Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol ablacım.. Hemen kaynatırım naneyi..
Yok ishal yok şimdilik, zaten yeni durdu ishali de, kaç gündür vardı, doktora götürdüm en son.. Kusma bugün başladı ama, umarım tek seferlik birşeydir..
Geçmiş olsun acaba neden oldu ki mevsim geçişi bu sıra fena bi sıcak bi soğuk etkilemiş olabilir mi ?

Sağol ablacım.. Hemen kaynatırım naneyi..
Yok ishal yok şimdilik, zaten yeni durdu ishali de, kaç gündür vardı, doktora götürdüm en son.. Kusma bugün başladı ama, umarım tek seferlik birşeydir..
Sen dediklerimi yap
Benim oğlanlara ben bunları yapardım anneanne tavsiyesi ile hiç doktora gerek kalmazdı

Mide suyunu tutması için arada kraker ya da yumuşak ekmek yedir

Kaç yaşında minik?

Su istedikçe ya da istemese de nane limon şekerli şekilde içir
Şifa olsun canım

Pirinç çorbası da yap öğlen yedir

Çok iyiyim tatlım yaklaşık 10 saatlik uykunun ardından bomba gibiyim

Sen nasılsın?

Ben de uykusuzluktan bayılacak gibiyim
Gece geç yattım zaten, oğlum uyumuyordu.. Arada sahur, sonra tekrar yat, biraz uyumuştum ki, oğlumun sesine tekrar kalktım, gözlerim yarım açık yazıyotum şu an :))

Gecmis olsun kuzucuga
Yemekden cok bol sivi
Ne Yemek isterse onu ver.
Bizim doktorlar su, meyve suyu ve patlamis misir, cips derler.
Cok sacma belki ama vucud tuzsuz kalmasin diye.

Sağol canım..
Saydıklarını benim canım çekti :))

Patates haşlaması peynir nane limon bununla kahvaltı yaptır yanına ekmek

Aralarda çubuk kraker yedir

Tamam ablacım.. Kalkıp hazırlayayım uyanmadan..

Tamam ablacım.. Yaparım..
1 yaş 8 aylık

Günaydın kaptanım ayaklarım pert aynen bugün sakin olcam yarın doping olmam lazim

haslanmis patates diger sebzeler olabilir, tuzla.

tuzlu cubuk verebilirsin isterse. tuzlu leblebi.

senin gibi meyve seviyorsa elma gibi meyveler olabilir.

gecmis olsun.

Cok sağol canım, tabi gerçek anlamda bayılmiyorum, sadece 13-14 saate varan uyku durumu yaşıyorum, kafamı kaldıramıyorum.

Canim arkadaşlar da soylemiş, tuzlu şeyler bulantıyı bastırıyor, çubuk kraker, ekmek iyi gelir muhtemelen.

Günaydın kaptanım
Bacaklarımda ki ağrı devam ediyor ne zaman alışcam acaba
Ben alıntı yapınca yazı yazdığım sayfam değişti emoji ekleyemiyorum sönük üst kısım noldu şimdi buna

Geçmiş olsun nane limon kaynatıyorum yemek yemiyorsa hiç zorlamıyorum çubuk krakerle geçiştiriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…