Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben bu hafta hep lesie yapmaya çalıştım yaparken ellerimin ayaklarımın sistigini hep hissettim.

Nasip olursa önümüzdeki zamanlarda ben de börek ve baklava yapmak istiyorum el açması epey uzak kaldım oklava işlerinden

Geçen sene pandemi döneminde şunları yapmıştım
Ayyy cok tehlikeli yiyecekler 🍽 diyet olmasaydı hepsini yemiştim

Ellerine sağlık ancak resimlerine bakıp avutuyorum kendimi
Kızlar menüler nerede ?
Kaptanim cocuklari yatırdım sporumu yaptim ancak yazabildim biraz geç oldu.

Esim bugun kim abartmadi ki bayramın ilk günü diye ben asil ben abartmisim cok pişmanım ama oldu bi kere..p.tesiye kadar eritecegim söz

Esim bugun kim abartmadi ki bayramın ilk günü diye ben asil ben abartmisim cok pişmanım ama oldu bi kere..p.tesiye kadar eritecegim söz
Bende pişman oldum

Bayramımız mübarek olsun kizlar. İki gündür oğlum hasta onunla ugrasiyorum anca bakabildim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Simdi menümü ve sporu yazicm
Cok gecmismolsun halacım. Simdi nasil iyimi kuzu???

Iyi geceler baby kizlar.

Geceye bir not dusmek icimden geldi.

Bir tatli yedigi icin herkes uzulen surat emojisi koymus neden?
Acikcasi bu beni cidden uzdu.

Yani kirk yilin basi yenen bir tatliyi kafaya takilip uzulunur mu hic.
Keyfini cikarmak gerek bazi zamanların. He yemesek belki elbette daha iyi ama bugunun boyle uzgun surat emojileri ile bitmesi beni cok daha fazla uzdu, bilemiyorum cidden nasil anlatacagimi.

Herkese iyi geceler.

Bende bugün 1 aydır falan giymediğim bir pantolonu giydim. Belimde tutamadım bu defa bacaklardan da düşmeye başladı gittim üstümü değiştirdim. Komşularımdan çok zayıflamışsın nasıl yaptım söylemlerinide duymaya başladım. Motive edici bir gündü.
Geliyon diye kosuyom zaten.
Arrietty_ yi de gecicem
Hepinizden zayif olucam
En xxxxxs leri ben giycem.

Hadi bakalim
yoğun dönemime denk geldin o ara depar attın, kaçırdım seni

Abooo hem kola hem chips. Illa beni kirbaclasin kaptan diyorsun
Ramazan bitti he? Yandin
Bayramımız mübarek olsun kizlar. İki gündür oğlum hasta onunla ugrasiyorum anca bakabildim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Simdi menümü ve sporu yazicm
Gecmis olsun canim

Katılıyorum canım, çok sık ve sürece zarar vermediği sürece özel günlerde doz kaçabilir. Önemli olan hemen toparlamak. Ben yarın öyle yapıcam mesela

Beni üzen bayramda cips kola ne alaka
Tatlı yesem üzülmezdim.. hem mideme de dokundu uyuyamıyorum
Ama yinede sana hak verdim okurken eritiriz bu kadar üzülmeyin

Cok sukur 1 saatim kaldida yuruyus yaptimm
Su rahat 1,5 litre
Spor:
Wallsit 5 dk 100 puan
Kol bolgesel 48 puan
10551 adim 316 puan
Tempolu yuruyus 1 saat 150 puan
Toplam 614 puan
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Kız o saati azcık gevşet fotoğraftan menüne odaklanamadım Acıtmıyor mu bileğini anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…