Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende normal burun spreyi kullaniyorum cok kotu isem. Onun disinda hap ama gel gör ki pek fayda etmiyor

Melocan filan, ne degisik otlar :)
Tadi nasil?

Bende normal burun spreyi kullaniyorum cok kotu isem. Onun disinda hap ama gel gör ki pek fayda etmiyor

Melocan filan, ne degisik otlar :)
Tadi nasil?
Şu an Türkiye'nin kuzey batısındaki ormanlarda bolca var, aslında sarmaşık dikeninin yumuşak ucu, çiğ de yenilebilir. Tadını biraz ekşimsi.

Günaydınlar herkese
Akşama iftara misafirlerim var. Ama ben yemek yapmıyorum nE kadar güzel değil mi?

Cuma’ya kadar adımdan başka bir şey yapmayacağım. Yarın dip temizlik yapacağım çünkü. Perşembe de dinlenirim artık.
Kaptanım valla şu an vücudum sıkı bayağı. Beğeniyorum yani ayıptır söylemesi, toplanmaz dediğim yerlerim bile toplandı. İç bacak, kollar, basen, bacaklar hepsi bayağı sıkılaştı. Tabii bunlar kendi standartlarıma göre. Bir chloe fiziği de yok hani.

Günaydın kızlar..
Biz yine rahatsız uyandık bu sabaha da.. Oğlum uyandığından beri kusuyor, yeni uyudu sayılır, haliyle sabah sabah bende de mide bırakmadı, zor tutuyorum kendimi
Ne yedire bilirim ona bu durumda?
Acemi anne olunca böyle demek ki, hiçbirşey bildiğim yok

Yaa cok geçmiş olsun canim çocukların hastalanmasi da ayrı zor oluyor ya ben böyle durumlar da sadece çorba ısırıyorum yemek istemezse zorlamiyorum ne yerse o kar

Çıldırmış gibiydi zor durdu. Agri kesici icirdim biraz sakinledi.

Off.. Bir sorunu mu var yoksa zaten böyle bir çocuk mu?

İyiyim canım, alıştım böyle yemeğe.. Ramazan bitiyor zaten, az az yemeğe çalışacağım gün içinde..

Geçmiş olsun canım..
Alerjiden bıkmış usanmış biri olarak iyi anlıyorum seni.. Benimki farklı ama.
Bayılacak kadar alerji olmasını ilk kez duydum ama, ne berbat birşey bu..

Nane kaynat içine birkaç damla limon sık
Safrayı dağıtır
Su içirme daha çok safra ve bulantı yapar
Su yerine yerine ılık nane limon içir
Ishal de eşlik ediyor mu ?

Gecmis olsun kuzucuga
Yemekden cok bol sivi
Ne Yemek isterse onu ver.
Bizim doktorlar su, meyve suyu ve patlamis misir, cips derler.
Cok sacma belki ama vucud tuzsuz kalmasin diye.

Yaa cok geçmiş olsun canim çocukların hastalanmasi da ayrı zor oluyor ya ben böyle durumlar da sadece çorba ısırıyorum yemek istemezse zorlamiyorum ne yerse o kar

Çok sağol canım..
Gayet iyiydi yine ne oldu anlamadım..
Yemek konusunda zaten zorlanacak durumda değil, sadece ne yedirsem de midesini bulandırmaz diye düşüyorum..

Çok sağol canım..
Gayet iyiydi yine ne oldu anlamadım..
Yemek konusunda zaten zorlanacak durumda değil, sadece ne yedirsem de midesini bulandırmaz diye düşüyorum..
Patates haşlaması peynir nane limon bununla kahvaltı yaptır yanına ekmek

Aralarda çubuk kraker yedir

Nane kaynat içine birkaç damla limon sık
Safrayı dağıtır
Su içirme daha çok safra ve bulantı yapar
Su yerine yerine ılık nane limon içir
Ishal de eşlik ediyor mu ?

Sağol ablacım.. Hemen kaynatırım naneyi..
Yok ishal yok şimdilik, zaten yeni durdu ishali de, kaç gündür vardı, doktora götürdüm en son.. Kusma bugün başladı ama, umarım tek seferlik birşeydir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…