Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Arrietty_ dün senden imrendim crossfit tarzı çalıştım şimdi.
Bacakları çalıştırdım yine ramazanda iyi kötü ama karın kaslarım hamlamış. Ağırlıkla savurarak kalkma mekik yaptım. 50 yi geçemedim. Her bölgesel hareket arası merdiven koştum
Hoca ben ağlandıkça demiştide inanmamıştım, özleyeceksin yapmak isteyeceksin diye.

Iste boyle manyak birsey
Bugun gitmedim ama nasil uzgunum
Yaparken agliyor insan ama yapmayinca hasret cekiyor resmen.
Ya biz hep bacak ve kol mu calistik anlamadim.
Baska biryerim agrimiyor. Komple toto ve bacaklarimin her bir kasini hissediyorum

Bakayim ne yedin ictin 3 gün :)
Ama oyle buyuk bir arti degil
Yok yok sonrasında tartıldım yine daha az çıktı cuma gününden 60 gr fazla geldi ama patates yemeği ve pilav sonrasında içtiğim meyve suyu sıkıntısı bu

Abla sende tarif boldur
Dun aksam dan haslanmis Brokoli var
Onu salata yapayim diyorum ama hicbir fikrim yok
Varmi guzel bir onerin
Ben brokoliyi haşlayıp soğuttuktan sonra bol limonlu ve az zeytinyağlı şekilde yemeği seviyorum
Özellikle de balık yanında nefis bir salata oluyor

Kızlar bişey soracam
Bu akıllı bileklik geldi ayarlarını yaptım başladım kullanmaya, ama tlf durduğu yerde daha fazla adım sayıyor bileklikten
Anlamadım gitti... nasıl oluyor acaba ?
Bileklik kol bacak koordinasyonlu çalışıyor. Yani ufak ufak adımları adım görmüyor kol ve bacak efor sarf etmeli diyor.

Google amca diyorki turkce adi ravent

Iste boyle manyak birsey
Bugun gitmedim ama nasil uzgunum
Yaparken agliyor insan ama yapmayinca hasret cekiyor resmen.
Ya biz hep bacak ve kol mu calistik anlamadim.
Baska biryerim agrimiyor. Komple toto ve bacaklarimin her bir kasini hissediyorum
Diğer kasların zaten güçlenmiştirde o yüzdendir. Ben dersler yeniden başlamadan nefesimi açacak koşular yapacaktım sözde. Ramazan taşınma derken kaldı.
Hoca ramazandan sonra nefesini açmak için birlikte koşarız demişti. Canıma okur kesin tırsıyorum.

Kızlar bişey soracam
Bu akıllı bileklik geldi ayarlarını yaptım başladım kullanmaya, ama tlf durduğu yerde daha fazla adım sayıyor bileklikten
Anlamadım gitti... nasıl oluyor acaba ?
Asker yürüyüşü tarzında yap diğer türlü benimkileride tam saymıyordu.

İyi akşamlar kızlar..
Napıyorsunuz?
1 kupa limonlu çay içtim yemekten sonra kesmedi sanki, birini daha içip başımı toparlarım sanki
Saat 18.00 de yemek yedim
Şimdi 10 tane yaban mersini ve 1/2 çay kaşığı keten tohumu yedim
500 ml suyu da yanıma aldım yavaş yavaş bitiririm nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…