HahahBencede sedum sen bizi kandiriyon daha verecek kiloları hava atcan demi bize bbaakkk mezunum ama yine de kilo veriyom diye
Yog anam nerdeee aksama yapcam yavrum onu ihmal etmem kesinlikle bırakmadan yapacam 1 ayHahahsıkılaşayım başka da bisi istemem. Yapıldı mi kol videosu
Bugun cok kotu beslendim
Saat 15 de
2 kasarli tost
1 kupa soguk kahve
40 saatlik su orucuna gectim
Tereyagli kahve icerim ama günde 1 kupa
Su ve sporu sonra güncellerim. Biraz yurumem lazim bacak kaslarim icin. Cok agriyor yine
Ben yarin kalburabastidan vazgectim
Alys usulu 40 saatlik oruca geciyorum. Aliskanlik olsun
Spora Gitmedigim gunler oldugu icin Carsamba spor sonrasi baslayip cumaya kadar
Tir tir titriyorum yine
Hocaya dedim ne olcak bu agrilar. Lunges bacaklarimi öldürdü. Yapacagin sey, yuruyus, spora devam, guzel uyku, guzel beslenme. Öl diyor yani
Sifir spor demek istemedim kiKiz tam tersini oneriyorlar.
Orucluyken spor yapin, etkisi daha iyi olur diyorlar.
Tabi senin spor cok agir, nasil olur ben bilemedim de.
Ben kendi sporumu 40 saatlik orucu tamamlamadan once yapiyorum.
Cok degisik gün oldu. Yemege vakit olmadi desem yeridirYa tosta bile laf etmezdim, nasilsa oruc var diye, ama 1 salatalik da mi yemezsin.
Olmaz boyle, sen o kadar makro bakiyorsun, bak bakalim potasyum eksikliginde ne oluyor vucutta.
Gercekten benim tavsiyem orucuna baslamadan soyle bir tabak salata ye, emin ol faydasi cok olacak.
Ben gecen sebze yedim ya oruc oncesi. 2 gun sonra wc ye ciktim bir sey yemeden cok sasirdim. Demek ki sebzeler gec sindiriliyor diye dusundum. Oruc oncesi cok iyi bir secenek.
Sifir spor demek istemedim ki
Crossfit dersim yok o anlamda
Hm yer elmali birsey yapayim oyle geceyim oruca ozaman. Veya sadece yer elmasi kemirsem
Cok degisik gün oldu. Yemege vakit olmadi desem yeridir
Tostu da cocuklara Yemek hazirlarken geldi aklima bisey yemedigim.
Baska secenek de hazirliya bilirdim
Kusur yok estağfurullah. Sadece yanan adımlarınız üzüyor beni.Yok kuzum sende zaten hata yokk. Hata bende obursu gun etiketledim ya oyuzden. Kusura bakma canim
Canım bana spor hocası ertesi gün ağrı olursa 15*3 sguat öneriyordu. Birde duşta sıcak suyla liflemekte fayda ediyor.Bugun cok kotu beslendim
Saat 15 de
2 kasarli tost
1 kupa soguk kahve
40 saatlik su orucuna gectim
Tereyagli kahve icerim ama günde 1 kupa
Su ve sporu sonra güncellerim. Biraz yurumem lazim bacak kaslarim icin. Cok agriyor yine
Geçmiş yapamadım temizlik yaptım tüm gün. Kollarım bile ağrıyor. Ama yıpranan saç sorununu görünce yazayım dedim.Kesinlikle baslayin, cok basarili.
Ancak ben sizin kadar arastirmadim bile.
Dediklerinizi bilmiyorum, yardimci olamayacagim kusura bakmayin.
Ben ne yapiyorum size onu yazayım, baslangic icin fikir olsun. Sizin muhtemelen bildiginiz seylerdir ama ilgilenen arkadaşlar olabilir.
Oncelikle sampuan yok.
Son bir kez curly girl uyumlu temizleyici sampuanla sacinizi yikiyorsunuz.
Ben direk sabunla yikadim, ozel sampuan almadim bu adim icin. Dogal sabunum vardi.
Sonra saclarinizi mumkunse 3 gunde bir, ya da en kotu 2 gunde bir conditioner ile yikiyorsunuz. Parmak uclari ile masaj yapiyorsunuz ve bir sure o sekilde bekletiyorsunuz. Sac yikamak bu kadar.
Ben ayda 1 falan maske de uyguluyorum.
Bir de sacinizi kirli hissederseniz ilk adimdaki sampuanla aralarda yikayabilirsiniz nadiren .
Sacinizi mikrofiber havlu ile kuruluyorsunuz. Ben elimle tariyorum, ihtiyac varsa genis uclu tarakla taranabilir.
Yine ihtiyac varsa dusuk isida kurutulabilir. Ben kurutmuyorum, vaktim oluyor.
Banyo sonrasi saciniza şekillendirici uyguluyorsunuz.
Burada cok fazla urun var. Jeller, kopukler, sac sutleri...
Ben sac sutu ve kivircik saclara ozel krem karistirip suruyorum genelde.
Bazen sac yagi veya sac serumu da kullaniyorum alternatif olarak.
Sacinizi isiticiya maruz birakmiyorsunuz, kurutma bile en dusuk seviyede olmali.
Gerisi biraz beni asiyor. Saten tokalar kullanip saten yastiklarda yatanlar var saclari icin. Ben sadece yukaridaki kadarimini uyguluyorum.
Doğru dıyosun. Tatlı ıstedıgımı bastırdım onunla. Yemıcem hergun 2 catal alıyordum.Menün hafif güzel olmuş eşim ama neden her menünde tahin helva var.Ben emzirme döneminde süt yapıyor diye yemiştim çok kilo aldırmıştı bana istersen fazla tüketme tam 5li rakamaları görmüşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?