Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy evet ağrıyor boyun ne yaparsan yap hep karşıya baktığımız için ister istemez boyun bükülüyor tavana bakmak güzel fikirmiş kasmadan yaparız teşekkürler kaptanım

Kaptanlarım ve kızlar bişey sorayım fikri olan sevindirsin bu garibanı Bazen modum çok düşüyor, yorgun hissediyorum, baş ağrım oluyor, uyku hali çöküyor şimdi soru şu; bu dönemlerde enerji içeceği içmek kilo verimini kötü etkiler mi? Arada spordan önce içsem bişey olur mu? (Bu arada içmişliğim yok gençken 1 2 kere içmişliğim var o kadar) bazen spora mecalim kalmıyor o günü boş geçmekte istemiyorum zorla yapıyorum ama içsem daha enerjik yapsam fena mı olur

Kendi kendime cevap vereyim yok Asicim olmaz diyette kesinlikle yasakmış

menü dolu dolu güzel
ekmek, çikolata kaplı fındık ve makarna eyvahh :)) ama spor güzel
11 mayıs 2. Gün
1000 ml detoks meyve suyu
20:00 = 1 adet ketojenik 🌶 dolması + 1 yoğurt
Su = 2500 ml
Arrietty_ sedulu H3RA_
bütün günün hepsi bu kadar mı?
menün güzel
su spor güzel ama menü biraz dolu dolu gibime geldi.
menü güzel spor zorlamış sanırım su unutmuşsun sanırım.
menü su spor mük :)
Sahur
1 kare pide
1/2 dilim peynir

İftar
2 köfte
Marul salatası
2 yk Fırında domates soslu karışık kızartma (biber, patlıcan, patates)
1 yk yoğurt
Arrietty_ sedulu
pide ve kızartma görüyorum ama az yenilmiş
muali nedir :)
menu su spor güzel :)
Arrietty_ H3RA_ @lalegul52

12 bin adim 360p
10 dak hiit 100p
15 dak yoga 30p
60 dak yürüyüş 60p

Toplam 550 puan

Eki Görüntüle 2847416
süper :)
hepsi süper :)
ekmekler görüyorum, püsküvüt görüyorum
süper
menü su spor güzel
40 dk tempolu yürüyüş 100 p
8.111 adım 243 p
100 sguat 16 p
50 sumo sguat (ağırlıksız) 8 p
50 mekik 8 p
Toplam 375 p
Arrietty_ sedulu

Eki Görüntüle 2847445
süper
afiyet olsun güzel hepsi
afiyet olsun eşim süpersin, ama bugün adımlarda azalma olmuş
sahur 2 dilim ekmek, 1kk b peynir, 5 zeytin 5 s b su
İftar 1 tabak mercimek yemeği, 1/2 kase salata, 1 d ekmek
Su 2 lt
2940 adım 88 puan
Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2847468
adımlar artabilir gibi :)
Merhaba,

8600 adim: 258 puan
30 dakika leslie boosted: 120 puan
Toplam: 378 puan

Arrietty_ sedulu H3RA_
Eki Görüntüle 2847469
süper :)
afiyet olsun, adımlar artabilir :)

Ben hayatım boyunca ikinci kez şu taşınma koşturmacasında içtim. Bir daha tercih edeceğimi sanmam.
Klişe olacak ama düzenli spor yapmak kadar enerji veren başka bir şey yok sanırım. Ramazanda hepimiz bir tuhaf olduk. Susuzluk ve uykusuzlukta etken oldu fazlasıyla.
Bence bir kaç güne daha enerjik hissedeceksin. Canın bir şey yapmak istemediğinde bırak dinlen o gün. Vücudunum fiziksel be ruhsal ihtiyacı var demek ki. Bence arada dinlenmekte denge için önemli.

Aynen eşim akşama kadar temizlik yaptım akşam yemekten sonra da chloe leri ve jj leri yapıştırdım adıma sıra gelmedi

Spora yeni yeni ağırlık vermişken başka şeyler engel olsun istemiyorum henüz alışkanlık kazanamadım spora çünkü takım var diye düzenli yapıyorum yarışlar heveslenmeler örnek almalar derken yapıyoruz elimizden geldiğince ama araştırdım yasakmış içecekler neyse artık dediğin gibi vücut alışırsam daha enerjik hissederim inşeAllah kaptanım

Kaptanim seni etiketlemistim bi postta
9-5 adim 4862

Eklentiler

• F04306A4-3AD2-4044-8CE5-1FFACBE3E9F0.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba, bence bu kadar spor yaparken ve sağlıklı beslenirken hiç öyle şeyler kullanma. Allah korusun ölümcül etkileri bile olabiliyor. H3RA_ a katılıyorum, sporlar sayesinde zamanla kendini daha enerjik hissedeceksin. Bir de bence tüm vücudu uyandırmada etkili, süper birsey duble turk kahvesi baş ağrısına, uyusukluga, enerji dusuklugune herseye iyi geliyor, en azından bende öyle spor öncesi içilmesi de tavsiye ediliyor.

Her gun spor yapmak zorunda değilsin ki.

Kilo vermenin %80i diyet %15i spor derler.
Beslenmene sagliksiz seyler sokmak spor icin mantıklı degil. O gun hafif spor yap.

Cidden gunde 3 4 saat sporu profesyoneller yapmiyordur kizlar, cok yuklenmeyin kendinize.

Günaydın kızlar
Zumba/dans günü hayırlı olsun.

enerji içeceği pek işe yaramıyor. Vitamin takviyesi kullanmıyorsan öneririm. Günlük d vitamini, magnezyum ve kolajen gerekli.
Chloe de 2 weeks shred serisindeki abs videolarını tavsiye ederim 10 dk lık videolar zaten istediğini yapabilirsin. 45 dk full body gerçekten güzel. Flat belly challange serisinde bulunuyor o video. O programı da yapabilirisn istersen. 28 günlük bir program. Ben flat belly challenge ile 24 cm falan incelmiştim toplamda.

Bu kadar spor yapınca kendimi iyi hissetmedim zaten ben. Normal rutinime geri dönüyorum ben. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Ne güzel bir menü eşim tebrik ederim. Güzel bir gün olmuş.

Bu kadar spor yapınca kendimi iyi hissetmedim zaten ben. Normal rutinime geri dönüyorum ben. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.

Canim her gun bolgesel yapılır bir bolgeye ozel incelme isteniyorsa.
Ama onda bile vucudu dinlemek lazim.

Ay benim spor salonum acilacakmis haftaya o zaman siz gorun beni. 2 gun veya bir ihtimal 3, agirlik calisicam. Ben de kas fotosu atarim belki

noram referanssiz yazmak istemedim ama kaynagi bulamadim da simdi. Cok oluyor okuyali.

Bir arastirma yapilmis.
Profesyonellere her gun 4 dakika hiit yaptirmislar.
Diger grup normal program yapmis.

6 ay sonunda 2 gruptan hiit yapanlar digerlerinden daha super gelisim gostermisler. Ancak 6 ayin sonunda hepsi spor yapamayacak hale gelmisler.

Benim bu arastirmadan cikarimim, 1. hiit ise yariyor 2. Dinlenme sart

Insaallah kaynagi bulurum da daha destekli sallamis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…