Allah sabrınızı artırsın inşallahbende özledim valla. eşim nasıl olsun dün buruktu biraz anneler günü malum ama olması gerekenin olduğunu kabullenmiş halde.
yok yok sen sıkma canını yenen bişey yok zaten nesini yorumlayacaksın ki.Yavru senin menüleri yorumlayamıyorum ben. Ama gözümü de korkutuyor diyet şeklin.
Çok gevmiş olsun canım
Şansı bilmem de seni öpesim geldi ya
Ay amin inşallah sabahtan beri geçmiş yapıyorum bayılacam
Teşekkür ederim can eşim, iftardan sonra adımı artıracam inşallah
Sen neler yaptın bakim
Vallahı olabılır. Yanı genel olarak yumurta tuketmek vermemı engellıyo. Dun kahvaltı yaptım ıftarda 2 haslanmıs yumurta yedım bugun artıdayım oncedende aylarca yerımde saydım hepsı yumurtadan olmasın
Sahur: kahve 1 hurma (öncesinde cerez)
iftar: tavuk sote bır tabak, salata, cacık 1 dılım ekmek,1 dılım tahın helvası
Adım 610 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR
Afıyet olsun canım. Iftar az olmus bence
Arrietty_ sedulu H3RA_ @aedenli
Sabah yarim simit 1 dilum süzme peynir dometes salatalik biber
öğle 1 kase yogurt corbasi
Ara 1 avuc kuruyemis
Aksam 150 gram et doner ve salata 1 bardak ayran
2.5 litre su
16 bin adim 960 puan
10 dk chole 100 puan
Aslinda bugun yapmicaktim dun yaptim diye ama anneme geldim. Yarin burada temizlik falan yapicam spor yapamam
Toplam 1060 puan
bugünkü menum
sabah
2 tane haşlanmış yumurta
salatalık domates
1 dilim ekmek
ilkindi
3 çatal omlet
salata
melocan sebze
4 tane kofte
2 dilim ekmek
ara
salata
türk kahvesi
akşam
mantar corbasi
makarna
salata
2 yudum fanta
hepsini içmemek için zor dayandım
3 litre su
spor
chloe 48 dk 480 puan
25 000 adim 2 katı 50000 ediyor
1500 puan
tempolu yuruyus
3 saat 450 puan
yavaş yürüyüş 26 dk 26 puan
koşu 16 puan 96 dk
april han 8 dk 48 puan
toplam 2600 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ Alys
Arrietty_ sedulu H3RA_ lalegul52
Kizlar sivi beslendim.
Kahve, cay, elma sirkeli su, detoks kurum falan derken aksami yaptim.
120 dak yuruyus 120p
15 dak yoga 30p
20bin adim 1200p
Toplam 1350 puan
Eki Görüntüle 2846593
bu iftara nasıl dayandin
Iyi akşamlar kızlar bugün menum
Sahur Hindistan cevizli yulaf lapasi
Iftar 1 kase sebze çorbası 5 kaşık etli turlu ve salata
Ara 1 küçük armut
Su 3 lt
Sporlarim
15000 adım 900 puan
8 dk kol videosu 48 puan
20 dk dans 60 puan
30 dk leslie bosted 120 puan
Toplam 1128 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_ @aysunayy esim hala adımliyo musun ben bugün kendimi aştım valla senin için oruclu oruclu yaptım çoğunu
bende özledim valla. eşim nasıl olsun dün buruktu biraz anneler günü malum ama olması gerekenin olduğunu kabullenmiş halde.
Benim annemden öğrendiğim farklı bir şekli var. Pirinç yada bulgur kullanmadan yarım kg yoğurtla terbiye hazırlayıp kaynar suyun içine salar. Tereyağında nane kavurup onuda koyar içine. Kıvamlı, çok lezzetli ve daha hafif olur. Hatta ben yoğurdun içine çok az belli belirsiz sarımsakta rendelerim.Bazen pirinç bazen bulgur kullaniyorum canim. Evet agur biraz o yuzden genelde oglen tek basina tuketiyorum genelde
Yavru senin menüleri yorumlayamıyorum ben. Ama gözümü de korkutuyor diyet şeklin.
Afiyet olsun iftar menüsüne ekmek yerine sebze ekleseydin keşke. Bu haliyle de göz korkutacak tarzda değil ama sebzeyle daha dengeli olurdu.
Yoğurt çorbasını pirinçlemi yapıyorsunuz. Terbiyesinde de un oluyor ya genelde, ağır bir çorba gibi geliyor bana.
Sporların çok güzel. Ben chloeya 10/15 dk zor dayandım. Yeni başladığın halde 48 dk dayanabilmen süper. Buraya gelmedende spor yapıyormuydun
eksi kalori ile kapatmışsın günü yine
Kaynar suda kesilmiyormu canim. Merak ettimBenim annemden öğrendiğim farklı bir şekli var. Pirinç yada bulgur kullanmadan yarım kg yoğurtla terbiye hazırlayıp kaynar suyun içine salar. Tereyağında nane kavurup onuda koyar içine. Kıvamlı, çok lezzetli ve daha hafif olur. Hatta ben yoğurdun içine çok az belli belirsiz sarımsakta rendelerim.
Bende içine sarımsak koyuyorum yogurt çorbasına şehriye ile yaparım az sehriyeli herseye sarımsak nasıl yakışıyor ama demiBenim annemden öğrendiğim farklı bir şekli var. Pirinç yada bulgur kullanmadan yarım kg yoğurtla terbiye hazırlayıp kaynar suyun içine salar. Tereyağında nane kavurup onuda koyar içine. Kıvamlı, çok lezzetli ve daha hafif olur. Hatta ben yoğurdun içine çok az belli belirsiz sarımsakta rendelerim.
Zorlama kendini zaten hastasın kuzu yapabildigin kadar yap8000 adımda kaldım ben, açlıkla yürümek bile zor geliyor
Yok kaynayan sudan 1/2 kepçe alıp terbiye sosunun içine koyuyorsun. Karıştırıp sonra yavaş yavaş karıştırarak salıyorsun. Ben tüm terbiyeleri bu şekilde yaparım hiç kesildiğini olmadı.Kaynar suda kesilmiyormu canim. Merak ettim
Aynen biz çok tüketiriz. Ben her sene Kastamonu’dan getirtirim 10 kg sarımsak. Yarısını etrafıma dağıtır kalanını tüm kış yeriz. Neredeyse her yemeğe doğrarım.Bende içine sarımsak koyuyorum yogurt çorbasına şehriye ile yaparım az sehriyeli herseye sarımsak nasıl yakışıyor ama demi
Ay ne dikkatsizimlalegul52 adim görselin eksik kalmış eklemeyi unutma da adımlar yanmasın
Senin adım bile atmayacam dedigin en az 15000 adim ahahaSelam kızlar
Ben çok yoruldum 2-3 gündür spordan. Yarın adım bile atmıcam ya.
Selam kızlar
Ben çok yoruldum 2-3 gündür spordan. Yarın adım bile atmıcam ya.
Yok valla atmam ya. Yemin ederim ağrımadık kasım yok. Bacaklarım tutmuyor.Senin adım bile atmayacam dedigin en az 15000 adim ahaha
Ee o kadar spora normal helal olsun amaYok valla atmam ya. Yemin ederim ağrımadık kasım yok. Bacaklarım tutmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?