yok önemli bişeyi yok kontrole gitti.bu arada senden ricam benm kilomuda dahil etmen 1 hafta uzak kalmayı denemk istiyorum.
şimdi tartıldım 78,3 geldi.sanırım 400 gr da olsa farketmişim.tekrar sevndm.dün baya bunalmıştım vermedim die.regilim bugün son haftaya inş daha hafifi olurum.
salihanın fikri çok güzel.herkes kendi secsin.ama seçilene kadar sen ilgilenirsin umarım.meyvenin takımı bize emanet.ben yoksam şimdi sen varsın:)
sonuç 0.65 çıkıyor galiba bi bakın isterseniz...
haftaiçi ayrılanlar kilo bildirmediyse sonuç hesaplanırken bölüme katılıyormu...
merhabaaa
grubunuzda zayıflamaya hak kazandım
ben fulya 25 yaşındayım yarışmaya istanbuldan 2. kez katılıyorum
daha önce 5. takımdaydım 7 kilo verdim.5 kilo geri aldım.o 5 kiloyu 2 katı olarak ödemeye karar verdim.
55 kiloyum boyum 1.57
bünyem 47 kilodan aşşasını kabul etmiyor.zar zor kilo verip derhal geri almayı becerebiliyorum.
49 kiloya düşmeden burdan biyere gitmiyorum.6 ay vaktim var.sakin sakin halledelim bu işi
Çalışıyorum ve işim maalesef masa başı.bu sebepten kilo vermem zor oluyor.yaklaşık 10 sene devamlı spor yaptım.hem profesyonel hem normal egzersiz dersleriyle.kaslarımı yağa dönüştürmem gerekiyordu yavaş yavaş bu sebepten yoğun spor yapmayı bıraktım.akşamları evde plates topumla oynuyorum.o kadar.
deneme sürecinden geçmeme gerek var mı yoksa hemen bu hafta başlayabilirmiyim.daha önce aksatmadan 5.takımda bildirimlerde bulundum.benim isteğim bir an önce başlamak ama tabiki son sözü patronlar söyler.
merhaba fulayacıgım.takımımıza hoşgeldin
bende daha önce yine 4. takımda 10 kg vermiştim yine aldım malesef.inşallah yine vereceğiz
bende masa başında çalışıyorum.sabah 06,00 da kalkıp leslie yapıyorum mekik çekiyorum.hareket olmadan sadece yemeği kısmayla gitmiyor bu kg lar
prensesperi ben eski takımım olan 5. takıma geçiyorum.umarım sorun olmaz sizin için.zaten 1 saat önce geldim takıma problem olacağını sanmıyorum.ama sizin takımada arada bir kafamı sokucam napıyorsunuz diye.
gelmemle gitmem bir oldu ama yinede beni takıma davet ettiğiniz için teşekkurler.
rica ederim canım..başarılar dilerim
ya yemek menüsünü alt alta yazıyorum yan yana çıkıyo... sanki hepsini birden yemişim gibi... nası altalta yapcem
25.11.2011 cuma sabah 1 dilim ekmek 5 zeytin 1 tatlı kaşığı reçel 2 kupa ıhlamur çayı öğlen 1 tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt 1 bardak ıhlamur akşam 1 kase kadar ıspanak yemeği 3 bardak ıhlamur 3 bardak yeşil çay bardaklar kupa; yani ufak devüleeeee herkes haftasonu tatiline mi girdi kimseyi göremiyorum :26:
yeşil çayın içine kabuk tarçın ve karanfil at harika bi tadı oluyo.. Hiç bal ile tatlandırmaya gerek kalmıyo.. Ihlamuru da aynen tarçın ve karanfille yapıyorumreçeli görmessek süper ötesi. ıhlamur ve yeşil çay tokluk veriyor galiba sana.ben de şuan linomlu yeşil çay içiyorum. sevmedim. şu ballı yeşil çayı kullanabilir miyiz acaba. belki daha hoştur tadı? bu haftan hep böyle güzel geçsin.ben yarın proteine ağırlık vercem. çok kaçırdığınız günleri bu şekilde dengeleyin diyorlar ya.
ya nasil olur kizlar öyle olsun ya cok kirildimcanım geçen haftaya kadar senden haber bekledik gelmeyinca geçen cuma malesef seni listeden çıkarttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?