Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sıkmasın canını. Vücut bu makina değil ki. Üzme kendini. Rutinine devam et ve canını sıkma. Bak tuzum da kuru değil ben de 700 gram artı çıktım dün ama gerçekten rahatım.
Yavru senin reglden artı çıkman normal benim bitti son günümdü ama ne bileyim dediğin gibi rutinime devam edicem inşeAllah cumaya eksi olur kendimden çok takım için sıkıntı olur diye takıyorum mesulüz sonuçta ama rahatlamaya çalışıcam bakalım

Baklavayı yeme sebebim daha bir komik annemin komşusu karşıdan yaşlı bir teyze laf arası annene çiçek mı aldın anneler gününde dedi ben de hayır sevdiği birşeyi hediye ettim dedim

Eeee ondan sonra olan oldu eşeğin aklına karpuz kabuğu düştü bir kere

sen yersin baklavayi gene kilo verirsin,

biz 2 kare bitter yeriz kilo aliriz,

adaletsiz dunya

Maaşallah barekellah kuzuya
Su gibi lıkır lıkır içmesine gerek yok 1 2 yudum da olsa olur
Su istediği zaman ver midedeki alengirlilik gidene kadar su verme su safra yapıyor olayı tetikliyor
Tecrübe ile sabit canım

Atasözü piştisi olduk

Kizzz ne kadar yazmışsınız öyle 5 sayfa Asi Matmazel canım arti geldim diye üzülme Cumaya daha var fakat kendimde gözlemlediğim biseyi paylaşayım simdi iftarı yapıp daha bise yemezsem aslinda ac olmuyorum ama ufak da olsa bi ara ogun yapınca eksi geliyorum yani aslında az yemek bizi zayıflatmiyo bunu demek istiyorum. aysunayy esim neler yapıyorsun bugün sesin çıkmadı benim.keyfim yok gibi bugun H3RA_ regl yaklasiyo benimde cok gerginim catasim var herkese

Alys yaban mersini harika birşey önceden yerdim ama sık gözümün önünde olan birşey olmayınca unutmuştum
Geçen iyiki bir görsel paylaştın hatırlattın ben de sipariş verdim getirttim
Tatlı ama biraz da sevimli mayhoş
Baktım bir sürü faydası tespit edilmiş

ben de severim bu tarz tatlari,
hem tatli hem eksi

hem de en saglikli meyvelerden birisi dedigin gibi, azicik bile insani kesiyor, cok almaya gerek de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…