Yavru senin reglden artı çıkman normal benim bitti son günümdü ama ne bileyim dediğin gibi rutinime devam edicem inşeAllah cumaya eksi olur kendimden çok takım için sıkıntı olur diye takıyorum mesulüz sonuçta ama rahatlamaya çalışıcam bakalımSıkmasın canını. Vücut bu makina değil ki. Üzme kendini. Rutinine devam et ve canını sıkma. Bak tuzum da kuru değil ben de 700 gram artı çıktım dün ama gerçekten rahatım.
Ahh ablam senin şu fedakarlığın da olmasa ne yapardık bizBaklava yiyecek kızlar ben hepimizin yerine bugün 1 adet baklava yedim
Ablanız kendini sizin için feda etti ama yediğim saat ve miktar tabiki önemli
Ayy ne bileyim yaa inşeAllah cumaya kadar gider şu meretcanim bende spor siskinlik yapiyor, hele ki tum gun kosturduysam, bahcede calistiysam falan,
bir sonraki gune eksisini goruyorum,
oyle bir seydir bence, yoksa yediklerinde bir sey yok senin, sporun da maasallah.
Baklavayı yeme sebebim daha bir komik annemin komşusu karşıdan yaşlı bir teyze laf arası annene çiçek mı aldın anneler gününde dedi ben de hayır sevdiği birşeyi hediye ettim dedim
Eeee ondan sonra olan oldu eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü bir kere
Ben vücuduma eziyet etmiyorum o da beni üzmüyorsen yersin baklavayi gene kilo verirsin,
biz 2 kare bitter yeriz kilo aliriz,
adaletsiz dunya
Maaşallah barekellah kuzuyaSelam kızlar..
Yorgunluktan, uykusuzluktan bayılacak gibiyim.. Birşey de yapmadım halbuki, çocuğun başında beklemek yetti sanırım bu günlük bana
Çok şükür toparlandı, kalktığımdan beri başında duruyordum, az mutfağa geçtim yemeğini hazırlayayım diye bir baktım kalkmış kendi kendine konuşmaya başlamış bile :) sürekli ağladığı için konuşmasından iyi olduğunu anladım..
Tavsiyeleriniz üzere yedirdim, iyi de oldu, naneyi pek sevmiyor diye gidip gelip yudum yudum içiyor suyunu da, ilk başta bayağı içti susamış sanırım, sonra farketti naneyi bıraktı içmeği :)
O kabaga biraz pul biber biraz karabiberAkşam menüm
Canım kabak sıcakken çekmiştimO kabaga biraz pul biber biraz karabiber
Sus kız eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmaYa ben koca tabak karpuz peynır yemeyı ozledım. Maraş dondurması yemeyı ozledım
Atasözü piştisi oldukBaklavayı yeme sebebim daha bir komik annemin komşusu karşıdan yaşlı bir teyze laf arası annene çiçek mı aldın anneler gününde dedi ben de hayır sevdiği birşeyi hediye ettim dedim
Eeee ondan sonra olan oldu eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü bir kere
Alys yaban mersini harika birşey önceden yerdim ama sık gözümün önünde olan birşey olmayınca unutmuştum
Geçen iyiki bir görsel paylaştın hatırlattın ben de sipariş verdim getirttim
Tatlı ama biraz da sevimli mayhoş
Baktım bir sürü faydası tespit edilmiş
Ben olsam minnoş kalbimin kırılmasına değecek birşey yerdim örneğin baklava gibi2 çatal makarna yedim ama ekmeği çıkardım listemden..kırmayın sakın minnoş kalbimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?