Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol canım..

Vallahı olabılır. Yanı genel olarak yumurta tuketmek vermemı engellıyo. Dun kahvaltı yaptım ıftarda 2 haslanmıs yumurta yedım bugun artıdayım oncedende aylarca yerımde saydım hepsı yumurtadan olmasın

Yumurta bana da ağır geliyor gibi hissediyorum.. Beni de kilo açısından etkiliyor ola bilir.. Ramazan sonrası denemem lazım..

Sahur: kahve 1 hurma (öncesinde cerez)

iftar: tavuk sote bır tabak, salata, cacık 1 dılım ekmek,1 dılım tahın helvası

Adım 610 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR

Helva dışında beğendim..
Suyu yazmamışsın..

Afıyet olsun canım. Iftar az olmus bence

Sağol canım.. Yiyemiyorum pek..

Afiyet olsun..

Akşam sadece çorba yeterliydi..
Ne kadar yedin makarnayı onu da yaz ama

Açlık günlerine hayranım, bilekliğini ayrıca beğeniyorum :)

bu iftara nasıl dayandin

Mecburi biraz :))

Bazen pirinç bazen bulgur kullaniyorum canim. Evet agur biraz o yuzden genelde oglen tek basina tuketiyorum genelde
Benim annemden öğrendiğim farklı bir şekli var. Pirinç yada bulgur kullanmadan yarım kg yoğurtla terbiye hazırlayıp kaynar suyun içine salar. Tereyağında nane kavurup onuda koyar içine. Kıvamlı, çok lezzetli ve daha hafif olur. Hatta ben yoğurdun içine çok az belli belirsiz sarımsakta rendelerim.

Haklısın canım, sebzelerin de tadı tuhaflaştı, yiyemez oldum, domates yiyebiliyorum onu da bu kadar az yemekle yemek istemedim..

Kaynar suda kesilmiyormu canim. Merak ettim

Bende içine sarımsak koyuyorum yogurt çorbasına şehriye ile yaparım az sehriyeli herseye sarımsak nasıl yakışıyor ama demi

Bende içine sarımsak koyuyorum yogurt çorbasına şehriye ile yaparım az sehriyeli herseye sarımsak nasıl yakışıyor ama demi
Aynen biz çok tüketiriz. Ben her sene Kastamonu’dan getirtirim 10 kg sarımsak. Yarısını etrafıma dağıtır kalanını tüm kış yeriz. Neredeyse her yemeğe doğrarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…