Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaklaşık 30 40 dk sürecek kahvaltıma başlıyorum

Evet Alys dünkü baklava ve 2 çatal pasta pazartesi günkü 3 4 yk kakaolu puding bana ihanet etmediler onlara çok teşekkür ediyorum

Arrietty_ senin benden beklediğin hedefe bugün ulaşıldı ama benim kendimden beklediğim hedefe bakalım bugün ve yarınki gayretle ulaşabilecek miyim ?

Eklentiler

• 20210512_093338.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210512_095933.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Seni laboratuvara alip incelesinler ya, bu nedir arkadaş ya

Hitt ten ne demek oluyor ? Bilmiyorum çok fazla spor terimlerini yeni yeni öğreniyorum

Kahvaltımı yaptım .Sıra annemin bazı alınacaklarını alıp götürmede bugün benden şerbetli irmik tatlısı yapıvermemi istedi onu da yaparım
Sabahtan 2000 adımı attım bundan sonra üzerine ne koyarsam kar
Hepinize iyi günler canlar arada gelirim

Hitt ten ne demek oluyor ? Bilmiyorum çok fazla spor terimlerini yeni yeni öğreniyorum

Hiit
Yuksek tempolu aralikli antrenman

Degisik sekillerde yapiliyor.

Tabata sekli var mesela, sanirim 20 sn yuksek tempo, 10 sn dinlenme seklinde.

Amac tum vucudundaki kaslari calistiran bir egzersizi, tum gucunle yapmak. Zaten tum gucunu verince ancak 10 15 sn yapabiliyorsun
Sonra nefesin normale donene kadar dinlenme, sonra yeniden. 7 8 set yapiyorsun. Dinlenme dahil max 20 dakikada bitiyor egzersizin.

Burpee ile, sprint kosu ile, spinning bisiklet ile, veya yokus yukari normal bisiklet/kosu ile yapanlar var.

Ya da kardio ile birlestirip 30 dakikalik videolar da var. Onlar tam hiit olmuyor ama basarili.

Menün hafif güzel olmuş eşim ama neden her menünde tahin helva var.Ben emzirme döneminde süt yapıyor diye yemiştim çok kilo aldırmıştı bana istersen fazla tüketme tam 5li rakamaları görmüşken
Hepsi şahane örnek menü ve spor
Sahur
1 kare pide
1/2 dilim peynir

İftar
2 köfte
Marul salatası
2 yk Fırında domates soslu karışık kızartma (biber, patlıcan, patates)
1 yk yoğurt
Arrietty_ sedulu
Afiyet olsun güzel olmuş
Müsli yerine diğer kahvaltı türü bana sağlıklı geliyor canım eğer acele bir işim varsa tercihi ediyorum.Öğlen lahmacun olduğu için akşam bir kaşık pilava ihtiyaç yokmuş birde:) çok yorum yaptım sanki

Günaydın kızlar
Ben eksilmişim yine tartı mutlu etti beni bu hafta bende onu mutlu edeyim dans edeyim bugün
Bana yaptığınız zumbaları atarmısınız hiç kendime göre bir dans bulamadım

Ben az önce kizim ile en sevdigimiz su videoyu yaptim 3 defa

Onun disinda deepti i seviyorum
YouTube da baya videosu var
Bunuda sirf sarki guzel diye yapiyorum

Yok canim haklisin valla bende pilava pisman oldum. Müsli ben de senin dedigin aceleyle yicem zaman açıyorum hemen. Dun anneme gittim esim ise gercerken birakacakti. Anne kahvaltisi var diye ac gitmiyim dedim

Sporlar tamamdır. Yorgunluk kahvemi de içtim. Bir iki saat sonra oğlanı parka götürürüm azıcık yorulsun. Akşam için kısır yapmayı planlıyorum ya da tavuk duruma göre bakicam. Benim herifte kas yapmak için kolları sıvadı sonunda protein almam lazım diye başımın etini yiyor

Ahahaha
Ben de gecen buldugum bir kasli amcanin videosunu gonderdim esime, hemen gaza geldi, adamin 22 gunluk gobek programi var ona basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…