Neden olmasın, süreleri yapabildiğin kadar yaparsın. Hatta JJ şeklinde yaparsın. Tüm vücut çalışır. Bir sıfırdan her zaman büyüktür.Kaptanim bendemi?
İki ev temizlediysen baya hareketli bir günmüş zaten. Benim üç kat bitti, balkonun devasa camlarını sildim. Bugün spor yapmış sayıyorum kendimi.Kesinnnn artacak ins. Anamin evi bitti. Evdeyim kizim iftarini yapti. Simdi kendi evimi temizlim. 10 bin olmazsa yurus bandina cikicam. Bu hafta 1 gunum bosa gitti salak kafam. Neyse bugun avukatimla konustum. O dertte bitti
Sabahki tartiyi cok merak ediyorummmm
18/6 denılen 18 saat aclık 8 saat yemek süresı demı. Guzel plan atarmısın lısteyı. Bayramdan cok korkuyorumReformer diye başladım ama genelde crossfit çalışmıştık. Tekrar başlayınca reformere dönmek istiyorum.
Bugün diyetisyenle onu konuştuk. 18/6 bana güzel kilo verdirdi o sistemde devam etmek istiyorum dedim. Bu haftaki beslenme planım öğlen 12 kahvaltı 15:00 ara öğün ve 19:00/ 20:00 arası akşam yemeği tarzında olacak. Bana iyi geldi bu saatler sabah çok acıkmıyorum zaten, çoğu zaman listeye uymak içim mecburen yerdim. İki günde kabak detoksum var. Atayım mı sana listemi
Ben yaptım bıkac ay once 2 gun 3.gun yumurta detoksuna döndüm2.gün bayıyo artık haklısın ama güzel sonuç almıştım ben. İnanılmaz hafif hissettiriyor birde
fırında kabak patlıcan kızartıyorum bende zeytnyaglı bayılırım. Hıc aklıma gelmemıstı detoksta. Bıdaha detoks yaparsam öyle yapayımEki Görüntüle 2848073
Benim ki bu şekilde canım. Ben kabakları sedulu gibi fırında dilimleyip yapacağım bu sefer.
Ya cok hoşuma gitti tesekkur ederimGerı almamak ıcın ugrasan azimli mezun
4 yerine kendine 10dk ver :)Bu benim icin uygunmudur? Bu HIT mi?
Cuma basliyim ozmn4 yerine kendine 10dk ver :)
Sonra o sn yazmis ya her egzersiz turune.
Onu azcik degistirirsin daha guzel olur nabiz yukselir, yag yakarsin
Ornek
1. Tur
1 Squat
2 push up
3 Mountain climbers
4 Lunges
5 jj
15 sn dinlen
2.tur
2 Squat
3 push up vs diye hep 1 sayi ekle
Bunu anlamadım 5 squat derken bes dk mıBu benim icin uygunmudur? Bu HIT mi?
Ay alma kuzum sonra zor gıdıyor. Ben 58 e bı dussem 500-1000 arası alıp verırırm gene bılıyom ama fazlası olmasın. Malesefkk yedıkce verenlerden degılızYa cok hoşuma gitti tesekkur ederim
Valla canla basla çalışıyorum çünkü kendimi biliyorum 90 a kadar çıkarım o zaman dayanamam depresyona girerim
58 i görmeyeli yillar oldu 15 yıl olmuşturBunu anlamadım 5 squat derken bes dk mı
Ay alma kuzum sonra zor gıdıyor. Ben 58 e bı dussem 500-1000 arası alıp verırırm gene bılıyom ama fazlası olmasın. Malesefkk yedıkce verenlerden degılız
Yok canim. Siralamis 5. YaniBunu anlamadım 5 squat derken bes dk mı
Ay alma kuzum sonra zor gıdıyor. Ben 58 e bı dussem 500-1000 arası alıp verırırm gene bılıyom ama fazlası olmasın. Malesefkk yedıkce verenlerden degılız
Klasik onlymemeself menusu
Egzersizin,suyun guzel.kalori olarak az almissin afiyet olsun
Bağırsak çalıştırsın diye yedim . Bunj duyduğum iyi oldu 3 günden fazla yemem artık saol cnmKlasik onlymemeself menusuafiyet olsun canim, hareketi naptin
Egzersizin,suyun guzel.kalori olarak az almissin afiyet olsunbu arada chia ile 3 gunluk kür tarifi veren diyetisyen, chiayi 3.gunden sonra kullanmamaniz gerekir diyordu,bagiraklara mi yapisiyormus ne, aklinda bulunsun sen de seviyorsan.
Ama internette bulamamistim boyle bir bilgi.Bağırsak çalıştırsın diye yedim . Bunj duyduğum iyi oldu 3 günden fazla yemem artık saol cnm
Migrenim oldugu icin yesil cay-sut detoksu yapacagim gunler klasik basit kahvalti yapip oglen ve aksam sivi tuketiyorum,Iyi aksamlar kızlar bugün koşuşturma bitmedi
Detoksa başladim normalde 3 gün ama ben dayanamadım bugün sonlandiriyorum
Sabah
Yeşilçay süt karışımı
Öğlen yeşilçay sÜt karisimi
Su detoks suyuyla beraber 3 litre
Akşam dayanamadım bi kase çorba ictim
1 şekersiz duble kahve (1 hurma)
Sporlarima gelecek olursa
20 bin adım 600 puan
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan
100 merdiven 30 puan
1 dakika plank 20 puan
45 dakika zımba 360 puan
40 dk chole 400
Toplam 1485
Arrietty_ sedulu H3RA_
Aaa teşekkür ederim aynenMigrenim oldugu icin yesil cay-sut detoksu yapacagim gunler klasik basit kahvalti yapip oglen ve aksam sivi tuketiyorum,
600-700 gr da farkediyoraklinda bulunsun
1,2 ay sonra yaparsan tekrar
Detoks zorlarsa aksam yemeklerinden baslamani tavsiye ederim.Aaa teşekkür ederim aynenasena87 O kadar acıktım ki gün içinde bide dışarı cik gel derken yürüdum baya yani bayilcakdim yani bana farklı bi detoks lazım kabak detoksu olabilir mesela araştırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?