Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

He yaw onlarin yaninda ben fossss oluyom

Hımmm anladım bunun için daha çok çalışmam lazım Alys teşekkür ederim bilgin olsun

Kaptanim seni etiketlemistim bi postta
9-5 adim 4862
Evet etiketlemişsin ama bir sonraki gün. O günün adımlarını yazmışım zaten. Geç kalan ve fotoğrafsız bildirimlerin tabloya eklenmediği konusunda sürekli uyarıyoruz.
Adım resmi atmayı unuttuğunu kendinde söylemişsin canım. Bende hata yok ki...

Yok kuzum sende zaten hata yokk. Hata bende obursu gun etiketledim ya oyuzden. Kusura bakma canim

ay tesekkur ederim, ben de pek begenir oldum,

curly girl metodu sagolsun yoksa benim de saclar kotu durumdaydi, son 4-5 aydir curly girl yapiyorum (ya da yapmaya calisiyorum diyeyim)
Merhaba bu corly girl metodunu araştırıyorum ama aklım çok karıştı siz devam ediyor musunuz?

Merhaba.
Kendi capimda yapiyorum, tum soyledigi seylere uymuyorum.

Nedir kafanizi karistiran, yardimci olmaya calisirim.
Aslında iki gündür youtube izledim birçok video. Saç porozitesiydi galiba o birde protein nem dengesi testi nasıl yapmalıyım?

Saçlarım kıvırcık düzleştirmekten mahvettim çoğu kıvırcık gibi. uzun süredir düsleştirmesem de eski haline getiremiyorum bir türlü. Onun için metoda başlamak istiyorum açıkçası

Kesinlikle baslayin, cok basarili.

Ancak ben sizin kadar arastirmadim bile.
Dediklerinizi bilmiyorum, yardimci olamayacagim kusura bakmayin.

Ben ne yapiyorum size onu yazayım, baslangic icin fikir olsun. Sizin muhtemelen bildiginiz seylerdir ama ilgilenen arkadaşlar olabilir.

Oncelikle sampuan yok.
Son bir kez curly girl uyumlu temizleyici sampuanla sacinizi yikiyorsunuz.
Ben direk sabunla yikadim, ozel sampuan almadim bu adim icin. Dogal sabunum vardi.

Sonra saclarinizi mumkunse 3 gunde bir, ya da en kotu 2 gunde bir conditioner ile yikiyorsunuz. Parmak uclari ile masaj yapiyorsunuz ve bir sure o sekilde bekletiyorsunuz. Sac yikamak bu kadar.

Ben ayda 1 falan maske de uyguluyorum.

Bir de sacinizi kirli hissederseniz ilk adimdaki sampuanla aralarda yikayabilirsiniz nadiren .

Sacinizi mikrofiber havlu ile kuruluyorsunuz. Ben elimle tariyorum, ihtiyac varsa genis uclu tarakla taranabilir.
Yine ihtiyac varsa dusuk isida kurutulabilir. Ben kurutmuyorum, vaktim oluyor.

Banyo sonrasi saciniza şekillendirici uyguluyorsunuz.
Burada cok fazla urun var. Jeller, kopukler, sac sutleri...
Ben sac sutu ve kivircik saclara ozel krem karistirip suruyorum genelde.
Bazen sac yagi veya sac serumu da kullaniyorum alternatif olarak.

Sacinizi isiticiya maruz birakmiyorsunuz, kurutma bile en dusuk seviyede olmali.

Gerisi biraz beni asiyor. Saten tokalar kullanip saten yastiklarda yatanlar var saclari icin. Ben sadece yukaridaki kadarimini uyguluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…