Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben brokoliyi haşlayıp soğuttuktan sonra bol limonlu ve az zeytinyağlı şekilde yemeği seviyorum
Özellikle de balık yanında nefis bir salata oluyor
Ben limonlu, zeytinyağlı sosun içine bol sarımsakta rendelerim. Ertesi gün daha bir lezzetlenir

Fanta disinda her sey gayet guzel.

O spora fanta bile dayanmamistir zaten

canım eşim açlıktan oleceksin

Yarin acisini cikaririm.
Midem yapisti bugun artik aksama dogru

Bir de gun icinde cok ypgundum, adimi bitirmek icin aksam yürüyüş yaptim, iyice pilim bitti.
Daha bakalim sabah yine hiit yapmaya niyetliyim kahvalti oncesi. Uykuda enerji depolasam bari

Ya o geri geri yurumeyi oneriyorlar baya.
Hani beyni sasirtiyormus, akli calistiriyormus falan.
Daha zeki misiniz acaba
İlk kez duydum, ben adımsayarın gıcıklığı yüzünden bu yöntemi keşfetmiştim.
Gece geç uyumamıda zekaya yoruyorlar, olabiler mi dersin

Tesekkur ederim kaptanim . Sabit kalmışım inşallah duz 70.00 i görebilirim

Ben limonlu, zeytinyağlı sosun içine bol sarımsakta rendelerim. Ertesi gün daha bir lezzetlenir
Hah buna bayılıyorum bende zeytinyağlı limonlu sarımsak li sos hazırlıyorum bide içine karnabahar ve havuç da koyuyorum olunca harika bi tat

10 mayıs 1. gün
tüm gün 1 lt meyve suyu püreli (1,5 kg çilek + 3 nektarin + detoks meyve suyu + 1 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı + 250 ml su)
su : 2500 ml
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Yavru senin menüleri yorumlayamıyorum ben. Ama gözümü de korkutuyor diyet şeklin.
Afiyet olsun iftar menüsüne ekmek yerine sebze ekleseydin keşke. Bu haliyle de göz korkutacak tarzda değil ama sebzeyle daha dengeli olurdu.
Sahur: kahve 1 hurma (öncesinde cerez)

iftar: tavuk sote bır tabak, salata, cacık 1 dılım ekmek,1 dılım tahın helvası

Adım 610 puan
Arrietty_ @sedulu @KumraL_KrakeR

Yoğurt çorbasını pirinçlemi yapıyorsunuz. Terbiyesinde de un oluyor ya genelde, ağır bir çorba gibi geliyor bana.
Sporların çok güzel. Ben chloeya 10/15 dk zor dayandım. Yeni başladığın halde 48 dk dayanabilmen süper. Buraya gelmedende spor yapıyormuydun
eksi kalori ile kapatmışsın günü yine

Bazen pirinç bazen bulgur kullaniyorum canim. Evet agur biraz o yuzden genelde oglen tek basina tuketiyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…