Yaklaşık 30 40 dk sürecek kahvaltıma başlıyorum
EvetAlys dünkü baklava ve 2 çatal pasta pazartesi günkü 3 4 yk kakaolu puding bana ihanet etmediler onlara çok teşekkür ediyorum
Arrietty_ senin beklediğin hedefe bugün ulaşıldı ama benim kendimden beklediğim hedefe bakalım bugün ve yarınki gayretle ulaşabilecek miyim ?
Günaydın.
Yokkkk ben de yarış istemiyorum artikgunluk adımımı atarim ne kadar olursa tamamdir..o kadar yükledim de 3 kilo mu verdim sanki
Dedik sana kendini challenge gunune sakla diye.
Bugun dans challenge, puanlar x 2
Evet belki biraz dans sonra normal Yürüyüşüm tamamdir...
Kizlar beni gaza getirmeyin tamam miZaten basa çıkılıyor mu ki sizinle
Hitt ten ne demek oluyor ? Bilmiyorum çok fazla spor terimlerini yeni yeni öğreniyorum@noram referanssiz yazmak istemedim ama kaynagi bulamadim da simdi. Cok oluyor okuyali.
Bir arastirma yapilmis.
Profesyonellere her gun 4 dakika hiit yaptirmislar.
Diger grup normal program yapmis.
6 ay sonunda 2 gruptan hiit yapanlar digerlerinden daha super gelisim gostermisler. Ancak 6 ayin sonunda hepsi spor yapamayacak hale gelmisler.
Benim bu arastirmadan cikarimim, 1. hiit ise yariyor 2. Dinlenme sart
Insaallah kaynagi bulurum da daha destekli sallamis olurum
Hitt ten ne demek oluyor ? Bilmiyorum çok fazla spor terimlerini yeni yeni öğreniyorum
Bizde koye gidiyoruz. Hava da cok güzel çocuklar bayram edecek
Menün hafif güzel olmuş eşim ama neden her menünde tahin helva var.Ben emzirme döneminde süt yapıyor diye yemiştim çok kilo aldırmıştı bana istersen fazla tüketme tam 5li rakamaları görmüşkenSahur: 2 dılım peynır,1 hurma
iftar: 1 tabak ıspanak kavurma, yesıllık salata, 1 dılım ekmek, 1 dılım tahın helva
15 dk pılates
(Bacaklarıma kramp gırıyo yururken bıle hamlıktan sanırım)
285 puan toplam
Arrietty_ sedulu KumraL_KrakeR
Hepsi şahane örnek menü ve sporIyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1dilim beyaz peynir 1 dilim tb ekmeği 10 gr labne peyniri 2 zeytin domates salatalık ve yeşillik
Iftar 1 kase ayran çorbası 2 tavuk pirzola salata
Ara 1 avuç karışık çerez
Su 3 lt
Spor 10000 adim 300 puan
8 dk kol video 48 puan
20 dk leslie bosted 80 puan toplam 428 puan
Arrietty_ sedulu @neutral aysunayy
Afiyet olsun güzel olmuş
Müsli yerine diğer kahvaltı türü bana sağlıklı geliyor canım eğer acele bir işim varsa tercihi ediyorum.Öğlen lahmacun olduğu için akşam bir kaşık pilava ihtiyaç yokmuş birde:) çok yorum yaptım sanki
Günaydın kızlar
Ben eksilmişim yine tartı mutlu etti beni bu hafta bende onu mutlu edeyim dans edeyim bugün
Bana yaptığınız zumbaları atarmısınız hiç kendime göre bir dans bulamadım
Yok canim haklisin valla bende pilava pisman oldum. Müsli ben de senin dedigin aceleyle yicem zaman açıyorum hemen. Dun anneme gittim esim ise gercerken birakacakti. Anne kahvaltisi var diye ac gitmiyim dedimMenün hafif güzel olmuş eşim ama neden her menünde tahin helva var.Ben emzirme döneminde süt yapıyor diye yemiştim çok kilo aldırmıştı bana istersen fazla tüketme tam 5li rakamaları görmüşken
Hepsi şahane örnek menü ve spor
Afiyet olsun güzel olmuş
Müsli yerine diğer kahvaltı türü bana sağlıklı geliyor canım eğer acele bir işim varsa tercihi ediyorum.Öğlen lahmacun olduğu için akşam bir kaşık pilava ihtiyaç yokmuş birde:) çok yorum yaptım sanki
Sporlar tamamdır. Yorgunluk kahvemi de içtim. Bir iki saat sonra oğlanı parka götürürüm azıcık yorulsun. Akşam için kısır yapmayı planlıyorum ya da tavuk duruma göre bakicam. Benim herifte kas yapmak için kolları sıvadı sonundaprotein almam lazım diye başımın etini yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?