Bende normal burun spreyi kullaniyorum cok kotu isem. Onun disinda hap ama gel gör ki pek fayda etmiyorEvet canim, baharla enerjim düştü. Çok önceden test yaptırmıştım, çimene ve çoğu polene alerjim var. Çiçeklerden de yasemin beni neredeyse bayıltıyor. Koku reseptörlerim etkilenmesin diye spreyi bırakmıştım, ama bugun tekrar başlayacağım.
Şu an Türkiye'nin kuzey batısındaki ormanlarda bolca var, aslında sarmaşık dikeninin yumuşak ucu, çiğ de yenilebilir. Tadını biraz ekşimsi.Bende normal burun spreyi kullaniyorum cok kotu isem. Onun disinda hap ama gel gör ki pek fayda etmiyor
Melocan filan, ne degisik otlar :)
Tadi nasil?
Kaptanım valla şu an vücudum sıkı bayağı. Beğeniyorum yani ayıptır söylemesi, toplanmaz dediğim yerlerim bile toplandı. İç bacak, kollar, basen, bacaklar hepsi bayağı sıkılaştı. Tabii bunlar kendi standartlarıma göre. Bir chloe fiziği de yok hani.Sorry kaptanlarım, diğer arkadaşları uyarırken ben yanlış topiğe yapmışım yorumları.
İlk başta alıntılarım çıkmadı bir karışıklık oldu, o arada dalgınlığıma gelmiş
Günaydınnnnnnnnnnnn kızlar
Arrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Çok iyiyim tatlım yaklaşık 10 saatlik uykunun ardından bomba gibiyimGünaydın ablacım nasılsın?
Başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesinArrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Başınız sağolsun canım Allah rahmet ve merhamet eylesinArrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Yaa cok geçmiş olsun canim çocukların hastalanmasi da ayrı zor oluyor ya ben böyle durumlar da sadece çorba ısırıyorum yemek istemezse zorlamiyorum ne yerse o karGünaydın kızlar..
Biz yine rahatsız uyandık bu sabaha da.. Oğlum uyandığından beri kusuyor, yeni uyudu sayılır, haliyle sabah sabah bende de mide bırakmadı, zor tutuyorum kendimi
Ne yedire bilirim ona bu durumda?
Acemi anne olunca böyle demek ki, hiçbirşey bildiğim yok
Basiniz sagolsun canim. Mekani cennet olsunArrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Çıldırmış gibiydi zor durdu. Agri kesici icirdim biraz sakinledi.
Çok az değil mi? Enerjisiz kalabilirsin.
Sanki sahur kahvalti şeklinde olsa, senin için daha iyi olur, cok az kalori alıyorsun, ama iyi dayanıyorsun.
Bu menü tam benlik, cok guzel, afiyet olsun
Sporlar şahanemelocan dediğin dikenucu değil mi? Cok severim, hatta dolapta vardı, çıkarayım.
Challenge günü herkes sporda coşmuş
Evet canim, baharla enerjim düştü. Çok önceden test yaptırmıştım, çimene ve çoğu polene alerjim var. Çiçeklerden de yasemin beni neredeyse bayıltıyor. Koku reseptörlerim etkilenmesin diye spreyi bırakmıştım, ama bugun tekrar başlayacağım.
Nane kaynat içine birkaç damla limon sıkGünaydın kızlar..
Biz yine rahatsız uyandık bu sabaha da.. Oğlum uyandığından beri kusuyor, yeni uyudu sayılır, haliyle sabah sabah bende de mide bırakmadı, zor tutuyorum kendimi
Gecmis olsun kuzucugaGünaydın kızlar..
Yaa cok geçmiş olsun canim çocukların hastalanmasi da ayrı zor oluyor ya ben böyle durumlar da sadece çorba ısırıyorum yemek istemezse zorlamiyorum ne yerse o kar
Patates haşlaması peynir nane limon bununla kahvaltı yaptır yanına ekmekÇok sağol canım..
Gayet iyiydi yine ne oldu anlamadım..
Yemek konusunda zaten zorlanacak durumda değil, sadece ne yedirsem de midesini bulandırmaz diye düşüyorum..
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.Arrietty_ kaptanım bir kaç gün müsaade istiyorum, dedemin vefat haberini aldık dün akşam.. kendimi toparlayınca dönerim..
Nane kaynat içine birkaç damla limon sık
Safrayı dağıtır
Su içirme daha çok safra ve bulantı yapar
Su yerine yerine ılık nane limon içir
Ishal de eşlik ediyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?