Çok teşekkür ederim bir sürü izleyince karışıyor demekkiKesinlikle baslayin, cok basarili.
Ancak ben sizin kadar arastirmadim bile.
Dediklerinizi bilmiyorum, yardimci olamayacagim kusura bakmayin.
Ben ne yapiyorum size onu yazayım, baslangic icin fikir olsun. Sizin muhtemelen bildiginiz seylerdir ama ilgilenen arkadaşlar olabilir.
Oncelikle sampuan yok.
Son bir kez curly girl uyumlu temizleyici sampuanla sacinizi yikiyorsunuz.
Ben direk sabunla yikadim, ozel sampuan almadim bu adim icin. Dogal sabunum vardi.
Sonra saclarinizi mumkunse 3 gunde bir, ya da en kotu 2 gunde bir conditioner ile yikiyorsunuz. Parmak uclari ile masaj yapiyorsunuz ve bir sure o sekilde bekletiyorsunuz. Sac yikamak bu kadar.
Ben ayda 1 falan maske de uyguluyorum.
Bir de sacinizi kirli hissederseniz ilk adimdaki sampuanla aralarda yikayabilirsiniz nadiren .
Sacinizi mikrofiber havlu ile kuruluyorsunuz. Ben elimle tariyorum, ihtiyac varsa genis uclu tarakla taranabilir.
Yine ihtiyac varsa dusuk isida kurutulabilir. Ben kurutmuyorum, vaktim oluyor.
Banyo sonrasi saciniza şekillendirici uyguluyorsunuz.
Burada cok fazla urun var. Jeller, kopukler, sac sutleri...
Ben sac sutu ve kivircik saclara ozel krem karistirip suruyorum genelde.
Bazen sac yagi veya sac serumu da kullaniyorum alternatif olarak.
Sacinizi isiticiya maruz birakmiyorsunuz, kurutma bile en dusuk seviyede olmali.
Gerisi biraz beni asiyor. Saten tokalar kullanip saten yastiklarda yatanlar var saclari icin. Ben sadece yukaridaki kadarimini uyguluyorum.
Ellerine sağlıkSelam kızlar
Temizliğim bitti. Sebze çorbası yapmıştım ondan bir kase içeceğim. Sabah güzel bir kahvaltı yapmıştım ama acıktım şimdi. Bugün spor yapmadım her gün asker disiplini ile yaptığım wallsit dışında.
Vay beBenim de kendi evimde temizlik gunum
Yuruyusumu yaptim
Yogami yaptim
Dansimi yaptim
Islere zaman kalmadi
Daha bir de odul tatlımı yapicam
Sadece yuruyus diyor. Duyanda 4-5 bin adim sanacakMerhaba...
Komşuya tatli yqptik simdi eve geldim yuruyuse çıkacağım qksam da eve tatli yapacagim..derken sadece yuruyus yapabileceğim bugun
Seni uyarim krakerim. Wallsit bagimlilik yapiyorEllerine sağlıkwall sit kaç saniye ve ne zamandır yapıyorsun canım
YaaaSeni uyarim krakerim. Wallsit bagimlilik yapiyorbenim rekorum 30 saniye oldu
Çok teşekkür ederim bir sürü izleyince karışıyor demekki
Volğm ve kıvırcoklarımı geri kazanmak için başlamak istiyorum bende dediğiniz gibi çok faydası varmış.
Kullandığınız jel köpük her ne ise o ürünleri nerelerden temin ediyorsunuz peki? Saten yastık toka kısmı benimde aşar yapmasak ta olur diye düşünüyorum çünkü önemli olan tek şey sanırım temiz içerikli ürünler kullanıp şampuanı bırakmak
Canım valla 1 ay olmuştur heralde. Burada challenge başlattık, onunla başladım. Arttıra arttıra şu an aralıksız en az 5 en fazla 8 dk durabiliyorum bir kerede.Ellerine sağlıkwall sit kaç saniye ve ne zamandır yapıyorsun canım
Yaa cok geçmiş olsun kuzum aman dikkat etDans ederken sol kalcama bisi oldu, aciyir.
Tarif de edemiyorum ki, kaptanim kiymetliye bir sey olmaz dimi
Ne yaptin kiz. Costun mu iyiceDans ederken sol kalcama bisi oldu, aciyir.
Tarif de edemiyorum ki, kaptanim kiymetliye bir sey olmaz dimi
Bende suan anamin evinde dans ediyorum. Bi elimde supurge bi elimde bez
Kaptanlarim temizlik yaparken muzik dinlemekte dans olarak geciyormu
Ne yaptin kiz. Costun mu iyice
Gecmis olsun
Kalca agrisi kotu
Benim vucud kendine anca geldi bugun. Simdi gidip yine aglarim yarin sabah
Gozum Korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?