doğum günümde pasta yememiştim anneler günüde buruk geçince eşim ikisi için almış. yoksa yemezdim. bu aralar ödüllerin ardı arkası kesilmiyor.bu son olsun dedim.Pastan ödülün olmuş afiyet olsun
Ben bu hafta hep lesie yapmaya çalıştım yaparken ellerimin ayaklarımın sistigini hep hissettim.Kaptanım pazartesi aynı çıkmıştı yazayım derken unutmuşum kontrol tartısını yazmayı salı günü tartıldım 1 kilo fazla geldim ertesi gün yine öyle yediklerimde de bişey yoktu ödem mi topladım aman biraz daha spor yapayım falan derken bu sabah yine 1 kilo fazla geldi o yüzden gerginim ödemdir diyorum spordandır diyorum ama bilemiyorumo yüzden yarın ki tartı için tedirginim takım adına çok güzel eksiler var benim yüzümden birincilik giderse yüzde düşerse diye korkum var
Ayyy cok tehlikeli yiyecekler 🍽Nasip olursa önümüzdeki zamanlarda ben de börek ve baklava yapmak istiyorum el açması epey uzak kaldım oklava işlerinden
Geçen sene pandemi döneminde şunları yapmıştım
Kaptanim cocuklari yatırdım sporumu yaptim ancak yazabildim biraz geç oldu.Kızlar menüler nerede ?
Esim bugun kim abartmadi ki bayramın ilk günü diye ben asil ben abartmisimKimse daha menu yazmamış mi baba mi öyle geliyorben yazıyım bari ilk bugün biraz abarttım sanki ama yarına toparlarım
Sabah soğanlı yumurta 3 dilim sucuk 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmeği 1 tk labne 1 ck bal yeşillik domates ve salatalık
Ara turk kahvesi ve 2 kare bitter
Öğle 1.5 kase ayran çorbası
Ara 1 avuç karışık çerez 1 küçük kalburabasti tatlisi
Aksam 1 kase ayran çorbası ve 4 kaşık taze fasulye
Su 3 lt
Spor 10000 adım 300 puan
8 dk kol videosu 48 puan
20 dk leslie 60 puan toplam 408 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_ aysunayy
Çok geçmiş olsun iyi mi şimdiBayramımız mübarek olsun kizlar. İki gündür oğlum hasta onunla ugrasiyorum anca bakabildim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Simdi menümü ve sporu yazicm
Bende pişman oldumEsim bugun kim abartmadi ki bayramın ilk günü diye ben asil ben abartmisimcok pişmanım ama oldu bi kere..p.tesiye kadar eritecegim söz
Cok gecmismolsun halacım. Simdi nasil iyimi kuzu???Bayramımız mübarek olsun kizlar. İki gündür oğlum hasta onunla ugrasiyorum anca bakabildim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Simdi menümü ve sporu yazicm
Bende bugün 1 aydır falan giymediğim bir pantolonu giydim. Belimde tutamadım bu defa bacaklardan da düşmeye başladı gittim üstümü değiştirdim. Komşularımdan çok zayıflamışsın nasıl yaptım söylemlerinide duymaya başladım. Motive edici bir gündü.Kızlar internetten aylar önce sipariş ettiğim kotlardan birinin düğmesi kapanmıyor ,fermuarı çekilmiyordu geri iade etmedim kilo verip bunu nasipse giyeceğim diye ...
Dolabın bir köşesine koymuştum şimdi aklıma geldi benim kot bana denk geliyor etiketini söktüm artık gönül rahatlığıyla .Çok mutlu oldum
Geliyon diye kosuyom zaten.
Arrietty_ yi de gecicem
Hepinizden zayif olucam
En xxxxxs leri ben giycem.
Hadi bakalim
yoğun dönemime denk geldin o ara depar attın, kaçırdım seni
AboooSelam kızlar
13 mayıs menüm
Sabah
1 tb ekmeğine peynirli tost
Domates salatalık
Zeytin
1 kızarmş hellim peynir
Çay
Öğle:
1 kase tarhana çorba içine az ekmek
Akşam:
1 avuç içi kadar tavada antrikot
Yoğurtlu semiz otu salata
1 kola
1 paket cips(ruffles)
Gece:1 kupa filtre kahve
Spor yok
Adım 16438
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @esmeriiim
Gecmis olsun canimBayramımız mübarek olsun kizlar. İki gündür oğlum hasta onunla ugrasiyorum anca bakabildim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Simdi menümü ve sporu yazicm
Katılıyorum canım, çok sık ve sürece zarar vermediği sürece özel günlerde doz kaçabilir. Önemli olan hemen toparlamak. Ben yarın öyle yapıcam meselaIyi geceler baby kizlar.
Geceye bir not dusmek icimden geldi.
Bir tatli yedigi icin herkes uzulen surat emojisi koymus neden?
Acikcasi bu beni cidden uzdu.
Yani kirk yilin basi yenen bir tatliyi kafaya takilip uzulunur mu hic.
Keyfini cikarmak gerek bazi zamanların. He yemesek belki elbette daha iyi ama bugunun boyle uzgun surat emojileri ile bitmesi beni cok daha fazla uzdu, bilemiyorum cidden nasil anlatacagimi.
Herkese iyi geceler.
Beni üzen bayramda cips kola ne alakaIyi geceler baby kizlar.
Geceye bir not dusmek icimden geldi.
Bir tatli yedigi icin herkes uzulen surat emojisi koymus neden?
Acikcasi bu beni cidden uzdu.
Yani kirk yilin basi yenen bir tatliyi kafaya takilip uzulunur mu hic.
Keyfini cikarmak gerek bazi zamanların. He yemesek belki elbette daha iyi ama bugunun boyle uzgun surat emojileri ile bitmesi beni cok daha fazla uzdu, bilemiyorum cidden nasil anlatacagimi.
Herkese iyi geceler.
Yaptık bir hata cezamıza razıyızAbooohem kola hem chips. Illa beni kirbaclasin kaptan diyorsun
Ramazan bitti he? Yandin
Gecmis olsun canim
Geçmiş olsunBayramımız mübarek olsun kizlar. İki gündür oğlum hasta onunla ugrasiyorum anca bakabildim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Simdi menümü ve sporu yazicm
AhahahahaKız o saati azcık gevşet fotoğraftan menüne odaklanamadımAcıtmıyor mu bileğini anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?