Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vay vay allah şifa versin canım dikkat edelim tabi bugün zorladım kendimi ama bi heves geldi ne bilim ortam çok güzel herkes birbirini teşvik ediyor motive etmesi gerçekten mükemmel inşallah herkes istediği yolun sonuna gelir amin allahım 55 leri göster ya rab

Gösterir kuzu böyle devam et gerisi kendi geliyor zaten

Sorry kaptanlarım, diğer arkadaşları uyarırken ben yanlış topiğe yapmışım yorumları.
İlk başta alıntılarım çıkmadı bir karışıklık oldu, o arada dalgınlığıma gelmiş

Kaptanlarim Arrietty_ sedulu H3RA_ az once farkettimki dun adim resmi atmamisim. Kusura bakmayin. Ya sizi etkilemeyi unutuyom yada baska biseyBugunku resimde 9-5 te yaziyo zaten
Bana yarin yine belcika yolu gozuktu yine
Adimlarima dikkat edecem. Kol challenge hala devam. Her firsatta wallsit yapiyorum rekorum 30 saniye oldu

46 dk Leslie 3 mil 184 p

Toplam: 2244 p olacak

sedulu
esim yine supersin, hem menu hem sporlar, hem su harika

Gunaydin canim
Kucuk cocuklu olunca normal. Bende hep cocuklar ile uyuya kalirdim.
Bahar alerjisi cok kotu birsey. Her cesit ota alerjisi olan biri olarak anliyorum halinden

Çok az değil mi? Enerjisiz kalabilirsin.
Sahur: kahve 1 hurma (öncesinde cerez)

iftar: tavuk sote bır tabak, salata, cacık 1 dılım ekmek,1 dılım tahın helvası

Adım 610 puan
Arrietty_ sedulu @KumraL_KrakeR
Sanki sahur kahvalti şeklinde olsa, senin için daha iyi olur, cok az kalori alıyorsun, ama iyi dayanıyorsun.
Bu menü tam benlik, cok guzel, afiyet olsun
Sporlar şahane melocan dediğin dikenucu değil mi? Cok severim, hatta dolapta vardı, çıkarayım.
Challenge günü herkes sporda coşmuş

Gunaydin canim
Kucuk cocuklu olunca normal. Bende hep cocuklar ile uyuya kalirdim.
Bahar alerjisi cok kotu birsey. Her cesit ota alerjisi olan biri olarak anliyorum halinden
Evet canim, baharla enerjim düştü. Çok önceden test yaptırmıştım, çimene ve çoğu polene alerjim var. Çiçeklerden de yasemin beni neredeyse bayıltıyor. Koku reseptörlerim etkilenmesin diye spreyi bırakmıştım, ama bugun tekrar başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…