Bu akşam bütün gerginliğinizi alacam sizinsaat 8de burada olun
Porsiyonu 2yk imiş mümkün değil o kadar yiyemez insanben de severim bu tarz tatlari,
hem tatli hem eksi
hem de en saglikli meyvelerden birisi dedigin gibi, azicik bile insani kesiyor, cok almaya gerek de yok.
Olabilir bak ne yapsam diye düşünüyordumonline yoga mi yaptiracan bize
Ne nyapacan kizz krakerBu akşam bütün gerginliğinizi alacam sizinsaat 8de burada olun
Sahane fikirMeditasyon yapalım hep birlikte evrene olumlu mesaj yollayalım
Canim neden keyfin yok hersey yolundadır inşallah..Kizzz ne kadar yazmışsınız öyle 5 sayfaAsi Matmazel canım arti geldim diye üzülme Cumaya daha var fakat kendimde gözlemlediğim biseyi paylaşayım simdi iftarı yapıp daha bise yemezsem aslinda ac olmuyorum ama ufak da olsa bi ara ogun yapınca eksi geliyorum yani aslında az yemek bizi zayıflatmiyo bunu demek istiyorum. aysunayy esim neler yapıyorsun bugün sesin çıkmadı benim.keyfim yok gibi bugun @neutral regl yaklasiyo benimde cok gerginim catasim var herkese
Ay napcan bize kizBu akşam bütün gerginliğinizi alacam sizinsaat 8de burada olun
Bugun ben de ekmek yerine yedim karbonhidrat istiyor canim2 çatal makarna yedim ama ekmeği çıkardım listemden..kırmayın sakın minnoş kalbimi
Ben ne zaman kuru fasulye nohut vs yesem sisiyorum tarti 9ncesi gun yeme bence canim...sebze ye ya da tavuklu vs salata..Ben oyle yapacagim...Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.
ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Cok guzel yarin tarti oncesi menum bu olabilir benim de
Ben arada bu yüz masajından yapıyorum. Sabah akşam yapılandan.
Mercimek çorbası önermem o zaman biraz siskinlik yapabilir. Kabak harika zaten kabak detoksu yapanlar var. Güzel eksi çıkarır.Cok guzel yarin tarti oncesi menum bu olabilir benim de
O isleri bitirdiydim ben şükür de yarın bi sil supur yapacağım inşallah. Yok yolunda hersey şükür de ben bi gerginim malum gün yaklaştığı için muhtemelenCanim neden keyfin yok hersey yolundadır inşallah..
Ben mi isimi bitirdim perdeleri sırayla yıkıyorum sadece.. yürüyüş yapıp geldim yemeğimi yedim ..oturdum kaldim balkonda
Kabağı yogurtlarim üzerine de 2 ceviz biraz dereotu tamamdir...tarti oncesi cokkkk az yiyeyimMercimek çorbası önermem o zaman biraz siskinlik yapabilir. Kabak harika zaten kabak detoksu yapanlar var. Güzel eksi çıkarır.
Kabaga pul biberde ekersen uzun süre tokluk sağlarKabağı yogurtlarim üzerine de 2 ceviz biraz dereotu tamamdir...tarti oncesi cokkkk az yiyeyimCorba iptal ozaman
Bilmiyorum ya cuma 69.1 gelmiştim hafta sonu gayet iyi geçti spor ve menü olarak pazartesi 1 kilo fazla geldi dedim spordan dolayıdır ödem olmuştur dün aç değildim ama sırf akşam salata yedim diye kuruyemiş yiyeyim dedim bugün tartıldım tık yok yine hala 1 kilo fazla o kadar spora rağmen neyse artık 2 ileri 1 geri gidip gelicez bukadar kilo vermeye galibaKizzz ne kadar yazmışsınız öyle 5 sayfaAsi Matmazel canım arti geldim diye üzülme Cumaya daha var fakat kendimde gözlemlediğim biseyi paylaşayım simdi iftarı yapıp daha bise yemezsem aslinda ac olmuyorum ama ufak da olsa bi ara ogun yapınca eksi geliyorum yani aslında az yemek bizi zayıflatmiyo bunu demek istiyorum. aysunayy esim neler yapıyorsun bugün sesin çıkmadı benim.keyfim yok gibi bugun @neutral regl yaklasiyo benimde cok gerginim catasim var herkese
Tamamdir kaptanimKabaga pul biberde ekersen uzun süre tokluk sağlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?