Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun cok kotu beslendim
Saat 15 de
2 kasarli tost
1 kupa soguk kahve

40 saatlik su orucuna gectim
Tereyagli kahve icerim ama günde 1 kupa

Su ve sporu sonra güncellerim. Biraz yurumem lazim bacak kaslarim icin. Cok agriyor yine

Ya tosta bile laf etmezdim, nasilsa oruc var diye, ama 1 salatalik da mi yemezsin.

Olmaz boyle, sen o kadar makro bakiyorsun, bak bakalim potasyum eksikliginde ne oluyor vucutta.
Gercekten benim tavsiyem orucuna baslamadan soyle bir tabak salata ye, emin ol faydasi cok olacak.

Ben gecen sebze yedim ya oruc oncesi. 2 gun sonra wc ye ciktim bir sey yemeden cok sasirdim. Demek ki sebzeler gec sindiriliyor diye dusundum. Oruc oncesi cok iyi bir secenek.

Kiz tam tersini oneriyorlar.
Orucluyken spor yapin, etkisi daha iyi olur diyorlar.

Tabi senin spor cok agir, nasil olur ben bilemedim de.

Ben kendi sporumu 40 saatlik orucu tamamlamadan once yapiyorum.

Kiz tam tersini oneriyorlar.
Orucluyken spor yapin, etkisi daha iyi olur diyorlar.

Tabi senin spor cok agir, nasil olur ben bilemedim de.

Ben kendi sporumu 40 saatlik orucu tamamlamadan once yapiyorum.
Sifir spor demek istemedim ki
Crossfit dersim yok o anlamda

Hm yer elmali birsey yapayim oyle geceyim oruca ozaman. Veya sadece yer elmasi kemirsem

Cok degisik gün oldu. Yemege vakit olmadi desem yeridir
Tostu da cocuklara Yemek hazirlarken geldi aklima bisey yemedigim.
Baska secenek de hazirliya bilirdim

Bugun ki dersi atayim
Ilk isinma turu
3 tur
Kosu
10 Squat
10 jj
10 kalca hareketi
10 da ismini bilmedigim hareket egilip sag parmaklar sol ayak ucu, sonra sol el sag parmak uc diye degisim

Ardindan 10 dk
4 tur tamamladim
10 burpees
10 kg top ile 20x wallballs, Squat yapip topu atiyor sonra tutuyorsun Squat yapmadan yine
Top ile decam
30 sit ups
40 kopru

2 spor yine 4 tur yaptim
10 kg ile hala
8 Lunges
12 G2OH
Videoda ki sekilde ayni agirlik ile. Sag /sol agirlik ile 5 tekrar

3. Spor 3 tur
4 defa Kosu
30 jump squay
40 Mountainclimbs
10 push up

Süpriz tur
Squat ve burpees
1 tekrar ile basliyorsun. 4 dk verdi
1 tekrar yapinca sonra 2 ardindan 3,4,5 diye devam
8 defa yaptim
Yani
36 squat
36 burpess

Bugun cok kotu beslendim
Saat 15 de
2 kasarli tost
1 kupa soguk kahve

40 saatlik su orucuna gectim
Tereyagli kahve icerim ama günde 1 kupa

Su ve sporu sonra güncellerim. Biraz yurumem lazim bacak kaslarim icin. Cok agriyor yine
Canım bana spor hocası ertesi gün ağrı olursa 15*3 sguat öneriyordu. Birde duşta sıcak suyla liflemekte fayda ediyor.

Geçmiş yapamadım temizlik yaptım tüm gün. Kollarım bile ağrıyor. Ama yıpranan saç sorununu görünce yazayım dedim.
Benim saçlarımda dalgalı ve çok kurudur. Duş sonrası tiftik tiftik gözükürdü, yıka çık kullanamazdım hiç. 2 senedir düzenli olarak keratin yükletiyorum. Çok memnunum yıka çık kullanabiliyorum. Yada tamamen düz istersem 10 dk bile sürmeden fön çekebiliyorum. Kuaförün keratin bakımda hangi markayı kullandığıda önemli tabi.
Birde keratin yükletince tuzsuz şampuan kullanmak gerekiyor çabuk silinmemesi için. Aynı şampuan markasının maskesinide kullanıyorum sürekli. Tavsiye ederim

Menün hafif güzel olmuş eşim ama neden her menünde tahin helva var.Ben emzirme döneminde süt yapıyor diye yemiştim çok kilo aldırmıştı bana istersen fazla tüketme tam 5li rakamaları görmüşken
Doğru dıyosun. Tatlı ıstedıgımı bastırdım onunla. Yemıcem hergun 2 catal alıyordum.

Ya ne güzel dalgalı saçlarınız var. Benimki dümdüz pırasa gibi. Tara çık modunda fon ceksem de aynı cekmesem de. Bende arada maşa yapıyorum ama bir ara çok sık yaptım saçım yıpranmıştı sonra bıraktım. Şimdi en fazla duştan sonra örgü örüp ertesi gün açıyorum dalgalı olsun diye. Bugün de saçımı kestim kırıklar gitti bi ferahladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…