Kizlarrr naber temizliği bitirip dusumu aldım şimdi de kv geldik iftara hemde bayramlaşmaya dans aksama kaldı
60 saniyede pes ettim ben1 dk 38 sn dayandim
Wallsit de nabiz nasil 130a cikar gormus oldum
Kaynanayi da al lambada oynayin kizzKizlarrr naber temizliği bitirip dusumu aldım şimdi de kv geldik iftara hemde bayramlaşmaya dans aksama kaldı
Bu tontis uyurken bile sallaniyo mubarekTotis sallandi ise olur bence
Kaynanayi da al lambada oynayin kizz
Bu tontis uyurken bile sallaniyo mubarek
60 saniyede pes ettim ben
Hım onu farketmemişim Dance yazıyormuş tamam ona göre hesaplarımKumraL_KrakeR bazi videolarinda dance yaziyor veya zumba. Hangisini yaptigina gore hesapla :)
Ikiside 2 kat puan bugun
Canım valla 1 ay olmuştur heralde. Burada challenge başlattık, onunla başladım. Arttıra arttıra şu an aralıksız en az 5 en fazla 8 dk durabiliyorum bir kerede.
İlk defa yaptım evet ama çok zor olduIlk mi?
Cok basarili
Ilk gun 20 sn durmustum
Yarın korktuk yasak varya polis olursa diye yakınız gerçi de yine de bugün gelen dedikKiz yarin odul gunu ne diye gidiyon bugunden,
Yapmistir gerci senin kv diyete uygun bir menu.
Afiyet olsun, keyifle gecsin bayramlasmaniz.
60 sn cok iyi bence60 saniyede pes ettim ben
Bugun patatesli kol böreği yapicam. Kendime kabak pisirdim.
Biraz zor olacak ama yemiycem artik.
Ben ilk başladığımda 20 sn duramamıştm. Şu an bayağı durabiliyorum ama her gün durdum yani hiç bırakmadım.5 dk mi
Süpermiş ben de başladım bugün sayende hiç aklımda yokken
Bencede sedum sen bizi kandiriyon daha verecek kiloları hava atcan demi bize bbaakkk mezunum ama yine de kilo veriyom diye
Mezun olmak yookArrietty_ sen benim hedefi guncelle en iyisi,
Yoksa ben her hafta acaba mezun mu olsam diye düşünüyorum
Ama mezun olursam salarim kesin.
Hedefi 55 yapabilir misin yarin.
Bak bugunden yaziyorum ki, yarin tarti bildiriminin duygu durumu ile mezun falan olmayayim
Kaynanayı dansa kaldırKizlarrr naber temizliği bitirip dusumu aldım şimdi de kv geldik iftara hemde bayramlaşmaya dans aksama kaldı
Hayır şekerim , herkes iradesine sahip çıkacakDansımı tamamladım Deepti nin bir videosunu yaptım.Yattım dinleniyorum şimdi suratım yanıyor
Banyoları yıkadım başka hiç bi iş yapmadım
tatlı yapanları baştan uyarıyorum rica ederim bu postta tatlı paylaşımı yapmayın yiyen var yiyemeyen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?