Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

58 i görmeyeli yillar oldu 15 yıl olmuştur
64 e 65 e de razıyım.
Fazla almak istemiyorum bizim ailede kilo sorunu cok var o yuzden dikkat ediyorum yoksa.kendimi kaybederim .
İnşallah kısa zamanda ulasırız hedeflere ahh aılesel nedenlerle cektıgımıze bak
Yok canim. Siralamis 5. Yani
1#
2#
3#
4#
5#
Kacar tane yapılacak her hareket

Arrietty_ sedulu H3RA_ kaptanlarım ve arkadaşlar Bugün gruba çok giremedim ev işlerim vardı ve ikindiden beri çok bitkin hissediyorum bugünlük beni mazur görün alıntıları ve geçmişi yarın yapayım inşeAllah şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum hrp beraber nice bayramlar görelim sayenizde sapıtmadan şahane bir ramazan geçirdim. Hepimizi seviyorum

Noram kuzum ne bulduysam yapıyorum bu ara okadar saçma bir hal aldı 45dk.tüm vucut hoşuma gitti birde bölgesel olsun diye summer 2021 i yaptım yaparken zorlandım gibi sonlara doğru ama bitirdim. Gerçekten bilemiyorum ne yapacağımı 1 kilo hala gitmemiş bugün iftar öncesi tartıldım bayram sonu diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum en azından kas yağ oranına bakar listeyi de kendime göre ife göre ayarlarız derim

Kaptanim yarin tartışmak zorundamiyiz
Cuma tartilsak olur mu

Iyi bayramlar

Plank dan hesapliyoruz canim
Duzenleyim onu. 3sn 1 puan
60 sn 20 p

sedulu 430 p ediyor boylece KumraL_KrakeR in puanlari

Olsun eşim sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabiki bugüne kadar çok çok fazlasını yaptın benden bayramını kutluyorum, kucak dolusu sevgiler ilk eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…