Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yumurta orucu derim ben CEYDOS .
Eksi cikman guzel
ikisinden de vazgeçemediğim için farklı bir yol izlemeye karar verdim. 2 gün meyve suyu detoksu 5 gün ortaya karışık yumurta ve ketojenik olsun dedim bakalım nasıl sonuç alacağım.
çok korktum ama basküle çıkarken dün gecenin bir yarısı yarım pide gömdüm resmen üstelik 3 mm dilimlenmiş tereyağı ile tamamen kapladım içine de yazamayacağım miktarda nutella boca ettim.(çorba kaşığı ile)

Evet kaptanim 1 dilim ekmek
Suyu cok icemiyorum iftar sonrasi daha fazla icmeye caliscam artik

Yıyım o zman tarıf buldum onu yapacam

Bune ki anlamadım
Ya bende bilmiyorum
Pancar gibi ama degil
Komposto filan yapiyorlar veya recel

Birazcik su biraz seker ve limon ile Haslayip pure gibi oluyor. Ustune kaymak döküp yiyor dklilar tum yaz boyu
Cilek ile haslayinca cok guzel oluyor
Ama cileksiz deneyecegim Ilk defa. Ve stevia / hindistan Ceviz sekeri kullanacagim

Çok gevmiş olsun canım
Bugun sebze bombasi yapiyorum, evdeki tum sebzeleri yemege donusturucem

Hepsini sarımsaklı yogurda bulayasim var

Wish me luck
Şansı bilmem de seni öpesim geldi ya
hos geldin canim..bitmesin bir daha menu
Ay amin inşallah sabahtan beri geçmiş yapıyorum bayılacam
Afiyet olsun canim menun iyi sporun az olmus. Bu gun afilli adinlar bekliyorum senden
Teşekkür ederim can eşim, iftardan sonra adımı artıracam inşallah
Sen neler yaptın bakim

Ne degısık seyler yıyosunuz
haftanın 2 günü mutlaka detoks yapacağım öyle karar aldım. 5 gün özgür diyet düşünüyorum. protein ağırlıklı karbonhidratsız besleneceğim.
En sevdıgım dıyet kafaya gore yapılan sebze et agırlıklı olduktan sonra bıseye baglı kalmaya gerek yok bence

arkadaşım bahsetmişti ben yumurta peynir yediğimi söylediğimde sakın öyle yeme kilo veremezsin ben veremiyorum ikisi birlikte demişti. sende de aynı etki olmasın.

Olabilir canım. Kan grubuna göre beslenme metodu da var. Bir araştır istersen.

arkadaşım bahsetmişti ben yumurta peynir yediğimi söylediğimde sakın öyle yeme kilo veremezsin ben veremiyorum ikisi birlikte demişti. sende de aynı etki olmasın.
Vallahı olabılır. Yanı genel olarak yumurta tuketmek vermemı engellıyo. Dun kahvaltı yaptım ıftarda 2 haslanmıs yumurta yedım bugun artıdayım oncedende aylarca yerımde saydım hepsı yumurtadan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…