Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim neden keyfin yok hersey yolundadır inşallah..

Ben mi isimi bitirdim perdeleri sırayla yıkıyorum sadece.. yürüyüş yapıp geldim yemeğimi yedim ..oturdum kaldim balkonda

2 çatal makarna yedim ama ekmeği çıkardım listemden..kırmayın sakın minnoş kalbimi
Bugun ben de ekmek yerine yedim karbonhidrat istiyor canim onceden 1 tepsi börek olsa yerdim birden kesince atak geldi sanirim 2 kaşık yedim

Persembe tartilacaklar,
yarin son gunumuz,
aman dikkat, menuleri iyi ayarlayin.

ben de yarina kuru fasulye yapacaktim uzun zaman sonra, yemesem mi diyorum simdi
Ben ne zaman kuru fasulye nohut vs yesem sisiyorum tarti 9ncesi gun yeme bence canim...sebze ye ya da tavuklu vs salata..Ben oyle yapacagim...

Canim neden keyfin yok hersey yolundadır inşallah..

Ben mi isimi bitirdim perdeleri sırayla yıkıyorum sadece.. yürüyüş yapıp geldim yemeğimi yedim ..oturdum kaldim balkonda
O isleri bitirdiydim ben şükür de yarın bi sil supur yapacağım inşallah. Yok yolunda hersey şükür de ben bi gerginim malum gün yaklaştığı için muhtemelen

Mercimek çorbası önermem o zaman biraz siskinlik yapabilir. Kabak harika zaten kabak detoksu yapanlar var. Güzel eksi çıkarır.
Kabağı yogurtlarim üzerine de 2 ceviz biraz dereotu tamamdir...tarti oncesi cokkkk az yiyeyimCorba iptal ozaman

Bilmiyorum ya cuma 69.1 gelmiştim hafta sonu gayet iyi geçti spor ve menü olarak pazartesi 1 kilo fazla geldi dedim spordan dolayıdır ödem olmuştur dün aç değildim ama sırf akşam salata yedim diye kuruyemiş yiyeyim dedim bugün tartıldım tık yok yine hala 1 kilo fazla o kadar spora rağmen neyse artık 2 ileri 1 geri gidip gelicez bukadar kilo vermeye galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…