He yaw onlarin yaninda ben fossss oluyomHer gun spor yapmak zorunda değilsin ki.
Kilo vermenin %80i diyet %15i spor derler.
Beslenmene sagliksiz seyler sokmak spor icin mantıklı degil. O gun hafif spor yap.
Cidden gunde 3 4 saat sporu profesyoneller yapmiyordur kizlar, cok yuklenmeyin kendinize.
Bende suan anamin evinde dans ediyorum. Bi elimde supurge bi elimde bez@Onlymemeself ben bugun bunu yapiyorum
Bende suan anamin evinde dans ediyorum. Bi elimde supurge bi elimde bez
Hımmm anladım bunun için daha çok çalışmam lazımHiit
Yuksek tempolu aralikli antrenman
Degisik sekillerde yapiliyor.
Tabata sekli var mesela, sanirim 20 sn yuksek tempo, 10 sn dinlenme seklinde.
Amac tum vucudundaki kaslari calistiran bir egzersizi, tum gucunle yapmak. Zaten tum gucunu verince ancak 10 15 sn yapabiliyorsun
Sonra nefesin normale donene kadar dinlenme, sonra yeniden. 7 8 set yapiyorsun. Dinlenme dahil max 20 dakikada bitiyor egzersizin.
Burpee ile, sprint kosu ile, spinning bisiklet ile, veya yokus yukari normal bisiklet/kosu ile yapanlar var.
Ya da kardio ile birlestirip 30 dakikalik videolar da var. Onlar tam hiit olmuyor ama basarili.
Evet etiketlemişsin ama bir sonraki gün. O günün adımlarını yazmışım zaten. Geç kalan ve fotoğrafsız bildirimlerin tabloya eklenmediği konusunda sürekli uyarıyoruz.Kaptanim seni etiketlemistim bi postta
9-5 adim 4862
Adım resmi atmayı unuttuğunu kendinde söylemişsin canım. Bende hata yok ki...KaptanlarimArrietty_ @sedulu H3RA_ az once farkettimki dun adim resmi atmamisim. Kusura bakmayin. Ya sizi etkilemeyi unutuyom yada baska bisey Bugunku resimde 9-5 te yaziyo zaten
Bana yarin yine belcika yolu gozuktu yine
Adimlarima dikkat edecem. Kol challenge hala devam. Her firsatta wallsit yapiyorumrekorum 30 saniye oldu
Yok kuzum sende zaten hata yokk. Hata bende obursu gun etiketledim ya oyuzden. Kusura bakma canimEvet etiketlemişsin ama bir sonraki gün. O günün adımlarını yazmışım zaten. Geç kalan ve fotoğrafsız bildirimlerin tabloya eklenmediği konusunda sürekli uyarıyoruz.
Adım resmi atmayı unuttuğunu kendinde söylemişsin canım. Bende hata yok ki...
Gecmis olsunArrietty_ 2 gundur bel agrisindan yataktan kalkamiyorum. Diyet spor hic birsey yapamadim.
Merhaba bu corly girl metodunu araştırıyorum ama aklım çok karıştı siz devam ediyor musunuz?ay tesekkur ederim, ben de pek begenir oldum,
curly girl metodu sagolsun yoksa benim de saclar kotu durumdaydi, son 4-5 aydir curly girl yapiyorum (ya da yapmaya calisiyorum diyeyim)
Merhaba bu corly girl metodunu araştırıyorum ama aklım çok karıştı siz devam ediyor musunuz?
Aslında iki gündür youtube izledim birçok video. Saç porozitesiydi galiba o birde protein nem dengesi testi nasıl yapmalıyım?Merhaba.
Kendi capimda yapiyorum, tum soyledigi seylere uymuyorum.
Nedir kafanizi karistiran, yardimci olmaya calisirim.
Cok sagolGecmis olsun
Aslında iki gündür youtube izledim birçok video. Saç porozitesiydi galiba o birde protein nem dengesi testi nasıl yapmalıyım?
Saçlarım kıvırcık düzleştirmekten mahvettim çoğu kıvırcık gibi. uzun süredir düsleştirmesem de eski haline getiremiyorum bir türlü. Onun için metoda başlamak istiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?