Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben kizima yaklasik 5 senedir duzenli keratin yaptiriyorum. Okadar memnunuz ki. Sacini yikadiktan sonra sadece kurutma makinesiyle kurutuyor. Sanki fon yaptirmis gibi duruyor. 5-6 ay boyle gidiyor. Kimyasal olanda var bio olanda. Bio
Saclarida cok hizli uzuyor. En son 1 ay fln oldu bende yaptirdim Tavsiye ederim bende.

Alys Yapan kadin sana yakin. Istersen no verebilirim

Ben de kurufasulye yaptim, yemicem, yarin tartilicam cunku.

Ama ev yapimi borege hayir demesi daha zordur eminim. Yarin sabah kahvaltida yersin bir dilim ayir da.
Kuru fasulye bende şişkinlik yapiyor. Birgun sonra.tartida arri geliyorum oyuzden yememeye çalışıyorum.

Afiyet olsun
Akşam yemeğim koca kase ton balıklı salata nasıl mezunum ben
Eki Görüntüle 2847868
En sevdiğim yiyeceklerden
Afiyet olsun

Wowww masallah kaptanim.kaptan olma hakkını da hepinizde fazlasıyla veriyorsunuz
sedulu H3RA_
Tesekkurler hepinize

Hacı sen naptınnnn, gözlerim pörtledi
bacaklarım ağrıyor dediydin parmak uçlarına kadar ağrıması lazım bu durumda

Yok yavrum ne cezası 2 yk kaşığına. Afiyet olsun.

Kiz tam tersini oneriyorlar.
Orucluyken spor yapin, etkisi daha iyi olur diyorlar.

Tabi senin spor cok agir, nasil olur ben bilemedim de.

Ben kendi sporumu 40 saatlik orucu tamamlamadan once yapiyorum.
Benim spor hocası ağır sporlarım olduğu gün açlığa izin vermiyordu. Gerçekten daha çok zorlanıyordum kahvaltı yapmadan gidersem. Fazla efor sarfedince başım ağrırdı ani şekilde. Diyetisyenimde bırak açlığı, 2 günlük kabak detoksunu bile spor günlerine denk getirme derdi.

Bu arada dün tembellik yaptım gitmedim diyetisyen randevusuna. Bugün aradı kadın ramazan sonrası çilingir sofrası planın varmı dedi içimi okumuş gibi. He dedim hayalini kuruyorum hatta Tamam o gün bir öğün özgürsün dedi ama sonrasında iki günlük kabak detoksu yapmalıymışım. Sen hiç denedin mi kabak detoksunu 40 saatlik açlıktan daha iyi sanki. Bir denesen etkileri aynıysa o kadar zaman aç kalmazsın hiç değilse.

benim totom bile ağrıyordu o kadar söyliyeyim
Yarında varmı spor, bu hızla gidersen bir haftaya banamısın demiyeceksin bunca spora.
Sen reformer yapıyordun demı. Baska bısey ekledın mı.
bıde ramazan bıttı saat belırledımmı kac kac beslenmeyı dusunuyorsun canım. İf yapıcam dedın yapıcakmısın varmı bı planın

Oğle ve aksam kabak yenen detoks demı bu. 2 gun cekılmıyo ya

Sen reformer yapıyordun demı. Baska bısey ekledın mı.
bıde ramazan bıttı saat belırledımmı kac kac beslenmeyı dusunuyorsun canım. İf yapıcam dedın yapıcakmısın varmı bı planın
Reformer diye başladım ama genelde crossfit çalışmıştık. Tekrar başlayınca reformere dönmek istiyorum.
Bugün diyetisyenle onu konuştuk. 18/6 bana güzel kilo verdirdi o sistemde devam etmek istiyorum dedim. Bu haftaki beslenme planım öğlen 12 kahvaltı 15:00 ara öğün ve 19:00/ 20:00 arası akşam yemeği tarzında olacak. Bana iyi geldi bu saatler sabah çok acıkmıyorum zaten, çoğu zaman listeye uymak içim mecburen yerdim. İki günde kabak detoksum var. Atayım mı sana listemi

Canim beni zorlamiyor.

Yani muhakkak acikiyorum da alistim diyeyim.

Kabak cok severim zaten, detoks olarak degil de daha sik yaparim artik tam mevsimi

Ama bu yaptigim uzun sureli aclik antiaging falan saglayacakmis, ben doktorlarin yalancisiyim, bakalim

Genel olarak cildim falan bi guzellesti ama daha cok sebze yiyorum eskiye nazaran, ondandir diye düşünüyorum. Belki de orucun da etkisi olabilir.

Her seyi bir anda yapiyoz ne ise yariyor anlamiyoruz

benim totom bile ağrıyordu o kadar söyliyeyim
Yarında varmı spor, bu hızla gidersen bir haftaya banamısın demiyeceksin bunca spora.
Pazar var
Evde netde olan videolarindan birini yapacagim birde sunu

Eklentiler

• Screenshot_20210512_214704.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 15
Oğle ve aksam kabak yenen detoks demı bu. 2 gun cekılmıyo ya

Ya detokslara ben de bu sebeple sans veremiyorum.
En sevdigim yemekten bile soğutuyor

Hurma yogurt detoksu yapayim demistim mesela, ki ikisine de bayilirim. 2. Gunu devam edemedim, hani aclik falan da degil, yeter dedim surekli ayni tat.

Ama kabak detoksunda en azindan kahvalti serbest dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…