Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İki ev temizlediysen baya hareketli bir günmüş zaten. Benim üç kat bitti, balkonun devasa camlarını sildim. Bugün spor yapmış sayıyorum kendimi.

18/6 denılen 18 saat aclık 8 saat yemek süresı demı. Guzel plan atarmısın lısteyı. Bayramdan cok korkuyorum
2.gün bayıyo artık haklısın ama güzel sonuç almıştım ben. İnanılmaz hafif hissettiriyor birde
Ben yaptım bıkac ay once 2 gun 3.gun yumurta detoksuna döndüm
Eki Görüntüle 2848073
Benim ki bu şekilde canım. Ben kabakları sedulu gibi fırında dilimleyip yapacağım bu sefer.
fırında kabak patlıcan kızartıyorum bende zeytnyaglı bayılırım. Hıc aklıma gelmemıstı detoksta. Bıdaha detoks yaparsam öyle yapayım

Bu benim icin uygunmudur? Bu HIT mi?
4 yerine kendine 10dk ver :)
Sonra o sn yazmis ya her egzersiz turune.
Onu azcik degistirirsin daha guzel olur nabiz yukselir, yag yakarsin

Ornek
1. Tur
1 Squat
2 push up
3 Mountain climbers
4 Lunges
5 jj
15 sn dinlen

2.tur
2 Squat
3 push up vs diye hep 1 sayi ekle

Bu benim icin uygunmudur? Bu HIT mi?
Bunu anlamadım 5 squat derken bes dk mı
Ya cok hoşuma gitti tesekkur ederim
Valla canla basla çalışıyorum çünkü kendimi biliyorum 90 a kadar çıkarım o zaman dayanamam depresyona girerim
Ay alma kuzum sonra zor gıdıyor. Ben 58 e bı dussem 500-1000 arası alıp verırırm gene bılıyom ama fazlası olmasın. Malesefkk yedıkce verenlerden degılız

Bunu anlamadım 5 squat derken bes dk mı

Ay alma kuzum sonra zor gıdıyor. Ben 58 e bı dussem 500-1000 arası alıp verırırm gene bılıyom ama fazlası olmasın. Malesefkk yedıkce verenlerden degılız
58 i görmeyeli yillar oldu 15 yıl olmuştur
64 e 65 e de razıyım.
Fazla almak istemiyorum bizim ailede kilo sorunu cok var o yuzden dikkat ediyorum yoksa.kendimi kaybederim .

Klasik onlymemeself menusu afiyet olsun canim, hareketi naptin
Egzersizin,suyun guzel.kalori olarak az almissin afiyet olsun bu arada chia ile 3 gunluk kür tarifi veren diyetisyen, chiayi 3.gunden sonra kullanmamaniz gerekir diyordu,bagirsaklara mi yapisiyormus ne, aklinda bulunsun sen de seviyorsan.

Son düzenleme:
Bağırsak çalıştırsın diye yedim . Bunj duyduğum iyi oldu 3 günden fazla yemem artık saol cnm

Migrenim oldugu icin yesil cay-sut detoksu yapacagim gunler klasik basit kahvalti yapip oglen ve aksam sivi tuketiyorum,
600-700 gr da farkediyor aklinda bulunsun
1,2 ay sonra yaparsan tekrar

Migrenim oldugu icin yesil cay-sut detoksu yapacagim gunler klasik basit kahvalti yapip oglen ve aksam sivi tuketiyorum,
600-700 gr da farkediyor aklinda bulunsun
1,2 ay sonra yaparsan tekrar
Aaa teşekkür ederim aynen asena87 O kadar acıktım ki gün içinde bide dışarı cik gel derken yürüdum baya yani bayilcakdim yani bana farklı bi detoks lazım kabak detoksu olabilir mesela araştırıcam

İyi geceler kızlar
Dizi sohbet derken yeni girdim.
Arrietty_ sporlar az gelecek sana yakında artık uçacak misin kaçacak misin bunlar kesmez seni
H3RA_ yarın bende de var bir çilingir
Yarın abartıya kaçmayın kızlar yemek konusunda
Zor farkındayım ama bakın havalar ısındı sonra şorttan oram çıktı buram çıktı demeyin

Detoks zorlarsa aksam yemeklerinden baslamani tavsiye ederim.
Sabah oglen yeyip, aksam haslama kabak ve yogurt misal.
Yani aksam yatmaya daha yakin oldugu icin enerji harcamiyor insan ama sabahtan baslayinca benim de basim agriyor hemen, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…