İnşallah kısa zamanda ulasırız hedeflere ahh aılesel nedenlerle cektıgımıze bak58 i görmeyeli yillar oldu 15 yıl olmuştur
64 e 65 e de razıyım.
Fazla almak istemiyorum bizim ailede kilo sorunu cok var o yuzden dikkat ediyorum yoksa.kendimi kaybederim .
Kacar tane yapılacak her hareketYok canim. Siralamis 5. Yani
1#
2#
3#
4#
5#
Yaninda saniyeler (sec) yaziyo kuzumİnşallah kısa zamanda ulasırız hedeflere ahh aılesel nedenlerle cektıgımıze bak
Kacar tane yapılacak her hareket
Noram kuzum ne bulduysam yapıyorum bu ara okadar saçma bir hal aldı 45dk.tüm vucut hoşuma gitti birde bölgesel olsun diye summer 2021 i yaptım yaparken zorlandım gibi sonlara doğru ama bitirdim. Gerçekten bilemiyorum ne yapacağımı 1 kilo hala gitmemiş bugün iftar öncesi tartıldımKuzum bunlar ağır hareketler, 85 dk bana çok geldi o yüzden sordum. Zaten yaptırdığı hareketler üst seviye olduğu için kendini zorlama diye sordum yanlış anlama. Çünkü hiçbir programı bu kadar uzun olmuyor onun da.
Kaptanim yarin tartışmak zorundamiyizİyi geceler kızlar
Dizi sohbet derken yeni girdim.
Arrietty_ sporlar az gelecek sana yakında artık uçacak misin kaçacak misin bunlar kesmez seni
H3RA_ yarın bende de var bir çilingir
Yarın abartıya kaçmayın kızlar yemek konusunda
Zor farkındayım ama bakın havalar ısındı sonra şorttan oram çıktı buram çıktı demeyin
Tartışma kız kimseyleKaptanim yarin tartışmak zorundamiyiz
Cuma tartilsak olur mu
Iyi bayramlarGunaydıınnn. Gece 2 de yatıp sabah 6 da kalkan bır ceylan var burdaNeyse bayram sabahı dıye avunayım bayram kahvaltısı hazrlamaya gıdeyım ben.
Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.. cok sağlıklı, güzel ve ince olduğumuz bırsuru bayram gorelım
Plank dan hesapliyoruz canim12 Mayıs Menüm
Sabah:
1 kaşık keçiboynuzu özü
1 haş yumurta
Salatalık
2 dilim peynir
3 zeytin
1 tb ekmk
Ara:
1 yeşil elma
ikindi:
1 kase yoğurt çorbası
1 tb ekmek
Akşam:
1 kase çorba
8yk taze fasulye
Bol yeşillikli salata
1 kase cacık
su.3 litre
Spor:35dk dans 210p
10000 adım 300p
Toplam 410p
60sn wall sit var puanını nasıl hesaplayacağım
Arrietty_ H3RA_ sedulu esmeriiim
diyetisyen günlük 4 dilim verdilalegul52 yedigin ekmekler diyette olan birisi için fazla değil mi ?
Olsun eşim sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabikiArrietty_ sedulu H3RA_ Ressamgibi
Sahur : 3yk yulaf, 1 yk tahin pekmez, fındık çiğ badem yarım muzdan yulaf lapası
İftar : renkli mantar sote, 1 tavuk baget fırında, cacık
2lt su
Bugün ev işlerim vardı ve çok halsiz hissettiğim içim rest günü yaptım
4.806 adım : 145 puan
Ressamgibi eşim kusura bakma bugünlük beni mazur gör gerçekten hiç halim yok bugün niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?