Ben kizima yaklasik 5 senedir duzenli keratin yaptiriyorum. Okadar memnunuz ki. Sacini yikadiktan sonra sadece kurutma makinesiyle kurutuyor. Sanki fon yaptirmis gibi duruyor. 5-6 ay boyle gidiyor. Kimyasal olanda var bio olanda. BioGeçmiş yapamadım temizlik yaptım tüm gün. Kollarım bile ağrıyor. Ama yıpranan saç sorununu görünce yazayım dedim.
Benim saçlarımda dalgalı ve çok kurudur. Duş sonrası tiftik tiftik gözükürdü, yıka çık kullanamazdım hiç. 2 senedir düzenli olarak keratin yükletiyorum. Çok memnunum yıka çık kullanabiliyorum. Yada tamamen düz istersem 10 dk bile sürmeden fön çekebiliyorum. Kuaförün keratin bakımda hangi markayı kullandığıda önemli tabi.
Birde keratin yükletince tuzsuz şampuan kullanmak gerekiyor çabuk silinmemesi için. Aynı şampuan markasının maskesinide kullanıyorum sürekli. Tavsiye ederim
Ben kizima yaklasik 5 senedir duzenli keratin yaptiriyorum. Okadar memnunuz ki. Sacini yikadiktan sonra sadece kurutma makinesiyle kurutuyor. Sanki fon yaptirmis gibi duruyor. 5-6 ay boyle gidiyor. Kimyasal olanda var bio olanda. Bio
Saclarida cok hizli uzuyor. En son 1 ay fln oldu bende yaptirdimTavsiye ederim bende.
Gonder canim bulunsun
Instadan bak istersen.Gonder canim bulunsun
Simdilik oyle bir planim yok ama her an fikrim degisebilir
Kuru fasulye bende şişkinlik yapiyor. Birgun sonra.tartida arri geliyorum oyuzden yememeye çalışıyorum.Ben de kurufasulye yaptim, yemicem, yarin tartilicam cunku.
Ama ev yapimi borege hayir demesi daha zordur eminim. Yarin sabah kahvaltida yersin bir dilim ayir da.
En sevdiğim yiyeceklerden
Wowww masallah kaptanim.kaptan olma hakkını da hepinizde fazlasıyla veriyorsunuzBugun ki dersi atayim
Ilk isinma turu
3 tur
Kosu
10 Squat
10 jj
10 kalca hareketi
10 da ismini bilmedigim hareketegilip sag parmaklar sol ayak ucu, sonra sol el sag parmak uc diye degisim
Ardindan 10 dk
4 tur tamamladim
10 burpees
10 kg top ile 20x wallballs, Squat yapip topu atiyor sonra tutuyorsun Squat yapmadan yine
Top ile decam
30 sit ups
40 kopru
2 spor yine 4 tur yaptim
10 kg ile hala
8 Lunges
12 G2OH
Videoda ki sekilde ayni agirlik ile.Sag /sol agirlik ile 5 tekrar
3. Spor 3 tur
4 defa Kosu
30 jump squay
40 Mountainclimbs
10 push up
Süpriz tur
Squat ve burpees
1 tekrar ile basliyorsun. 4 dk verdi
1 tekrar yapinca sonra 2 ardindan 3,4,5 diye devam
8 defa yaptim
Yani
36 squat
36 burpess
Eki Görüntüle 2847926
Hacı sen naptınnnn, gözlerim pörtlediBugun ki dersi atayim
Ilk isinma turu
3 tur
Kosu
10 Squat
10 jj
10 kalca hareketi
10 da ismini bilmedigim hareketegilip sag parmaklar sol ayak ucu, sonra sol el sag parmak uc diye degisim
Ardindan 10 dk
4 tur tamamladim
10 burpees
10 kg top ile 20x wallballs, Squat yapip topu atiyor sonra tutuyorsun Squat yapmadan yine
Top ile decam
30 sit ups
40 kopru
2 spor yine 4 tur yaptim
10 kg ile hala
8 Lunges
12 G2OH
Videoda ki sekilde ayni agirlik ile.Sag /sol agirlik ile 5 tekrar
3. Spor 3 tur
4 defa Kosu
30 jump squay
40 Mountainclimbs
10 push up
Süpriz tur
Squat ve burpees
1 tekrar ile basliyorsun. 4 dk verdi
1 tekrar yapinca sonra 2 ardindan 3,4,5 diye devam
8 defa yaptim
Yani
36 squat
36 burpess
Eki Görüntüle 2847926
Yok yavrum ne cezası 2 yk kaşığına. Afiyet olsun.Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 yk kaşığı fırında karışık kızartma
2 dilim karpuz
İftar
1 kepçe sulu köfte
2 yk spaghetti
1 kaşık yoğurt
Kızlar iftara yemek yetiştiremedim kalanları bölüştük bu akşam böyle oldu. Spaghetti var ama az yedim aç kalktım masadan neredeyse. Cezama razıyımsedulu kuzusu
Arrietty_ sedulu
Pazar sporu sonrasi oyleydimHacı sen naptınnnn, gözlerim pörtledi
bacaklarım ağrıyor dediydin parmak uçlarına kadar ağrıması lazım bu durumda
benim totom bile ağrıyordu o kadar söyliyeyimPazar sporu sonrasi oyleydim
Yarin belli olurnerelerim agricak bakalim
Gerı almamak ıcın ugrasan azimli mezunKuru fasulye bende şişkinlik yapiyor. Birgun sonra.tartida arri geliyorum oyuzden yememeye çalışıyorum.
