Ben yarın yine bölgesel hareketler arası merdiven tırmanma yaparım diyorum. Birde şu challengecı yapsakmı grupça diyorum Eki Görüntüle 2848070
Olur yapalim :)Ben yarın yine bölgesel hareketler arası merdiven tırmanma yaparım diyorum. Birde şu challengecı yapsakmı grupça diyorum Eki Görüntüle 2848070
Ya detokslara ben de bu sebeple sans veremiyorum.
En sevdigim yemekten bile soğutuyor
Hurma yogurt detoksu yapayim demistim mesela, ki ikisine de bayilirim. 2. Gunu devam edemedim, hani aclik falan da degil, yeter dedim surekli ayni tat.
Ama kabak detoksunda en azindan kahvalti serbest dimi?
Eki Görüntüle 2848073
Benim ki bu şekilde canım. Ben kabakları sedulu gibi fırında dilimleyip yapacağım bu sefer.
Mezunlar zaten genelde geri dönüyor kuzu, bir kısır döngü halindeOlmaz, sonra herkes mezun olur, musteri kacirma
Saka bir yana dakika usulu hesaplamak zor ama.
Hic durmadan bu sure dersen, ben cok derim.
Mutfakta sevmediğim iki şey var. Biri salata yapmak diğeri pasta kesmekBol yesillik goremiyoruz hic bir menude efenim,
lutfen herkes bu programa uysun
Mezunlar zaten genelde geri dönüyor kuzu, bir kısır döngü halinde
Arada soluklanabiliriz bir kaç saniye. Ama güzel eritir ya. İp atlamalar bitince sorunlu bölge çalışırız birazda. Isınınca daha güzel yanıyormuş ya yağlar.
Market alışverişini tek tek yapOlur yapalim :)
Bende apartmanda in cik yapsamen ust katda oturuyoruz
Evet dün öyle bir geldiler bana araştırınca vazgeçtim kahveyi içerim ama spordan önce denememistim hiç yaparım bundan sonra spordan önceMerhaba, bence bu kadar spor yaparken ve sağlıklı beslenirken hiç öyle şeyler kullanma. Allah korusun ölümcül etkileri bile olabiliyor.H3RA_ a katılıyorum, sporlar sayesinde zamanla kendini daha enerjik hissedeceksin. Bir de bence tüm vücudu uyandırmada etkili, süper birsey duble turk kahvesi baş ağrısına, uyusukluga, enerji dusuklugune herseye iyi geliyor, en azından bende öyle spor öncesi içilmesi de tavsiye ediliyor.
Mutfakta sevmediğim iki şey var. Biri salata yapmak diğeri pasta kesmekHaftalık yıkayıp atmak lazım yeşillikleri geçen bir video gördüm. Yıkayıp kurutup bezlere sarıyordu kadın. Bir hafta taze duruyormuş o şekilde
25 dk da 2 bin ip süpermiş.Benim ip sure olcuyor, dinlenmeleri saymazsam 2bin ip atlamam 25 dakikayi buluyor. Ama 20 adette bir ipe takilip durdugum icin dinlenme de baya oluyordur.
Tabi 2 bin ipi 1 ya da 2 kez atlamisimdir.
Ben haftaya katilamam, planimi yapmistim da, sonrasi icin belki.
Haftaya pilates haftasi yapiyorum, 8 gun seklinde seviyeyi artirarak gidicem. Bir de spor salonlari aciliyor artik ben de yavastan kas calisicambir de yuzmem var kismetse ben challenge yapmayayim en iyisi.
25 dk da 2 bin ip süpermiş.
Senin planda güzel baktın eritemedin gelirsin bizim tarafa
Tembeller en akla gelmeyen çözümler bulurlarmış.Ay orasi oyle.
Ben tembel birisi olarak bu konuya da cozumum var elbette.
1. Hazir yikanmisini kurutulmusunu almakburada cok yaygin.
2. Mutfak robotu kullanmak. Hic bir seyi rendelemem, direk robottan cekerim. Marul ispanak falan da elimde parcalarim
3. Her seyi büyük buyuk dograyip sossuz salata yapmak. Özellikle kahvaltiya bu tarz yapiyorum.
Kaptanim bendemi?Ben yarın yine bölgesel hareketler arası merdiven tırmanma yaparım diyorum. Birde şu challengecı yapsakmı grupça diyorum Eki Görüntüle 2848070
Tembeller en akla gelmeyen çözümler bulurlarmış.
Çok güvenemiyorum ben yıkanmış paketlilere. Ispanağı o şekilde almaya başladım. Geçen içime sinmedi tek tek yıkarken buldum kendimi
Kaptanim bendemi?
Evet dün öyle bir geldiler bana araştırınca vazgeçtim kahveyi içerim ama spordan önce denememistim hiç yaparım bundan sonra spordan önce
Senin challenge belli,
Her gun on bin adim atiyor musun?
Kesinnnn artacak ins. Anamin evi bitti. Evdeyim kizim iftarini yapti. Simdi kendi evimi temizlim. 10 bin olmazsa yurus bandina cikicam. Bu hafta 1 gunum bosa gitti salak kafam. Neyse bugun avukatimla konustum. O dertte bittiHadi gene ilk haftalarin sayilir, artacak, guveniyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?