta yedım bugun artıdayım oncedende aylarca yerımde saydım hepsı yumurtadan olmasınarkadaşım bahsetmişti ben yumurta peynir yediğimi söylediğimde sakın öyle yeme kilo veremezsin ben veremiyorum ikisi birlikte demişti. sende de aynı etki olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?