Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yarın yine bölgesel hareketler arası merdiven tırmanma yaparım diyorum. Birde şu challengecı yapsakmı grupça diyorum Eki Görüntüle 2848070

Olmaz, sonra herkes mezun olur, musteri kacirma

Saka bir yana dakika usulu hesaplamak zor ama.

Hic durmadan bu sure dersen, ben cok derim.

Benim ki bu şekilde canım. Ben kabakları sedulu gibi fırında dilimleyip yapacağım bu sefer.

Olmaz, sonra herkes mezun olur, musteri kacirma

Saka bir yana dakika usulu hesaplamak zor ama.

Hic durmadan bu sure dersen, ben cok derim.
Mezunlar zaten genelde geri dönüyor kuzu, bir kısır döngü halinde
Arada soluklanabiliriz bir kaç saniye. Ama güzel eritir ya. İp atlamalar bitince sorunlu bölge çalışırız birazda. Isınınca daha güzel yanıyormuş ya yağlar.

Bol yesillik goremiyoruz hic bir menude efenim,

lutfen herkes bu programa uysun
Mutfakta sevmediğim iki şey var. Biri salata yapmak diğeri pasta kesmek Haftalık yıkayıp atmak lazım yeşillikleri geçen bir video gördüm. Yıkayıp kurutup bezlere sarıyordu kadın. Bir hafta taze duruyormuş o şekilde

Benim ip sure olcuyor, dinlenmeleri saymazsam 2bin ip atlamam 25 dakikayi buluyor. Ama 20 adette bir ipe takilip durdugum icin dinlenme de baya oluyordur.

Tabi 2 bin ipi 1 ya da 2 kez atlamisimdir.

Ben haftaya katilamam, planimi yapmistim da, sonrasi icin belki.

Haftaya pilates haftasi yapiyorum, 8 gun seklinde seviyeyi artirarak gidicem. Bir de spor salonlari aciliyor artik ben de yavastan kas calisicam bir de yuzmem var kismetse ben challenge yapmayayim en iyisi.

Evet dün öyle bir geldiler bana araştırınca vazgeçtim kahveyi içerim ama spordan önce denememistim hiç yaparım bundan sonra spordan önce

Ay orasi oyle.
Ben tembel birisi olarak bu konuya da cozumum var elbette.

1. Hazir yikanmisini kurutulmusunu almak burada cok yaygin.

2. Mutfak robotu kullanmak. Hic bir seyi rendelemem, direk robottan cekerim. Marul ispanak falan da elimde parcalarim

3. Her seyi büyük buyuk dograyip sossuz salata yapmak. Özellikle kahvaltiya bu tarz yapiyorum.

25 dk da 2 bin ip süpermiş.
Senin planda güzel baktın eritemedin gelirsin bizim tarafa

Tembeller en akla gelmeyen çözümler bulurlarmış.
Çok güvenemiyorum ben yıkanmış paketlilere. Ispanağı o şekilde almaya başladım. Geçen içime sinmedi tek tek yıkarken buldum kendimi

Tembeller en akla gelmeyen çözümler bulurlarmış.
Çok güvenemiyorum ben yıkanmış paketlilere. Ispanağı o şekilde almaya başladım. Geçen içime sinmedi tek tek yıkarken buldum kendimi

Yok haklisin kesinlikle. Cok iyi bir secenek degil.

Ama ben soyle düşünüyorum, ya hic ispanak yemicez, ya da o sekilde yicez, hangisi daha saglikli?

Kotunun iyisi

Bu da benim mottom olmus resmen

Hadi gene ilk haftalarin sayilir, artacak, guveniyorum sana
Kesinnnn artacak ins. Anamin evi bitti. Evdeyim kizim iftarini yapti. Simdi kendi evimi temizlim. 10 bin olmazsa yurus bandina cikicam. Bu hafta 1 gunum bosa gitti salak kafam. Neyse bugun avukatimla konustum. O dertte bitti
Sabahki tartiyi cok merak ediyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…