Afiyet olsun
En sevdiğim yiyeceklerden
Afiyet olsun
Benim spor hocası ağır sporlarım olduğu gün açlığa izin vermiyordu. Gerçekten daha çok zorlanıyordum kahvaltı yapmadan gidersem. Fazla efor sarfedince başım ağrırdı ani şekilde. Diyetisyenimde bırak açlığı, 2 günlük kabak detoksunu bile spor günlerine denk getirme derdi.Kiz tam tersini oneriyorlar.
Orucluyken spor yapin, etkisi daha iyi olur diyorlar.
Tabi senin spor cok agir, nasil olur ben bilemedim de.
Ben kendi sporumu 40 saatlik orucu tamamlamadan once yapiyorum.
Sen reformer yapıyordun demı. Baska bısey ekledın mı.benim totom bile ağrıyordu o kadar söyliyeyim
Yarında varmı spor, bu hızla gidersen bir haftaya banamısın demiyeceksin bunca spora.
Oğle ve aksam kabak yenen detoks demı bu. 2 gun cekılmıyo yaBenim spor hocası ağır sporlarım olduğu gün açlığa izin vermiyordu. Gerçekten daha çok zorlanıyordum kahvaltı yapmadan gidersem. Fazla efor sarfedince başım ağrırdı ani şekilde. Diyetisyenimde bırak açlığı, 2 günlük kabak detoksunu bile spor günlerine denk getirme derdi.
Bu arada dün tembellik yaptım gitmedim diyetisyen randevusuna. Bugün aradı kadın ramazan sonrası çilingir sofrası planın varmı dedi içimi okumuş gibi. He dedim hayalini kuruyorum hattaTamam o gün bir öğün özgürsün dedi ama sonrasında iki günlük kabak detoksu yapmalıymışım. Sen hiç denedin mi kabak detoksunu 40 saatlik açlıktan daha iyi sanki. Bir denesen etkileri aynıysa o kadar zaman aç kalmazsın hiç değilse.
Reformer diye başladım ama genelde crossfit çalışmıştık. Tekrar başlayınca reformere dönmek istiyorum.Sen reformer yapıyordun demı. Baska bısey ekledın mı.
bıde ramazan bıttı saat belırledımmı kac kac beslenmeyı dusunuyorsun canım. İf yapıcam dedın yapıcakmısın varmı bı planın
Benim spor hocası ağır sporlarım olduğu gün açlığa izin vermiyordu. Gerçekten daha çok zorlanıyordum kahvaltı yapmadan gidersem. Fazla efor sarfedince başım ağrırdı ani şekilde. Diyetisyenimde bırak açlığı, 2 günlük kabak detoksunu bile spor günlerine denk getirme derdi.
Bu arada dün tembellik yaptım gitmedim diyetisyen randevusuna. Bugün aradı kadın ramazan sonrası çilingir sofrası planın varmı dedi içimi okumuş gibi. He dedim hayalini kuruyorum hattaTamam o gün bir öğün özgürsün dedi ama sonrasında iki günlük kabak detoksu yapmalıymışım. Sen hiç denedin mi kabak detoksunu 40 saatlik açlıktan daha iyi sanki. Bir denesen etkileri aynıysa o kadar zaman aç kalmazsın hiç değilse.
2.gün bayıyo artık haklısın ama güzel sonuç almıştım ben. İnanılmaz hafif hissettiriyor birdeOğle ve aksam kabak yenen detoks demı bu. 2 gun cekılmıyo ya
Pazar varbenim totom bile ağrıyordu o kadar söyliyeyim
Yarında varmı spor, bu hızla gidersen bir haftaya banamısın demiyeceksin bunca spora.
Oğle ve aksam kabak yenen detoks demı bu. 2 gun cekılmıyo ya
Ben yarın yine bölgesel hareketler arası merdiven tırmanma yaparım diyorum. Birde şu challengecı yapsakmı grupça diyorumPazar var
Evde netde olan videolarindan birini yapacagim birde sunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?